Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Καλα παιδες , δεν ξερω τι λενε οι αλλοι για τα αναλογικα καναλια , αλλα η τηλεοραση τα δειχνει τελεια ... Και ειναι 46αρα και ειμαι και στα 3 μετρα περιπου αποσταση!!!
Απο ψηφιακα βρηκα 5. Cine+ , sport+ , prisma , rik , και αλλο ενα .. δεν θυμαμαι τιτλο (μολις γυρισω απο την δουλεια, θα σας το αναφερω)

Καλα παιδες , δεν ξερω τι λενε οι αλλοι για τα αναλογικα καναλια , αλλα η τηλεοραση τα δειχνει τελεια ... Και ειναι 46αρα και ειμαι και στα 3 μετρα περιπου αποσταση!!!

Ενταξει ειναι γνωστο οτι υπαρχει προπαγανδα απο τους πλασματακηδες οτι δηθεν οι LCD δεν δειχνουν καλα με τηλεοπτικο σημα.

Προσωπικα παντως πιστευω οτι οι W4000/4500 και X3500 δειχνουν αριστα ακομη και σε SD oποτε καταρρίπτεται το επιχειρημα.-bye-

Τώρα που υπάρχουν κάποιοι που έχουν αγοράσει το μοντελάκι που θέλω να αγοράσω (52W4500) θα μπορούσαν μήπως να επιβεβαιώσουν αν ισχύει αυτό που έχουν σαν βασικό επιχείρημα στο TrustedReviews για να μην την βαθμολογήσουν με άριστα; Το light bleeding στις γωνίες: "Yet I'm sure you'll have noticed that the 52W4500 still only gets an 8/10 for picture in our final marks. Why? Because infuriatingly for all the terrific work the TV's picture processing does, and all the natural strengths the screen possesses, during dark scenes the thing I noticed above all else was ʽpuddles' of greyish light in the TV's corners. Aarrgghhh!"

\\http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/10/14/Sony-Bravia-KDL-52W4500-52in-LCD-TV/p1

Αν βέβαια διαβάσετε και τα σχόλια που ακολουθούν το άρθρο, μάλλον οι απόψεις τελικά διίστανται. Να μην σχολιάσω καλύτερα ένα από αυτά που μιλάει για μικρές γωνίες θέασης...

Last edited:

Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να σου το επιβεβαιώσει κανένας φίλε μου...

Ειναι ενα ρισκο που πρεπει να παρεις, και αν εισαι άτυχος και έχει κατι τετοιο, τοτε προχωράς στις προβλεπόμενες απο το νόμο διαδικασίες αντικατάστασης.

Αυτό ισχύει για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ LCD παρεις....

Το ιδιο πρόβλημα με απασχολεί κι εμένα που θέλω να πάρω την 46W4500....:grandpa:

Αλλα μαλλον θα πρεπει να το ρισκαρουμε...

Επίσης οι γωνίες θέασης είναι οι κλασικές για LCD, απλά αν υπάρχει πρόβλημα ομοιογένειας αυτό γίνεται περισσότερο ορατό όταν βλέπεις υπό γωνία.

Nα ρωτήσω κάτι,με τις led το θέμα της ομοιογένειας διορθώνεται? Μιας και είδα ότι η Χ4500 έχει ομοιογένεια 95%,δεν θυμάμαι πόσο έχει η Χ3500!

Τώρα που υπάρχουν κάποιοι που έχουν αγοράσει το μοντελάκι που θέλω να αγοράσω (52W4500) θα μπορούσαν μήπως να επιβεβαιώσουν αν ισχύει αυτό που έχουν σαν βασικό επιχείρημα στο TrustedReviews για να μην την βαθμολογήσουν με άριστα; Το light bleeding στις γωνίες: "Yet I'm sure you'll have noticed that the 52W4500 still only gets an 8/10 for picture in our final marks. Why? Because infuriatingly for all the terrific work the TV's picture processing does, and all the natural strengths the screen possesses, during dark scenes the thing I noticed above all else was ʽpuddles' of greyish light in the TV's corners. Aarrgghhh!"

\\http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/10/14/Sony-Bravia-KDL-52W4500-52in-LCD-TV/p1

Αν βέβαια διαβάσετε και τα σχόλια που ακολουθούν το άρθρο, μάλλον οι απόψεις τελικά διίστανται. Να μην σχολιάσω καλύτερα ένα από αυτά που μιλάει για μικρές γωνίες θέασης...

το φαινομενο αυτο ειναι προβλημα των lcd γενικότερα και εχεις ιδιες πιθανότητες.Δεν ειναι ανασταλτικο στην αγορά της σιγουρα

Σε οποιαδηποτε LCD μπορει να τυχει προβλημα ανομοιομορφιας , ειτε λεγεται clouding ,ειτε banding ειτε torch light κτλ.

H τελεια τηλεοραση δυστυχως δεν υπαρχει πχ. ακομη και στις Kuro προηγουμενης γενιας ειχαν αναφερθει προβληματα ανομοιομορφιας...

http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=69610

Απο εκει και περα ειναι πολυ μικρο το ποσοστο των τηλεορασεων που εχουν τοσο μεγαλο προβλημα που να γινεται ενοχλητικο σε κοινη καθημερινη χρηση.

Οσο για την γωνια θεασης δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα , μπορεις να δεις ανετα ακομη και 80 μοιρες δεξια η αριστερα απο την κεντρο (συνολικα 160 μοιρες δηλαδη).

Δεν μας ειπαν μονο σε τι βαθμο ειχαν ανεβασμενο το backlight. Γιατι στο 0 εως 2 που το εχω εγω και οι περισσοτεροι εδω απ'οτι φανταζομαι ... απορω που ειδαν τα ..."puddles of greyish" . Εγω ενα θα σου πω ... τα αναλογικα καναλια μου δειχνουν ΤΕΛΕΙΑ!! Δεν ξερω πως να δωσω περισσοτερο εμφαση σε αυτο!!!!
Απο blue-ray και γενικα HD δεν εκφερω ακομα αποψη.

Last edited:

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες και πολλές απαντήσεις σας. Κι εγώ νομίζω ότι με μια πιο συνετή ρύθμιση του backlight το bleeding, εφόσον πραγματικά υπάρχει, θα μπορεί να περιοριστεί κατά πολύ.

Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να σου το επιβεβαιώσει κανένας φίλε μου...

Ειναι ενα ρισκο που πρεπει να παρεις, και αν εισαι άτυχος και έχει κατι τετοιο, τοτε προχωράς στις προβλεπόμενες απο το νόμο διαδικασίες αντικατάστασης.

Αυτό ισχύει για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ LCD παρεις....

Το ιδιο πρόβλημα με απασχολεί κι εμένα που θέλω να πάρω την 46W4500....:grandpa:

Αλλα μαλλον θα πρεπει να το ρισκαρουμε...

Καπως ετσι ειναι. Το ρισκο ειναι δεδομενο. Οσον αφορα για την διαδικασια αντικαταστασης να σας ενημερωσω οτι η sony δεν το αναγνωριζει σαν προβλημα αλλα σαν χαρακτηριστικο της τεχνολογιας που μπορει βεβαιως να ποικιλει, αρα δεν τιθεται θεμα αντικαταστασης. Για το γαμωτο πηγα την δικη μου στο service και παρολο που ενημερωσαν τα κεντρικα της sony για το τι επρεπε να κανουν η απαντηση ηταν αρνητικη δηλαδη τιποτα. Η τηλεοραση ειναι οντως πολυ καλη αλλα για την συγκριτικα ακριβοτερη τιμη της, να τα σκας και να θεωρεις οτι παιρνεις και ρισκο το θεωρω πολυ αρνητικο.

my.php
[/URL][/IMG]

Και για του λογου το αληθες...

Στο 2. Γενικα φαινεται σε ταινιες που εχουν μαυρες λωριδες και κατσει και κανα μαυρο σκοτεινο πλανο και οταν εισαι σε σχετικα σκοτεινο δωματιο. Απο απογευμα και μετα. Την ημερα πολυ δυσκολο το παρατηρεις ακομα και οταν το ξερεις.

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Λοιπον εγω που περιμενω την δικη μου 40αρα αυριο τωρα τι να κανω?Θα εχει γκρι ζωνες η clouding?h να παρω την 4000 που απο οτι εχω διαβασει εδω εξισου καλη ειναι?

Αφού λες οτι την περιμένεις ήδη, πως γίνεται ακόμα να το σκέφτεσαι να πάρεις την 4000? :ears:

Πάντως μην αγχώνεσαι, θέμα πιθανοτήτων ειναι αν θα κάτσεις σε ψιλοελλατωματικό μοντέλο, αλλά και πάλι αν το κυνηγήσεις λίγο μπορείς να ζητήσεις αλλαγή ;)