Stelioskrete
AVClub Enthusiast
- 4 March 2010
- 841
Δυστυχώς φίλε μου από την οπτική βγάζει μονο AC3 Dolby digital δλδ κ οχι dts κατι τελείως κουλο οπότε αν έχει dts ναι μεν το αποκωδικοποιη αλλα σλνει pcmστον ενισχυτή
Δυστυχώς φίλε μου από την οπτική βγάζει μονο AC3 Dolby digital δλδ κ οχι dts κατι τελείως κουλο οπότε αν έχει dts ναι μεν το αποκωδικοποιη αλλα σλνει pcmστον ενισχυτή
Αλήθεια; Εντελώς κουλό και κρίμα. Θα πρέπει να παίζω με εξωτερικό υλικο (PC) λοιπόν. Ίσως πρέπει να κοιτάξω αλλού δεν ξέρεις κανείς αν η LG670v πχ κανει κατι τέτοιο
Εδω http://hdtelevizija.com/2014/10/29/sony-42w815b-lg-42lb670v-full-hd-smart-televizori-usporedni-test/
Μέσω ενός ψηφιακού οπτική έξοδο ήχου , καταφέραμε να στείλουμε 5.1 Dolby Digital / DTS ήχο , αλλά μόνο μετά τη ρύθμιση βολιδοσκοπήσει επιλογές για εξωτερικό μεγάφωνο ( Οπτικά / HDMI ARC )
(μέσω του Google translate)
Οπότε είμαι μπερδεμένος...
Μπορεις να δοκιμασεις από εξωτερικο Player πώς στέλνει τον ήχο?Δυστυχώς φίλε μου από την οπτική βγάζει μονο AC3 Dolby digital δλδ κ οχι dts κατι τελείως κουλο οπότε αν έχει dts ναι μεν το αποκωδικοποιη αλλα σλνει pcmστον ενισχυτή
Μπορεις να δοκιμασεις από εξωτερικο Player πώς στέλνει τον ήχο?
φίλε μου πάρε την τηλεόραση διότι είναι φοβερή σε εικόνα και για ήχο εικόνα από σκληρό δίσκο πάρε media Player υπάρχουν πολλά και σε φθηνές τιμές. Π.Χ xtreamer 4 med600 λίγο πιο ακριβό.Δεν κανουμε δουλεια ετσι, τι πραματα είναι αυτά..
Μαλλον έχουμε μπερδευτεί εδω ... εγω μιλάω για την w815Β κ οχι για την 805Α που ειναι μοντέλο του 2013
Από την 55W805A φαίνεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.