Re: Sony W4500 series 100Hz
Εδώ και 3 ημέρες είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος μιας KDL-46W4500.
Όσον αφορά στις εντυπώσεις μου, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Είδα μέσω του HTPC μου, τις ταινίες KUNG FU PANDA & FANTASTIC 4 σε bluray και έπαθα την πλάκα μου όσον αφορά στην ποιότητα απεικόνισης και των χρωμάτων γενικά! Αρκετά ικανοποιημένος δηλώνω και στην παρακολούθηση αναλογικών προγραμμάτων επίγειας λήψης.
Όσον αφορά στο clouding, πράγματι υπάρχει σαν φαίνόμενο περιμετρικά της οθόνης και κυρίως στις γωνίες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτησε-ενόχλησε ιδιαίτερα.
Απο ρυθμίσεις έβαλα αυτές που βρήκα
εδώ σε ένα ξένο site.
Να πώ επίσης ότι τις ταίνίες τις είδα με το PowerDVD, και το refresh rate ρυθμισμένο απο την HD4870 που έχω στα 24Hz. To motionflow στο high και το film mode στο auto 1. Η κίνηση πάρα πολύ καλή χωρίς σπασίματα.
Τέλος, Α-Π-Ο-Λ-Α-Υ-Σ-Α και το NFS Undercover σε ανάλυση 1920x1080.
Να αναφέρω επίσης συγκριτικά με μια plasma PANASONIC 42'' που έχει ξάδερφος μου όπου είδα τις δύο ταινίες που προανέφερα, θα πω ότι δεν έχω να ζηλέψω απολύτως τίποτα, εκτός απο το απόλυτο μαύρο που προσφέρει. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ!!! Για να δεις ταινία την μέρα στην plasma, πρέπει να κλείνεις και τις κουρτίνες

και σε επίγεια λήψη, η SONY παίζει καλύτερα κατά την ταπεινή μου γνώμη και έχει και ένα σκασμό ρυθμίσεις και καλούδια σε σχέση με την PANASONIC, γρήγορο ζαπινγκ και το βασικότερο, έχει κουμπί εναλλαγής μεταξύ δύο καναλιών :BDGBGDB55: