Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω τη συγκεκριμένη tv...
Αν στη λειτουργία αυτή η εξωτερική σου πηγή είναι pc τότε εννοεί εναλαγή οθόνης από της ιδιότητες της κάρτας γραφικών.

Συμφωνα με το manual δεν λειτουργει το ΡΑΡ οταν εξωτερικη πηγη ειναι PC.
Mε PC σαν εξωτερικη πηγη λειτουργει μονο το PIP

Και σε μενα δεξια μονο τα ψηφιακα εμφανιζει .
Στο manual παντως γραφει.

"Οταν προβαλεται βιντεο AV1 , AV2 η AV3 στην εικονα των εξωτερικων εισοδων, δεν μπορειτε να προβαλετε αναλογικο βιντεο στην εικονα του τηλεοπτικου προγραμματος."

Οποτε συμφωνα με τα παρπανω αναλογικα καναλια μπορεις να προβαλεις στο δεξι παραθυρο μαλλον αν η συνδεση με την εξωτερικη πηγη ειναι HDMI. Αν εχει καποιος DVD με HDMI και μπορει να το δοκιμασει.

logika kai ps3 tha to dokimasw argotera kai blepoume.pantos akoma den exw kataferei me to pou anoigw to ps3 na phgenei sth eikona tou ps3 h tv

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ PS3 ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΡ ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ PS3 ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΑΡΑ ΑΝ ΣΥΝΔΕΣΩ VIDEO RECORDER ME HDMI ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙΑ(ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ nova).

Παιδια ημουν ο πρωτος εδω που παραπονεθηκε για backlight προβληματα. Εβλεπα για καμποσο που δεν παραπονιοταν κανενας αλλος, υπηρχαν και καποιοι που σε καθε thread για lcd διαλαλουσαν οτι αυτη ειναι Η τηλεοραση, και ειπα μπα ατυχος ημουν αφου στους περισσοτερους δεν εχει συμβει. Την πηρε ενας κολλητος σημερα το απογευμα και το προβλημα στην δικη του ειναι ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο τη δικη μου. Οποτε μαλλον δεν ειναι και τοσο σπανιο το φαινομενο. Δεν ξερω ρε παιδια αλλα οσο αφηνουμε τα λεφτα μας σε μια εταιρια που τα προιον της ειναι κατι σαν το πρωτοχρονιατικο λαχειο μονο καλο δεν κανουμε. Και γι αυτο εχουν και το θρασος τοσο στα σερβις τοσο και στα κεντρικα να λενε, προβλημα με backlight στο συγκεκριμενο μοντελο? πρωτη φορα το ακουμε...ειστε ο μονος...

Παιδιά, τα πρόβλημα με το backlight δεν καλύπτεται από την εγγύηση; Δηλαδή, δεν μπορείς να την επιστρέψεις και να πάρεις μια άλλη τηλεόραση;

Παιδιά, τα πρόβλημα με το backlight δεν καλύπτεται από την εγγύηση; Δηλαδή, δεν μπορείς να την επιστρέψεις και να πάρεις μια άλλη τηλεόραση;

Δυστυχως οχι φιλε μου. Αν ανατρεξεις σε προηγουμενη σελιδα θα βρεις την επισημη απαντηση της σονυ που μου εστειλε και το θεωρει φυσιολογικο χαρακτηριστικο της τεχνολογιας.

Τι να σου πω το remote που ειχαν "κολλημενο" πανω στην 46αρα ειχε ενα κουμπι πανω αριστερα που οταν το παταγες φωτιζε σχεδον ολα τα κουμπια με ενα μπλε χρωμα αρκετα δυνατο.

Μπορει να ειχαν βαλει καποιο αλλο remote απο αλλη τηλεοραση sony ισως?

Κατά λάθος έχουν βάλει το remote της Χ4500 (το φωτιζόμενο) στην W. Το είχα προσέξει και εγώ όταν είχα πάει. Σε 1-2 σειρές από πίσω, είναι μια Χ4500 που έχει το remote της W4500 "πάνω" της (το απλό).

Κατά λάθος έχουν βάλει το remote της Χ4500 (το φωτιζόμενο) στην W. Το είχα προσέξει και εγώ όταν είχα πάει. Σε 1-2 σειρές από πίσω, είναι μια Χ4500 που έχει το remote της W4500 "πάνω" της (το απλό).

Κριμα και χαρηκα τσαμπα :P

παιδια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Θέλω βοήθεια.Εβαλα BLUE RAY μεσω PS 3 (hdmi) και δεν εχω φωνή.

παιδια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Θέλω βοήθεια.Εβαλα BLUE RAY μεσω PS 3 (hdmi) και δεν εχω φωνή.

Τσεκαρε στα settings του ps3 αν ο ηχος σου βγαινει μεσω hdmi ή μεσω optical.

Πριν 2 ημέρες αγόρασα την Sony W4500 46''.Παρατήρησα ότι στις άκρες (γωνίες και πλαίσιο) φωτίζει παραπάνω του κανονικού, σαν να πέφτει προβολέας.Πώς λέγεται αυτό το φαινόμενο και θα μπορέσω να το μειώσω ή να το ξεπεράσω?Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής η τηλεόραση είναι πολύ καλή.Ειδικά στο blueray.

Ευχαριστώ.Ευπρόσδεκτες και άλλες προτάσεις.Αυτό λέγεται clouding ή bleeding?

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙς ΣΤΟ 1 Η 0 ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ?
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!

Πώς μεταφράζεται το bleeding στο μενού της w4500 για να το μειώσω ρε παιδιά?

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Πώς μεταφράζεται το bleeding στο μενού της w4500 για να το μειώσω ρε παιδιά?
Bleeding ονομαζεται το προβλημα,στο μενου της τηλεορασης θα βρεις μια ενδειξη η οποια ονομαζεται οπισθιος φωτισμος η backligt,χαμηλωνοντας το ισως μειωση το φαινομενο.

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Bleeding ονομαζεται το προβλημα,στο μενου της τηλεορασης θα βρεις μια ενδειξη η οποια ονομαζεται οπισθιος φωτισμος η backligt,χαμηλωνοντας το ισως μειωση το φαινομενο.

Η sony τον όρο backligt τον έχει μεταφράσει ως "ευκρίνεια" στο μενού.