Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Σωστά.....μετά το ξεζούμισμα των 1080 γραμμών και την πολυετή χρήση του έφτασε η ώρα να δούμε και τις 1440. Έτσι, κατόπιν των συγκλονιστικών διαφορών που παρατηρεί κάποιος, ανάμεσα σε 720 και 1080 υλικό, στην 40άρα τηλεόρασή του από τα 3 μέτρα, αποφασίστηκε ότι το αγοραστικό κοινό είναι πλέον ώριμο και θα στραφεί ομοθυμαδόν προς τις 1440 γραμμές.......:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Επιτέλους!!!!!!!!!

Ουφ...μου 'φυγε ένα βάρος, βρε παιδί μου. Άντε καιρός είναι να την πω και στον γείτονα. ''Που πας βρε Καραμήτρο με την 1080p TV σου???????''

:flipout:.....:a0210:

Re: Sony W4500 series 100Hz

Μολις ξεπακεταρισα και την δικια μου. Το οτι ειναι μονο 20 kgr την κανει πολυ ... "kremasma above tzaki - friendly":hahaha::hahaha::aktion033: .
Κατα τ'αλλα clouding δεν διεκρινα καθολου.
Τωρα στα αναλογικα καναλια δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ευχαριστημενος ... αλλα επειδη η πολυκατοικια που μενω τωρα ειναι μολις 4 μηνων σιγουρα δεν εχει γινει και καμια ρυθμιση στην κεντρικη κεραια. Σημερα θα γινει και το κρεμασμα στην vogels vfw 165 και θα ανεβασω μετα photos.
Κανενα site για θεματα ρυθμισεων εχουμε ????

Στα αναλογικά δεν θα δείς και τίποτα εξαιρετικό επειδή της λείπει το BE Pro που έχουν οι σειρές X και τις κάνει κατάλληλες για αναλογικό σήμα.

Από εκει και πέρα για ρυθμίσεις πάρε αυτό: http://www.dabs.com/productview.aspx?quicklinx=3S9L

:p

Ρυθμίσεις:
http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/837866-sony-w4500-settings-thread.html

Last edited:

To star πχ , το πιανει αψογα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος , δεδομενου οτι δεν εχω μπει καν σε επιμερους ρυθμισεις (backlight klp). Τα αλλα καναλια κανουν παρασιτα ... αυτο εννοω.
Thanx tigran.

Στα αναλογικά δεν θα δείς και τίποτα εξαιρετικό επειδή της λείπει το BE Pro που έχουν οι σειρές X και τις κάνει κατάλληλες για αναλογικό σήμα.

Ειναι αληθεια οτι το BE2 Pro ειναι καλυτερο αλλα η διαφορα ειναι πολυ μικροτερη απο οσο φανταζεσαι.-bye-

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ρε παιδιά δεν ξέρω τι προσδοκίες έχετε από μια τηλεόραση αλλά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα κανάλια (τηλ. πρόγραμμα).
Η τηλεόραση δείχνει τέλεια χωρίς υπερβολή.
Αν λες οτι το star δείχνει καλά και τα άλλα όχι, σημαίνει οτι έχεις πρόβλημα με την κεραία.
Το mega νομίζω έχει την καλύτερη εικόνα.
Στην αρχή είχα κι εγώ κάποια προβλήματα αλλά μετά από δοκιμές και αλλαγές κεραιών κατάφερα να έχω πολύ καλή εικόνα πλην 3 καναλιών και αυτά τοπικά εδώ, άνευ σημασίας.
Μιλάω για 52 ίντσες.

Μολις ξεπακεταρισα και την δικια μου. Το οτι ειναι μονο 20 kgr την κανει πολυ ...

Αν κρινω απο το βαρος πηρες την 40αρα . Αν επιτρεπεται ποσο την αγορασες ?

Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ρε παιδιά δεν ξέρω τι προσδοκίες έχετε από μια τηλεόραση αλλά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα κανάλια (τηλ. πρόγραμμα).
Η τηλεόραση δείχνει τέλεια χωρίς υπερβολή.
Αν λες οτι το star δείχνει καλά και τα άλλα όχι, σημαίνει οτι έχεις πρόβλημα με την κεραία.
Το mega νομίζω έχει την καλύτερη εικόνα.
Στην αρχή είχα κι εγώ κάποια προβλήματα αλλά μετά από δοκιμές και αλλαγές κεραιών κατάφερα να έχω πολύ καλή εικόνα πλην 3 καναλιών και αυτά τοπικά εδώ, άνευ σημασίας.
Μιλάω για 52 ίντσες.

Ετσι ειναι ρωτησα και αλλους ιδιοκτητες και εχουν προβλημα . Αρα κεραια παει για ρυθμιση/

Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ετσι ειναι ρωτησα και αλλους ιδιοκτητες και ΔΕΝ εχουν προβλημα . Αρα κεραια παει για ρυθμιση/
Ξεχασες ενα "δεν" και άλλαξε ολο το νόημα...-bye-

Καλορίζικο το νέο σου θηρίο και καλοθέατο! :a0210:

Έτοιμος είμαι να την παραγγειλω κι εγω την 46αρα... Αν δεν ειχαν παρουσιαστει κατι εκτακτες οικονομικες υποχρεώσεις, θα την ειχα παρει εδω και 1,5 εβδομάδα...:antlers:

Επαναφερω μια ερωτηση που ειχα κανει πιο πανω

Τωρα θελω να ρωτησω εσας που εχεται την εμπειρια και παρακολουθειτε χρονια την αγορα ποια θα θεωρουσατε μια καλη τιμη μετρητοις για αγορα της και αν υπαρχει η αντιστοιχη πτωτικη ταση στις τιμες γιατι βλεπω οτι στη Γερμανια

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1129891_-kdl-40w4500-sony.html
http://img.idealo.com/folder/Product/1129/8/1129891/s1_pricetrend90.png

ωστε αν υπαρχει πτωτικη ταση να περιμενω λιγο

Μια χαρά το έγραψε tromb1.

Απλά εννοούσε ιδιοκτήτες σπιτιών/διαμερισμάτων και όχι της W4500 :D
Pardon.....-bye-
Εγω αυτο τον καιρο σκεφτομαι συνεχεια την TV και ολα περιστρεφονατι γυρω απο εκει...:flipout:

Το θεωρώ μεγάλο παραμύθι αυτό ! Ένα μεγάλο μέρος είναι σκέτο Marketing της Sony. Πως θα δικαιολογήσουν την τεράστια διαφορά τιμής άλλωστε ??

Φιλικά, Drak -bye-

Το θεωρώ μεγάλο παραμύθι αυτό ! Ένα μεγάλο μέρος είναι σκέτο Marketing της Sony. Πως θα δικαιολογήσουν την τεράστια διαφορά τιμής άλλωστε ??

Φιλικά, Drak -bye-
+1 !!! -bye-

Σαφως υπαρχουν διαφορες, αλλα ειναι τοσο ελαχιστες, που το μονο που καταφερνουν ειναι να περνανε αμεληταίες....

Απλα και μονο να τονισω οτι σαν κατασκευη η σειρα X ειναι πιο ποιοτική με πιο ακριβα υλικα. Ισως αυτο να δικαιολογει κατα καποιο μικρο μερος της τιμης της, αλλα όπως είπες κι εσύ το μεγαλυτερο μερος ειναι ενα παραμυθι marketing της Sony! :grandpa:

Λοιπον ... και κρεμαστηκε ... και ρυθμιστηκε ... και παιζει τελεια και καναλια αναλογικα και τα 5 ψηφιακα που βρηκε κατα τον αυτοματο συντονισμο. Ολο το προβλημα που ανεφερα πριν για τα αναλογικα καναλια ηταν απλα οτι το ενα βυσμα απο το καλωδιο της κεραιας ειχε σπασει και δεν παταγε καθολου. Κοινως η τηλεοραση εδειχνε χωρις να εχει καθολου κεραια (και το star το επιανε καμπανα ..παραυτα
!!!!)

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Σωστά Γιάννη..αλλά μεταδίδει 4 κανάλια από την ίδια συχνότητα...οπότε αν κάποιος είναι τυχερός και κοντά στις εγκαταστάσεις τους, θα πρέπει να λαμβάνει συνολικά 8 κανάλια.