Re: Sony W4500 series 100Hz
To καλύτερο όμως είναι να στείλεις τον ήχο από το PC κατευθέίαν στον ενισχυτή για ασύγκριτα καλύτερο ήχο!
Για το 3ο Πήγαινε HOME - ψηφιακές ρυθμίσεις - Συντονισμός - Αυτόματος για να βρεις τα κανάλια.
Μετά κάθε φορά για να παρακολουθήσεις θα πατάς digital στο τηλεκοντρολ και analog για να επιστρέψεις στα αναλογικά.
Για το 2ο θα συνδέσεις την έξοδο ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ του pc ΟΧΙ του μικροφώνου . Αν πάλι δε δουλέψει κοίτα την σύνδεση με την tv: Δώσε το σήμα με κάποιο μετροπέα RCA σε SCART.Μετά από μία βδομάδα από την αγορά της Sony W4500 46' έχουμε και λέμε...
Τώρα θέλω βοήθεια από καποιον που έχει την ίδια τηλεόραση.Πρώτον, δεν μπορώ να αναγνωρίσω το Playstation 3 που έχω συνδέσει μέσω HDMI1 αν και παίζει κανονικά.Δεύτερον, πώς μπορώ να έχω και ήχο όταν συνδέσω το laptop μου μέσω VGA.Προσπάθησα να συνδέσω καλώδια ήχου από πίσω της tv με έξοδο από το μικρόφωνο του laptop αλλά ενώ έχω ήχο δεν έχω εικόνα ή και το αντίστροφο.Μαζι και τα δύο πώς γίνεται?Και τρίτον, ας μου πει κάποιος ρε παιδιά πως βρίσκω τα τρία διαθέσιμα ψηφιακά κανάλια.Το έψαξα αλλά μάταια.Κάτι κάνω σίγουρα λάθος.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:a0210:
To καλύτερο όμως είναι να στείλεις τον ήχο από το PC κατευθέίαν στον ενισχυτή για ασύγκριτα καλύτερο ήχο!
Για το 3ο Πήγαινε HOME - ψηφιακές ρυθμίσεις - Συντονισμός - Αυτόματος για να βρεις τα κανάλια.
Μετά κάθε φορά για να παρακολουθήσεις θα πατάς digital στο τηλεκοντρολ και analog για να επιστρέψεις στα αναλογικά.