Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Χρήστο μπορεί το πρόβλημα να έχει να κάνει με την LCD τεχνολογία, αλλά σε τέτοια συχνότητα δεν υπάρχει σε άλλη LCD, ούτε σε άλλη σειρά της Sony.

Γνωμη μου 'Oσο υπαρχει ακομα η σειρα Χ προλαβετε!!

H X θα υπάρχει για καιρό ακόμα, αν κατάλαβα τί εννοείς.... Η Χ4500 ήρθε αλλά από τιμή είναι άστα να πάνε........

Oχι .εννοω την σκληρα δοκιμασμενη σειρα Χ3500 !!!

Εμ, από εμπειρία μιας και είμαι κάτοχος,μην νομίζεις ότι και η Χ3500 δεν παρουσιάζει κάποια μικρά προβληματάκια....Βέβαια εξαρτάται σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις, όπως έγραψε κάποιος συμφορουμίτης, σε αυτόύς που ακούνε μουσική ή σε αυτούς που ακούνε ήχο.... Προσάρμοσέ το στο πεδίο των τηλεοράσεων και θα με καταλάβεις....

Oχι .εννοω την σκληρα δοκιμασμενη σειρα Χ3500 !!!

Απο την Sony Hellas μην την περιμενετε , οτι εχει μεινει (αν εχει μεινει) σε ορισμενα μαγαζια , αλλα χλωμο το βρισκω να εχει περισσεψει κανα κομματι .

H W4000 και η W4500 δεν εχουν το ιδιο πανελ? Νομιζα οτι οι μονες διαφορες ειναι στα ηλεκτρονικα.

Αν εχουν το ιδιο πανελ, γιατι οι 4500 να εχουν light bleeding και οι 4000 οχι?

Και μια ερωτηση: Η W4500 τι τυπο VESA βασης τοιχου δεχεται?

Παιδες light bleeding και ολα τα συναφη εγω στην 46w4500 δεν εχω διαπιστωσει. Το μονο που με ενοχλει ειναι η γκρι μπαρα που βγαινει κατα μηκος της οθονης ψηλα, οταν αλλαζεις ρυθμισεις κλπ. Και να σας πω και την αληθεια ειναι το μονο γκρι που εχω προβλημα με την συγκεκριμενη τι-βι γιατι κατα τ'αλλα το μαυρο της απλα σκιζει.
Απο βαση αν κοιταξεις σε vogels και ψαξεις στο site της κατα τυπο τηλεορασης , στην συσκευασια εχει μεχρι και βιδες πχ για sony tv. (Εγω πηρα την vfw165 λογω μικροτερης δυνατης αποστασης απο τον τοιχο , και δυνατοτητα κλισης)

H W4000 και η W4500 δεν εχουν το ιδιο πανελ? Νομιζα οτι οι μονες διαφορες ειναι στα ηλεκτρονικα.

Αν εχουν το ιδιο πανελ, γιατι οι 4500 να εχουν light bleeding και οι 4000 οχι?

Και μια ερωτηση: Η W4500 τι τυπο VESA βασης τοιχου δεχεται?

ιδιο πανελ εχουν.και η W4000 εχει πιθανοτητες και εχουν αναφερθει

Sony , Samsung και ακριβες Toshiba (ΖF , ΧF) εχουν ακριβως τα ιδια πανελ αρα οτο ισχυει για την μια , ισχυει και για την αλλη.

Παντως ο πανικος ειναι κακος συμβουλος. Εγω θα μπορουσα να ζησω με backlight bleeding (αλλωστε η D3000 που εχω εχει λιγο) αλλα δεν θα μπορουσα να ζησω με τιποτα με το buzzing και τα phosphor trails των πλασμα.-bye-

θα ζήταγα ανταλλαγή.το θέμα είναι ότι αφορά όλες τις lcd όχι μόνο τις sony,και τις samsung και όλες.ειναι προβλημα,αλλα δεν μπορει να γίνει κάτι.η πλάσμα ή LED backlight

Δεν θελω να βγαλω γκρινια στο forum αλλα εγω που το ζητησα με φωτογραφιες και την πηρανε και στο σερβις η απαντηση τους ηταν η εξης

Αγαπητέ πελάτη,

Σχετικά με το φαινόμενο που έχετε διαπιστώσει στην τηλεόραση σας, αυτό θεωρείται εντός προδιαγραφών. Το φαινόμενο αυτό υπάρχει λόγω του τρόπου λειτουργίας του back light με λάμπες στις LCD και σε συνδυασμό με την ποσότητα φωτός που υπάρχει στο χώρο, το φαινόμενο είναι περισσότερο εμφανές ή όχι.

Ευχαριστώ,

Dimitris KotsifakisC.I.C Administrator
SONY Hellas S.A.Phone: +30 210 6782 179
Fax : +30 210 6782 007
E-Mail: dimitris.kotsifakis@eu.sony.com
Sony Hellas S.A.,a company registered in Greece
Registered office: Vasilisis Sofias 1, 15124, Marousi
Registered company number: 25623/01AT/B/92/17

Οπως ειπαν και καποιοι αλλοι και εγω μπορω να ζησω με λιγο backlight bleeding, δεν σημαινει οτι το εχουν ολες αλλα αν σου τυχει δεν σε νοιαζει αν καποιοι δεν το εχουν. Και ειδικα οταν εχεις σκασει και κατι παραπανω...

Για το input lag παντως να επιβεβαιωσω για οσους ειναι gamers οτι η τηλεοραση ειναι super. Η αποκριση ειναι αμεση σαν ενα γρηγορο monitor υπολογιστη....

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λεει ο φιλος akou παραπανω...

Και είδατε και ποια ειναι η επίσημη απάντηση της Sony σε τετοιες περιπτώσεις....:grandpa:

Σε άλλη αντιπροσωπεια όπως LG,Samsung κλπ ΙΣΩΣ και να του την αλλαζαν... Αυτό βέβαια δεν θα απέκλειε καθολου το ενδεχομενο να εχει και η καινουργια TV το ίδιο φαινομενο ή και σε χειρότερο βαθμό ακόμα....

Η "πικρή" αλήθεια ειναι αυτή:

Όποιος διαπιστώσει clouding , backlight bleeding και ολα τα συναφή στην LCD του, απλά ΖΕΙ με αυτά....:violent-smiley-030:

Εγω θα μπορουσα να ζησω με backlight bleeding (αλλωστε η D3000 που εχω εχει λιγο) αλλα δεν θα μπορουσα να ζησω με τιποτα με το buzzing και τα phosphor trails των πλασμα.-bye-
Γιατί τα έχεις δει ποτέ...?

Γιατί τα έχεις δει ποτέ...?

Ειναι δυνατον να το ελεγα χωρις να εχω δει?-bye-

Σε ολες τις πλασμα φαινονται σε οποιαδηποτε κινηση ασπρου αντικειμενου σε μαυρο φοντο η το αναποδο.

Παντως ειναι κριμα μια απο τις κορυφαιες σε εικονα τηλεορασεις (και σιγουρα η κορυφαια μη LED LCD) να εχει προβληματα backlight bleeding εστω και αν ειναι περιορισμενα.

Last edited:
Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Στο AVFORUMS, υπάρχουν πολλές ενδιαφέροντες απόψεις (κατόχων και μη) για την W4500, αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής θα αφιέρωνα λίγο χρόνο στο διάβασμα του thread (αν σας βοηθάνε τα Αγγλικά σας)....είναι τεράστιο το νήμα αλλά από τη σελίδα 100 και μετά υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

http://www.avforums.com/forums/lcd-...ies-100hz-50-000-1-dynamic-contrast-dlna.html

Υ.Γ.: Υπάρχει και review του συμφορουμίτη Χρήστου (GeoGeoGeo).... :grinning-smiley-043

http://www.avforums.com/forums/7807269-post907.html

Thanks Χρήστο!
Όπως πάντα κατατοπιστικότατος! -bye-

Η συγκεκριμενη tv ειναι 100Hz αλλα ο χρονος αποκρισης ειναι 8ms αν δεν κανω λαθος.Αυτο επηρεαζει καθολου τις σκηνες με γρηγορη κινηση(Ghosting);