Sony W805A/7A: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δυστυχώς φίλε μου από την οπτική βγάζει μονο AC3 Dolby digital δλδ κ οχι dts κατι τελείως κουλο οπότε αν έχει dts ναι μεν το αποκωδικοποιη αλλα σλνει pcmστον ενισχυτή

Δυστυχώς φίλε μου από την οπτική βγάζει μονο AC3 Dolby digital δλδ κ οχι dts κατι τελείως κουλο οπότε αν έχει dts ναι μεν το αποκωδικοποιη αλλα σλνει pcmστον ενισχυτή

Αλήθεια; Εντελώς κουλό και κρίμα. Θα πρέπει να παίζω με εξωτερικό υλικο (PC) λοιπόν. Ίσως πρέπει να κοιτάξω αλλού δεν ξέρεις κανείς αν η LG670v πχ κανει κατι τέτοιο

Εδω http://hdtelevizija.com/2014/10/29/sony-42w815b-lg-42lb670v-full-hd-smart-televizori-usporedni-test/

Μέσω ενός ψηφιακού οπτική έξοδο ήχου , καταφέραμε να στείλουμε 5.1 Dolby Digital / DTS ήχο , αλλά μόνο μετά τη ρύθμιση βολιδοσκοπήσει επιλογές για εξωτερικό μεγάφωνο ( Οπτικά / HDMI ARC )

(μέσω του Google translate)

Οπότε είμαι μπερδεμένος...

Last edited:
Αλήθεια; Εντελώς κουλό και κρίμα. Θα πρέπει να παίζω με εξωτερικό υλικο (PC) λοιπόν. Ίσως πρέπει να κοιτάξω αλλού δεν ξέρεις κανείς αν η LG670v πχ κανει κατι τέτοιο

Εδω http://hdtelevizija.com/2014/10/29/sony-42w815b-lg-42lb670v-full-hd-smart-televizori-usporedni-test/

Μέσω ενός ψηφιακού οπτική έξοδο ήχου , καταφέραμε να στείλουμε 5.1 Dolby Digital / DTS ήχο , αλλά μόνο μετά τη ρύθμιση βολιδοσκοπήσει επιλογές για εξωτερικό μεγάφωνο ( Οπτικά / HDMI ARC )

(μέσω του Google translate)

Οπότε είμαι μπερδεμένος...

Επιπλέον εδω

http://pdf.crse.com/manuals/14HE589111/EN/c_extsnd_sp.html
Selecting speakers to output sound

Steps

Press the HOME button, then select [Settings].
Select [Sound] → [Speakers] → [TV Speakers] or [Audio System].
Notes

To use multi-channel audio, connect to an external audio system compatible with Dolby Digital using an optical cable, and select [Audio System].
[Audio System] must be selected to listen to 5.1 multi-channel audio.

Δεν ξερω αν στελνει απλα PCM ομως...

Απάντηση: Re: Sony W805A/7A: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεις να δοκιμασεις από εξωτερικο Player πώς στέλνει τον ήχο?

Re: Απάντηση: Re: Sony W805A/7A: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεις να δοκιμασεις από εξωτερικο Player πώς στέλνει τον ήχο?

Επίσης απο ότι καταλαβαίνω Και απο Manual της LG 670v ( http://www.lg.com/gr/support-product/lg-47LB670V ) το DTS το στελνει ως DTS αλλα τα DTS Express/DTS-HD MA τα στελνει ως PCM. Ισως κανει κάτι αντίστοιχο και αυτή

Re: Απάντηση: Sony W805A/7A: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν κανουμε δουλεια ετσι, τι πραματα είναι αυτά..
φίλε μου πάρε την τηλεόραση διότι είναι φοβερή σε εικόνα και για ήχο εικόνα από σκληρό δίσκο πάρε media Player υπάρχουν πολλά και σε φθηνές τιμές. Π.Χ xtreamer 4 med600 λίγο πιο ακριβό.

Re: Απάντηση: Sony W805A/7A: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οπότε κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει οτι θα στέλνει DTS ή raw στον ενισχυτή; Ο Stelioskrete μόνο λέει οτι θα στέλνει PCM

Μαλλον έχουμε μπερδευτεί εδω ... εγω μιλάω για την w815Β κ οχι για την 805Α που ειναι μοντέλο του 2013

Μαλλον έχουμε μπερδευτεί εδω ... εγω μιλάω για την w815Β κ οχι για την 805Α που ειναι μοντέλο του 2013

Υποθέτω ότι την ίδια συμπεριφορά θα έχουν και οι δυο. Ευχαριστώ

Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα.

Θέλω απλά να δω τον τύπο του πάνελ της τηλεόρασης.
Μπήκα στο service menu αλλά δεν ξέρω πού το γράφει ακριβώς.
Μπορείτε να βοηθήσετε;
IMAG0776.jpg
IMAG0777.jpg
IMAG0778.jpg

Εκτός και αν καταλαβαίνετε από αυτήν την φωτό που τράβηξα.
Sony KDL W905A panel.jpg

Απάντηση: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

VA πρέπει να είναι.Αν πας προς το πλάι της τηλεόρασης γίνεται πιο άτονο το χρώμα?Τότε είναι va σίγουρα!

IPS είναι. Από ποιά τηλεόραση είναι;

Από την 55W805A φαίνεται.

Απάντηση: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ips σωστά αναφέρουν οι προλαλήσαντες.Ο Δαίμων του πληκτρολογίου,να μην μπερδεύω τον κόσμο!

Ναι η 805Α είναι.
Εκ παραδρομής πόσταρα εδώ.
Μπορείτε να μεταφέρετε το ποστ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και δεν έβγαλα άκρη μέσα από το service menu.