Λοιπον εγω που περιμενω την δικη μου 40αρα αυριο τωρα τι να κανω?Θα εχει γκρι ζωνες η clouding?h να παρω την 4000 που απο οτι εχω διαβασει εδω εξισου καλη ειναι?
Να πας να πάρεις μια πλάσμα.
I've also been looking at either the W4000 and W4500 (with the main difference being the addition of 100Hz and slightly higher contrast ratio). The picture on both was absolutely sensational and the black levels? I couldn't believe an LCD could possibly be this good. They are really, really solid. Certainly as dark as Panasonic plasma.
I watched the W4000 closely for blurring and the lack of 100Hz seems to have done it no harm at all. It looks pin sharp, even with fast moving pans. For that reason, I am quite happy to settle for the 46W4000. Both have tremendous colour depth and contrast. It's actually making me want to go back to LCD from Plasma.
Δε λέει τώρα όμως, εν έτη 2008, να αγορασει καινουργια τηλεόραση και μαλιστα 46αρα ΧΩΡΙΣ 100Hz.... Καλύτερα να παρει την W4500, και αν θελει περιμενει 1-2 μηνες να πεσει η τιμή της εν όψη των γιορτών.... Ολο και καποια προσφορα θα βγει .....κι εγω για την 4000 θα ελεγα. Νομιζω οτι αξιζει πιο πολυ τα χρηματα της...Οπως και να εχεις παντως θα την ευχαριστηθεις.
Δε λέει τώρα όμως, εν έτη 2008, να αγορασει καινουργια τηλεόραση και μαλιστα 46αρα ΧΩΡΙΣ 100Hz.... Καλύτερα να παρει την W4500, και αν θελει περιμενει 1-2 μηνες να πεσει η τιμή της εν όψη των γιορτών.... Ολο και καποια προσφορα θα βγει .....![]()
vipergrm said:I watched the W4000 closely for blurring and the lack of 100Hz seems to have done it no harm at all. It looks pin sharp, even with fast moving pans. For that reason, I am quite happy to settle for the 46W4000. Both have tremendous colour depth and contrast. It's actually making me want to go back to LCD from Plasma.
Αλλά, ακόμα και αν αυτό δεν ηταν προβλημα, μονο και μονο το ότι η 4500 είναι καινούργιο μοντέλο, και έχει και αντίθεση 50000:1 contrast, νομίζω ότι αξίζει τη διαφορά της τιμής της....:grandpa:
Δεν βλέπω διαφορές είτε είναι ενεργοποιημένο είτε όχι ,μόνο στο επίγειο ψηφιακό sport+ βλέπω μια μικρή διαφορά.
Πριν ο Αλεκτορ λαλησει τρεις δικαιώθηκα.
Φιλε θα δεις διαφορα μονο στο ποδοσφαιρο η σε αλλα σπορ αλλα και εκει οχι τοσο δραματικη.
Μήπως έχουν νόημα και σε 24π περιεχόμενο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.