Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Στο AVFORUMS, υπάρχουν πολλές ενδιαφέροντες απόψεις (κατόχων και μη) για την W4500, αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής θα αφιέρωνα λίγο χρόνο στο διάβασμα του thread (αν σας βοηθάνε τα Αγγλικά σας)....είναι τεράστιο το νήμα αλλά από τη σελίδα 100 και μετά υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

http://www.avforums.com/forums/lcd-...ies-100hz-50-000-1-dynamic-contrast-dlna.html

Υ.Γ.: Υπάρχει και review του συμφορουμίτη Χρήστου (GeoGeoGeo).... :grinning-smiley-043

http://www.avforums.com/forums/7807269-post907.html

Διάβασα μέχρι την σελίδα 75 χθες. Ξεκίνησα με σκοπό να φτιάξω μια λίστα κατόχων/προβλημάτων για να δω τα ποσοστά, αλλά κράσαρε το word :slapface: και μετά δεν είχα κουράγιο να το πάρω από την αρχή. Δεν μπορώ να συγκρίνω με τα υπόλοιπα νήματα του αγγλικού φόρουμ γιατί δεν τα παρακολουθώ, αλλά στα δικά μας νήματα των Sony, Samsung τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί είναι πολύ λιγότερα (ποσοστιαία εννοείται). Όσοι ενδιαφέρονται για την 4500 ας ρίξουν μια ματιά.

Σε ολες τις πλασμα φαινονται σε οποιαδηποτε κινηση ασπρου αντικειμενου σε μαυρο φοντο η το αναποδο.

Γιάννη η διατύπωση σου είναι τουλάχιστον υπερβολική. Ζήτημα να υπάρχουν 4-5 άτομα που να έχουν αναφέρει πως έχουν παρατηρήσει το φαινόμενο.

Re: Sony W4500 series 100Hz

Ειναι δυνατον να το ελεγα χωρις να εχω δει?-bye-

Σε ολες τις πλασμα φαινονται σε οποιαδηποτε κινηση ασπρου αντικειμενου σε μαυρο φοντο η το αναποδο.

Παντως ειναι κριμα μια απο τις κορυφαιες σε εικονα τηλεορασεις (και σιγουρα η κορυφαια μη LED LCD) να εχει προβληματα backlight bleeding εστω και αν ειναι περιορισμενα.

αυτο απλα δεν ισχυει...-bye-

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ναι σε όλα...όχι στο κρασάρισμα του Word..:flipout:

Γιώργο, πολύ ψωμί από την 100 και μετά..;)

Υ.Γ.:Η πλάκα είναι ότι εγώ το διάβασα από τα νέα προς τα παλιά μηνύματα...λίγο άρρωστο θα μου πείτε..:nurse:...:flipout:

αυτο απλα δεν ισχυει...-bye-

Στις Pioneer μπορει και οχι , σε LG , Panasonic , Samsung το εχω δει με τα ματια μου.-bye-

Γιάννη η διατύπωση σου είναι τουλάχιστον υπερβολική. Ζήτημα να υπάρχουν 4-5 άτομα που να έχουν αναφέρει πως έχουν παρατηρήσει το φαινόμενο.

Αν κανω μια αναζητηση στο AVforums σιγουρα θα βρω χιλιαδες ποστ για το θεμα αυτο.

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Και γιατί δεν κάνεις στο δικό μας βρε Γιάννη, να ευλογήσουμε και τα γένια μας.:fahne90:

Αν κανω μια αναζητηση στο AVforums σιγουρα θα βρω χιλιαδες ποστ για το θεμα αυτο.

Δεν είπε κανείς πως δεν είναι υπαρκτό φαινόμενο, αλλά το βλέπουν λίγοι και υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Όπως το έγραψες θα πρέπει ΟΛΟΙ να βλέπουμε phosphor trails σε υπότιτλους τέλους. Προσωπικά δεν μπορώ να δω ακόμα κι αν αυξήσω την ταχύτητα αναπαραγωγής σε 10x και προτείνω και σε άλλους κάτοχους πλάσμα να το κάνουν και να γράψουν την εμπειρία τους (σε άλλο νήμα φυσικά).

Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ναι σε όλα...όχι στο κρασάρισμα του Word..:flipout:

Γιώργο, πολύ ψωμί από την 100 και μετά..;)

Υ.Γ.:Η πλάκα είναι ότι εγώ το διάβασα από τα νέα προς τα παλιά μηνύματα...λίγο άρρωστο θα μου πείτε..:nurse:...:flipout:
Ε γράψτε ρε παιδιά μια κεντρική ιδέα για το τι διαβάσατε..

Αν ειναι δυνατο να γινει μια ψηφοφορία απο τους κατόχους του μοντελου στο forum , για το αν παρατηρησαν το φαινομενο αυτο.

Αν ειναι δυνατο να γινει μια ψηφοφορία απο τους κατόχους του μοντελου στο forum , για το αν παρατηρησαν το φαινομενο αυτο.

Μέχρι τώρα 7 άτομα έχουν την TV και μόνο 1 έχει πρόβλημα σε ενοχλητικό βαθμό.

Last edited:

Στις Pioneer μπορει και οχι , σε LG , Panasonic , Samsung το εχω δει με τα ματια μου.-bye-

Aν κατέβεις ποτέ από εδώ σε προσκαλώ για καφέ να μου το δείξεις και εμένα... :BDGBDGB53:

Πάντως εγώ μπορώ να σου δείξω και την μητέρα μου η οποία καταλαβαίνει το backlight bleeding στις lcd... :flipout:

Φαντάζομαι οτί τα phosphor trails τα είδες αφού αποφάσισες να αλλάξεις την επιλογή της τηλεόρασης σου (το καλοκαίρι) από plasma σε lcd... ;)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ε γράψτε ρε παιδιά μια κεντρική ιδέα για το τι διαβάσατε..

Απόστολε για τους ενδιαφερόμενους...άλλη μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, που γίνεται στο WhatHI-FI για την W4500….

http://whathifi.com/forums/1/144898/ShowThread.aspx

Εκτός από τις πολλές απόψεις κατόχων, υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ερώτηση της συντάκτριας (editor-in-chief of What Hi-fi? Sound and Vision, whathifi.com) Clare Newsome: http://whathifi.com/members/Clare+Newsome.aspx

προς την SONY, για την οποία έλαβε επίσημη απάντηση, πριν 21 ώρες …..

---------------------------------------------------------------------------------------------
http://whathifi.com/forums/7/144898/ShowThread.aspx#144898
OK, we have an interim statement from Sony:
The product team has advised the following:

"While the Trusted Reviews commentary on the KDL52W4500 was very
positive, we were disappointed to read about some experience of what is
described as
"'puddles' of greyish light in the TV's corners".

We have also become aware of some subsequent online forum comments on a
similar subject.

We have not detected any faults with the KDL52W4500 or KDL46W4500.

As a precautionary measure we are checking screen settings on these
models.
"

I'll get back to them re the 40W4500 as well.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Θα επανέλθει όμως και με άλλες ερωτήσεις, περιμένοντας επίσημες απαντήσεις…

http://whathifi.com/forums/8/144898/ShowThread.aspx

Well, indeed - and understandably so: spending a good few hundred quid on a TV set is a huge investment, so people want to get it right.
To me, it still sounds like a rogue batch is the most likely explanation - Sony has already sold tens of thousands of these sets, and the reports of faults (though awful for the people in question) have to be kept in perspective.
We'll keep on at Sony for the more definitive answers you all deserve.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Φαντάζομαι οτί τα phosphor trails τα είδες αφού αποφάσισες να αλλάξεις την επιλογή της τηλεόρασης σου (το καλοκαίρι) από plasma σε lcd... ;)

Oχι την επιλογη την αλλαξα οταν ειδα οτι η W4000 εχει καλυτερη εικονα απο τον ανταγωνισμο.-bye-

Τα phosphor trails δεν ειναι και τοσο ενοχλητικα αλλωστε, αν και ο καθενας μπορει να τα δει ευκολα αρκει να ξερει που να κοιταξει.-bye-

Sony Bravia KDL-46W4500 Review

Image Quality
sectionscore5.gif

Overall
sectionscore6.gif
:eek::eek::eek:

Verdict

After the ‛warning shot' of the 52W4500, the smaller 46W4500 seems to suffer even more distractingly with the picture-ruining light pooling problem that troubled us on the large model. Seriously, the problem is so aggravating this time out that it's hard to believe these TVs are getting through Sony's quality control systems. In fact, if I hadn't now seen the problem on two separate W4500 TVs I might have suspected the 46W4500 was faulty.

Basically, someone at Sony needs to get to the bottom of what's gone wrong with the W4500 range fast, or the brand's already dwindling profits this year could be in for even more of a hammering.

Last edited:

Image Quality
sectionscore5.gif

Overall
sectionscore6.gif

Verdict

After the ʽwarning shot' of the 52W4500, the smaller 46W4500 seems to suffer even more distractingly with the picture-ruining light pooling problem that troubled us on the large model. Seriously, the problem is so aggravating this time out that it's hard to believe these TVs are getting through Sony's quality control systems. In fact, if I hadn't now seen the problem on two separate W4500 TVs I might have suspected the 46W4500 was faulty.

Basically, someone at Sony needs to get to the bottom of what's gone wrong with the W4500 range fast, or the brand's already dwindling profits this year could be in for even more of a hammering.
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα! :grandpa:

Αυτή ήταν και η "χαριστική" βολή που με απέτρεψε από το να παρω την W4500 τελικά....

Μακάρι να συνετιστεί η Sony και να βάλει μυαλό, διαφορετικά της αξίζει η αποχή ΟΛΩΝ από τα προιόντα της .... Μάλλον έχουν ξεχάσει ΤΙ παει να πει "Quality of Service" και εχουν αφησει μαρκες που μεχρι πριν λιγο καιρο θεωρουνταν αγνωστες και "φτηνές" όπως η LG και αλλες, να την κανουν να ακούει το όνομά τους και να τρέχει και να μην φτάνει.....:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Image Quality
sectionscore5.gif

Overall
sectionscore6.gif

Verdict

After the ‛warning shot' of the 52W4500, the smaller 46W4500 seems to suffer even more distractingly with the picture-ruining light pooling problem that troubled us on the large model. Seriously, the problem is so aggravating this time out that it's hard to believe these TVs are getting through Sony's quality control systems. In fact, if I hadn't now seen the problem on two separate W4500 TVs I might have suspected the 46W4500 was faulty.

Μπα? Βρέθηκε κάποιος που δεν τα παίρνει από την εν λόγω εταιρία? :flipout:

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα! :grandpa:

Αυτή ήταν και η "χαριστική" βολή που με απέτρεψε από το να παρω την W4500 τελικά....

Μακάρι να συνετιστεί η Sony και να βάλει μυαλό, διαφορετικά της αξίζει η αποχή ΟΛΩΝ από τα προιόντα της .... Μάλλον έχουν ξεχάσει ΤΙ παει να πει "Quality of Service" και εχουν αφησει μαρκες που μεχρι πριν λιγο καιρο θεωρουνταν αγνωστες και "φτηνές" όπως η LG και αλλες, να την κανουν να ακούει το όνομά τους και να τρέχει και να μην φτάνει.....:violent-smiley-030:

αν το θετεις ετσι δεν υπαρχει περιθωριο βελτιωσης.όλες οι lcd μπορουν να εχουν ακομα και τετοιες ασχημες περιπτώσεις.οσο υπαρχουν μεγαλες CCFL τηλεορασεις θα υπαρχουν και προβληματα ομοιογένειας

αν το θετεις ετσι δεν υπαρχει περιθωριο βελτιωσης.όλες οι lcd μπορουν να εχουν ακομα και τετοιες ασχημες περιπτώσεις.οσο υπαρχουν μεγαλες CCFL τηλεορασεις θα υπαρχουν και προβληματα ομοιογένειας
Δυστυχώς ΔΕΝ ειναι ετσι τα πραγματα, και χωρις να θελω να κοντραριστω μαζι σου ή με οποιονδηποτε καταναλωτη εντός και εκτός φορουμ απο τη στιγμη που ολοι μας ψαχνουμε το ιδιο πραγμα εδώ, θα σου πω οτι ναι μεν ολες οι LCD εχουν παρομοια προβλήματα... ΟΜΩΣ, απο την εμπειρια μου, καθως και φιλων/γνωστών μου, αλλα και απο ΟΛΑ οσα εχω διαβασει εδω και 3 χρονια στον τομεα των τηλεοράσεων, σου λεω ότι αν μια LCD LG,Samsung,Sharp,Toshiba,Pioneer, εχει πιθανοτητα 1/10 να βγει ελατωματική, μια SONY εχει πιθανότητες 8/10 χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή σε αυτό... :violent-smiley-030:

Αυτο το φαινόμενο δε, αντι να αρχίσει με την παροδο του χρόνου να μειώνεται, αυξάνεται ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ! Αυτο αν μη τι άλλο, δείχνει καθαρότατα το ότι ΔΕΝ υπαρχει απο την εταιρία κανενας απολύτως σεβασμός προς τον τελικό καταναλωτή, σε ότι αφορά την ποιοτητα του προιοντος της αλλά και την γενικότερη ικανοποιηση του.... Αυτο που την νοιαζει ειναι ΜΟΝΟ να του τα πάρει και μάλιστα "χοντρά" και μετά να αρχίσει να βρισκει δικαιολογίες και να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της.... :argue:

Και για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ, τονίζω ότι ειμαι ΚΑΘΟΛΑ φαν της Sony σε ολες τις συσκευές που προέρχονατι απο αυτήν, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε ότι αφορά τις τηλεοράσεις της αλλά και την ποιότητα του service καθως και της πολιτικής ανταλλαγών/εγγυήσεων που έχει , έχω αρχίσει να απογοητεύομαι άσχημα όσο περνάει ο καιρός....:grandpa: