Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

σε όσα καταστήματα ρώτησα λένε ότι περιμένουν νέα παραλαβή και ότι είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.Μάλιστα σε ένα media markt είχε πωληθεί το κομμάτι που έπαιζε στο ράφι σε κατώτερη τιμή από την "κανονική" (νομίζω 900+ ευρώ)
κοιτάζω για την 40w4000 και την είχε και αυτή "ραφάτη" (τείνει να εξαφανιστεί κι αυτή άραγε?) σε φθηνότερη τιμή.Αλλά άντε να ξέρεις τι έχει τραβήξει αυτή η tv τόσο καιρό εκεί

Last edited:

Εχω παρατηρησει οτι οταν εχει πλανα με φοντο μαυρο αν υπαρχουν γραμματα λευκα μειωνεται η φωτεινοτητα των γραμματων μεχρι να εμφανιστει και κατι αλλο στην οθονη. Κοιταξα τις ρυθμισεις αλλα δεν ειδα καποια σχετικη ρυθμιση . Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο ? Ειναι φυσιολογικο ?

Επαναφερω προηγουμενη αναρτηση μου μηπως και καποιος που ξερει και μπορει να απαντησει δεν το εχει δει

Μηπως ξερει κανεις τι σημαινουν αυτα που βγαζει στο Service Menu στο Working Time γιατι βλεπω διαφορα
πχ Α6:40 , @7:10 , G8:45, >0:15 κλπ? Προς στιγμη σκεφτηκα μηπως τα Α , G κλπ ηταν στο 16αδικο αλλα δεν κολαει

.

Εχω παρατηρησει οτι οταν εχει πλανα με φοντο μαυρο αν υπαρχουν γραμματα λευκα μειωνεται η φωτεινοτητα των γραμματων μεχρι να εμφανιστει και κατι αλλο στην οθονη. Κοιταξα τις ρυθμισεις αλλα δεν ειδα καποια σχετικη ρυθμιση . Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο ? Ειναι φυσιολογικο ?

Κάπου πρέπει να υπάρχει ρύθμιση "Δυναμική Αντίθεση".

Εγω δεν το έχω δει.
Το κάνει και με το motionflow? για δοκίμασέ το !

[Adv. Contrast Enhancer] -> Off
[Light Sensor] -> Off

To Light Sensor ειναι Off για το Adv. Contrast Enhancer δεν θυμαμαι θα το δω αργοτερα.

Μάλλον είναι το local dimming που μπευρδεύετε και μειώνει την φωτεινότητα σε όλη την επιφάνεια. Αν είναι αυτό δεν νομίζω να μπορεί κάνουμε κάποια ρύθμιση.

videolatris, κανε αυτο που ειπε ο JL_? και το προβλημα θα λυθει.

[Light Sensor] -> Off

Το motionflow δεν επηρεαζει την φωτεινοτητα!

[Light Sensor] -> Off

videolatris, κανε αυτο που ειπε ο JL_? και το προβλημα θα λυθει.

[Light Sensor] -> Off

Το motionflow δεν επηρεαζει την φωτεινοτητα!

Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν
Το Adv. Contrast Enhancer ηταν. Μολις γινει Off δεν κανει την μειωση φωτεινοτητας .
Δεν ηταν κατι που με ενοχλουσε γιατι γινεται με συγκεκριμενες συνθηκες (που προανεφερα) ελαχιστες φορες και για ελαχιστο χρονο ( 1-2 sec) απλως αναρωτηθηκα μηπως ειναι καποιο προβλημα.

Last edited:

σε όσα καταστήματα ρώτησα λένε ότι περιμένουν νέα παραλαβή και ότι είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.Μάλιστα σε ένα media markt είχε πωληθεί το κομμάτι που έπαιζε στο ράφι σε κατώτερη τιμή από την "κανονική" (νομίζω 900+ ευρώ)
κοιτάζω για την 40w4000 και την είχε και αυτή "ραφάτη" (τείνει να εξαφανιστεί κι αυτή άραγε?) σε φθηνότερη τιμή.Αλλά άντε να ξέρεις τι έχει τραβήξει αυτή η tv τόσο καιρό εκεί

+1

Κι εγώ έψαχνα απεγνωσμένα για την W4500, αλλά παντού μου λένε οτι έχει αποσυρθεί το μοντέλο αυτό, και δεν θα ξαναβάλει κομμάτια η σόνυ.

Τώρα σκέφτομαι για 40W4000 και αν δεν βρώ ούτε από αυτή, θα κοιτάξω για 42LG7000 που είναι και 100Hz...

Καμιά πρόταση κανείς ??

+1

Κι εγώ έψαχνα απεγνωσμένα για την W4500, αλλά παντού μου λένε οτι έχει αποσυρθεί το μοντέλο αυτό, και δεν θα ξαναβάλει κομμάτια η σόνυ.

Τώρα σκέφτομαι για 40W4000 και αν δεν βρώ ούτε από αυτή, θα κοιτάξω για 42LG7000 που είναι και 100Hz...

Καμιά πρόταση κανείς ??
Παρε την 42LG7000 και ΔΕΝ θα μετανιώσεις! :a0210:
Και αν μπορείς πήγαινε στην 47αρα! (πολυ μικρη διαφορα τιμής, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο μέγεθος της απόλαυσης !!! -bye-)

Υ.Γ: (πω πω, έγραψα πάλι! ούτε διαφημιστής να ήμουν ... :flipout::flipout: )

Last edited:

+1

Καμιά πρόταση κανείς ??

Διάβασε review σε κανα ξένο site. π.χ
http://www.hdtvtest.co.uk/
ή το http://whathifi.com/default.aspx

Last edited:

Χαιρετώ άπαντες-bye- και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα:

Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες μου ήρθε απάντηση στο mail που είχα στείλει στη Sony Ελλάς με αφορμή την καθυστέρηση στην παράδοση της 40w4500 που έχω παραγγείλει εδώ και ένα περίπου μήνα (σσ και ακόμα περιμένω). Παραθέτω και τα δύο mail.

e-mail ερώτησης (δικό μου) :
"Έχω παραγγείλει την KDL-40W4500 εδώ και 1 εβδομάδα(σ.σ. αρχές Γενάρη). Ό προμηθευτής σας στα Τρίκαλα με έχει ενημερώσει ότι θα παραλάβει το προϊόν σε 3 βδομάδες περίπου. Βέβαια ήμουν ενήμερος από τον προμηθευτή για την καθυστέρηση πριν την παραγγελία, παρόλα αυτά γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση;"

σημερινό e-mail απάντηση (Sony Ελλάς):
"Αγαπητέ πελάτη, ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο που έχετε επιλέξει έχει εξαντληθεί από τα καταστήματα και είμαστε σε αναμονή νέας παραλαβής περί τα μέσα Φεβρουαρίου.
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Με εκτίμηση,
Sony Hellas S.A.
Telephone: +30-210-6782000"

Τι να κάνω ρε παιδιά, δεν μπορώ να περιμένω άλλες 15 τουλάχιστον μέρες. Αξίζει αυτή την αναμονή η 40w4500 ή να πάω στην LG 427000?

Καταρχήν καλώς μας ήρθες στο φόρουμ και καλά ψαξίματα! -bye-

Διάβασε το παραπανω post μου λιγο πιο πανω που απανταω ακριβως στην ιδια ερωτηση στον φιλο dxlgr ! :a0210:

(Επίσης από σελίδα 13 και μετα του thread LG7000 "Η Scarlet ωρίμασε" έχω κανει μια μινι παρουσιαση με φωτος απο την δικιά μου (47αρα) )

Καλή συνέχεια! :operator:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ανατρέξω στις παραπομπές σου και εδώ είμαστε παλι!

σημερινό e-mail απάντηση (Sony Ελλάς):
"Αγαπητέ πελάτη, ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο που έχετε επιλέξει έχει εξαντληθεί από τα καταστήματα και είμαστε σε αναμονή νέας παραλαβής περί τα μέσα Φεβρουαρίου.
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Με εκτίμηση,
Sony Hellas S.A.

Τελικα συνεχιζει να παραγεται η την εχει αποσυρει η SONY ; Γιατι απο τα προηγουμενα post εγω ειχα καταλαβει οτι την σταματησε η SONY αλλα στην απαντηση στον karaflos αλλα λεει.

Για την ώρα η SONY θα παραλάβει κι θα παραδώσει κανονικά σε 2 με 3 βδομάδες την 40w4500. Τώρα αν έπειτα την καταργήσουν, αυτό αιωρείται...