Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Για την ώρα η SONY θα παραλάβει κι θα παραδώσει κανονικά σε 2 με 3 βδομάδες την 40w4500. Τώρα αν έπειτα την καταργήσουν, αυτό αιωρείται...
Μαλλον εχει καταργηθεί ήδη από την παραγωγή και απλά τώρα ξεστοκάρουν τις τελευταίες παρτίδες από τις αποθήκες....:grandpa:

Εχω διαβασει σχετικες αναφορες σε φορουμ του εξωτερικου αλλα και σε καποια mail χρηστων προς την Sony, που αφήνουν να εννοηθεί ότι το μοντέλο πάει για κατάργηση ή αντικατάσταση, λόγω των πολλών προβλημάτων που έχουν αναφερθεί από χρήστες για τον συγκεκριμένο κωδικό τηλεοράσεων της εταιρίας (W4500) ....

Είμαι σε άλλο υπολογιστή και μόλις παω στο δικό μου και βρω λινκς θα τα ποστάρω εδώ...:a0210:

Είχα αποφασίσει να πάρω την w4500 40''
Εχω βρει κομμάτι απο expert(επαρχία) 1200 ευρώ..
να την πάρω ή η υποθεση βρομάει πλεον?
Εναλακτικά θα πάω στην w4000 40'' (την έχω βρεί 1000 ευρώ) ή στην Samsung Α656 40'' (την έχω βρεί 1100 ευρώ)
Η χρήση της θα είναι για απλο τηλεοπτικό σημα κ' για ps3 (game and blue-ray)

εγω παλι την εχω βρει στα 1050 με την εκπτωση ,καινουργια-ετοιμοπαραδοτη αλλα με ταλαιπωρουν οι ιδιοι ενδοιασμοι

ειναι ρεαλιστικη η προσδοκια μου πως η παρτιδα που θα ρθει απο Φεβρουαριο θα ειναι απαλλαγμενη απο το clouding?Η δεν παιζει ρολο κι αν ειναι να κανω καποια κινηση να την κανω τωρα?

δεν παιζει κανενα ρολο απολύτως,χτυπα την τωρα που υπαρχει γιατι μετα δεν θα μπορεις να τη βρεις

Και γιατί να την πάρει, με φόβο μη του σκάσει έντονο clouding, ενώ υπάρχουν και άλλες καλές εναλλακτικές...?

το θεμα ειναι οτι και οι εναλλακτικες εχουν τις ίδιες πιθανοτητες!οποτε δεν αλλαζει κατι φοβερο

εγω παλι την εχω βρει στα 1050 με την εκπτωση ,καινουργια-ετοιμοπαραδοτη αλλα με ταλαιπωρουν οι ιδιοι ενδοιασμοι

ειναι ρεαλιστικη η προσδοκια μου πως η παρτιδα που θα ρθει απο Φεβρουαριο θα ειναι απαλλαγμενη απο το clouding?Η δεν παιζει ρολο κι αν ειναι να κανω καποια κινηση να την κανω τωρα?

Ποια παρτιδα τον Φεβρουαριο? Αφου ειπαμε οτι καταργηθηκε...-bye-

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=736500&postcount=1075

Απλως δεν το ανακοινωνουν οπως ειχαν κανει παλιοτερα και με αλλα μοντελα...

Αν καταργούν ενα μοντέλο 4 μηνών με τέτοια τρελή ζήτηση καλο θα ήταν να ξέραμε το ΓΙΑΤΙ..
Περιέργο μου φαίνεται...

Έχει δοκιμάσει κανείς τη σύνδεση ethernet?
εδώ λέει ότι μπορείς να δεις τα αρχεία από το pc....
"...the multimedia friendly combination of a USB input, Digital Media port (for portable multimedia players to use via optional adaptors) and a DLNA Ethernet port for accessing files on your PC."
στο http://www.avreview.co.uk/news/article/mps/UAN/2641/v/3/sp/

Αν καταργούν ενα μοντέλο 4 μηνών με τέτοια τρελή ζήτηση καλο θα ήταν να ξέραμε το ΓΙΑΤΙ..
Περιέργο μου φαίνεται...

Το έχει ξανακάνει η σόνυ, με την D3000 νομίζω... Το γιατί, κανείς δεν ξέρει...

Προφανώς γιατι θελει να ξεστοκαρει και ισως να μην θελει να προκαλέσει ´συννεφα ´ γυρω απο το ονομά της.

Last edited:

Ποια παρτιδα τον Φεβρουαριο? Αφου ειπαμε οτι καταργηθηκε...-bye-

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=736500&postcount=1075

Απλως δεν το ανακοινωνουν οπως ειχαν κανει παλιοτερα και με αλλα μοντελα...

Μπορει τοτε να αφορα σε στοκ της Sony Ηellas.Κι εμενα μεσαζων σε καταστημα ηλεκτρονικων Expert μου το μετεφερε "απο φεβρουαριο θα παραλαβουμε εκ νεου " κι απο οτι ειδα και στα Multirama τα ιδια λενε.

τεσπα εφοσον δεν θα υπαρξει υπαρξει καινουργια παραγωγη θα πρεπει να ζυγισω τις επιλογες μου με δεδομενο το clouding.Υποψιαζομαι πως δεν αξιζει να περιμενω καποια στιγμη το Μαρτιο που θα ερθει η W5500 χωρις εκπτωση και με την τιμολογηση του "νεου μοντελου".Αλλωστε ποιος μας εξασφαλιζει οτι δεν θα εχει κι αυτηυ καποιο κουσουρι

κριμα παντως διοτι αν εξσιρεθει αυτο το προβλημα ειναι αψεγαδιαστη κι ανταγωνιστικη στην χαμηλοτερη τιμη που τη βρισκω.(τη 40αρα)

Μπορει τοτε να αφορα σε στοκ της Sony Ηellas.Κι εμενα μεσαζων σε καταστημα ηλεκτρονικων Expert μου το μετεφερε "απο φεβρουαριο θα παραλαβουμε εκ νεου " κι απο οτι ειδα και στα Multirama τα ιδια λενε.

-bye-

Μου κάνατε την καρδια περιβόλι... με αυτα που διάβασα για τα σύννεφα... πηγαινα για 40'' w4500 και τωρα τι παίρνουνε? Αμα είναι να περιμενω πάλι τα νεα μοντελα δεν θα παρω ποτέ Tv! Η Samsung η Α856 ή η Α756 έχουν τον αποκωδικοποιητή MPEG4? Γιατί αναφερουν τα χαρακτηριστικά τους κάτι για iD TV...

Έχω την εντύπωση πως όσο μικρότερο το πάνελ τόσο λιγότερες οι πιθανότητες για clouding, άρα στις 40 το ρίσκο είναι μικρότερο. Πάντως από ότι γράφουν τα παιδιά δεν υπάρχει και διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης.

Ναι και οι δύο Samsung που ανέφερες έχουν mpeg4 δέκτη.

Από πληροφόριση που έχω από γνωστό στην αντιπροσωπεία,η τηλεόραση μέχρι μέσα Μαρτίου θα παράγεται κανονικά στην Σλοβακία.Τα όποια προβλήματα έχουν αναφερθεί (ανεπίσημα) αφορούσαν αυτά τα συναρμολόγισης Ισπανίας πριν αρχές του έτους.

Μετά τα μέσα Μαρτίου θα παράγονται τα νέα μοντέλα 6 μήνου που θα εμφανιστούν στην αγορά από Απριλιο.Στοκ όσο υπάρχει στην ΕΕ θα πωλείται (και στην Ελλάδα) σε W4500 (και φθηνότερα κάποια στιγμή).
Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο άργησε αρκετά από την παρουσίαση του να έρθει στην Ελληνική αγορά (και μετά σε ποσότητα) και ο προγραμματισμός παραγωγής "νέων" προιόντων το ξεπερνά.

Τώρα όποιος θέλει πιστεύει τα παραπάνω....-bye-

Last edited: