Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν στην ετικέτα γράφει το παρακάτω :сделано в Словакии,είναι Made in Slovakia.
Ενώ το сделано в Польше είναι Made in Poland.

n3qx.jpg

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρήγγειλα και εγω την καινούρια μου tv, τη 50W815B, και θελω να ρωτησω 2 πράγματα: πρώτον υπάρχουν κάποιες ιδανικές ρυθμίσεις για βέλτιστη εικόνα ή είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, και δεύτερον τι να προσέξω ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες ώστε να καταλάβω αν είναι ελαττωματική και να την αντικαταστήσω; έχουν αναφερθεί κάποια συχνά προβλήματα στο συγκεκριμένο μοντέλο; και κάτι τελευταίο τα γυαλιά είναι επαναφορτιζόμενα ή πρέπει να αλλάζω τη μπαταρία;

Οι ρυθμίσεις είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Τα γυαλιά είναι με μπαταρία. Προβλήματα ιδιαίτερα δεν αναφέρθηκαν.

Ευχαριστώ! Ρώτησα για προβλήματα γιατί είδα κάτι φωτογραφίες που ανέβασε ένας φίλος εδώ και ανησύχησα!

Ευχαριστώ! Ρώτησα για προβλήματα γιατί είδα κάτι φωτογραφίες που ανέβασε ένας φίλος εδώ και ανησύχησα!

Μην ανησυχείς φίλε είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Η τηλεόραση σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή

Σίγουρα απλά αν (χτύπα ξύλο) έχει κάτι και δε το πάρω χαμπάρι εγκαίρως δε θα με καλύπτει η αντικατάσταση αλλά θα πάει για επισκευή σωστα; πχ αν έχει κάποια καμμένα πιξελ αξίζει να ζητήσω αντικατάσταση ή δεν αξίζει τον κόπο;

Σίγουρα απλά αν (χτύπα ξύλο) έχει κάτι και δε το πάρω χαμπάρι εγκαίρως δε θα με καλύπτει η αντικατάσταση αλλά θα πάει για επισκευή σωστα; πχ αν έχει κάποια καμμένα πιξελ αξίζει να ζητήσω αντικατάσταση ή δεν αξίζει τον κόπο;
Αν έχει καμένα πίξελ πρέπει πρώτα από όλα να μάθεις αν είσαι στη περίπτωση που σε καλύπτει η σονυ για αντικατάσταση , αν το πάρεις χαμπάρι αργά και δε κάνεις χρήση DOA.
Η σόνυ πάντως σε αυτό το θέμα είναι δύσκολη, ξέρω φίλο που έχει στο κέντρο 3 καμένα πίξελ ( μόλις την αγόρασε ) και 2 δεξιά και αριστερά και στην αρχή του είπε οκ αφού είναι στο κέντρο γιατί τα δεξιά και αριστερά δε μετράνε, και μετά του είπε ότι και στο κέντρο πρέπει να είναι από 7 και πάνω. Περιμένει ακόμα , 2 εβδομάδες τώρα να του πουν τι θα γίνει , και πρόκειται για την W905.
Πάντως γενικά δεν ακούγονται προβλήματα σε αυτές, και είναι λίγες πράγματι οι εξαιρέσεις. Τώρα αν δεις τίποτα περίεργο , εννοώ πίξελ καμένο ή τίποτα άλλο , τη πακετάρεις όπως τη πήρες, τη πας την αφήνεις και ζητάς άλλη άμεσα κάνοντας χρήση DOA. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κρατήσεις μία τηλεόραση που έχει έστω και ένα καμένο πίξελ όταν είναι του κουτιού και την έχεις καλοπληρώσει, σε ενοχλεί δε σε ενοχλεί. Εξάλλου αν το έχεις δει θα σε ενοχλεί.

Απάντηση: Re: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η σόνυ πάντως σε αυτό το θέμα είναι δύσκολη, ξέρω φίλο που έχει στο κέντρο 3 καμένα πίξελ ( μόλις την αγόρασε ) και 2 δεξιά και αριστερά και στην αρχή του είπε οκ αφού είναι στο κέντρο γιατί τα δεξιά και αριστερά δε μετράνε, και μετά του είπε ότι και στο κέντρο πρέπει να είναι από 7 και πάνω. Περιμένει ακόμα , 2 εβδομάδες τώρα να του πουν τι θα γίνει , και πρόκειται για την W905.

:music-smiley-005:

Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι αντιπροσωπίες για να μην κάνουν τα αυτονόητα έχουν πλέον περάσει σε άλλη διάσταση.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω καταλήξει στην 50w805b και σκέφτομαι να κάνω άμεσα την αγορά της.

Λόγω της ιδιομορφίας στη πίσω πλευρά (που δεν είναι επίπεδη) έχω διαβάσει κάποια post που αναφέρουν ότι στο κουτί μέσα υπάρχουν αποστάτες.
Με αυτούς τους αποστάτες λύνεται το πρόβλημα ώστε να τη κουμπώσω σε δική μου βάση; Ρωτάω γιατί θέλω να έχω κινητή βάση και όχι σταθερή όπως της συσκευασίας.

Υπάρχει κάποια βάση που προτείνετε εσείς ή κάποια που να είναι προτεινόμενη από τη Sony για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Μία ερώτηση για επιβεβαίωση. Ολα τα γυαλιά 3d active κάνουν ασχέτως μάρκας ?????? Υπάρχει απόλυτη συμβατότητα ?????υπάρχει διαφορά στο φιμέ των φακών ???? Κάποιες οικονομικές αξιόλογες προτάσεις ????????

Παλιότερα οι Sony δεν είχαν κανένα θέμα με την χρήση βάσης τοίχου καθώς ικανοποιούσαν το πρότυπο VESA , γιατί έγινε αυτό το πισωγύρισμα στο τομέα αυτό άγνωστο...

Ένα σενάριο είναι για να έχει λεπτό πλαίσιο αλλά ταυτόχρονα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο ήχο(πάντα για ενσωματωμένα ηχεία τηλεόρασης) έβαλε τα bass reflex box speaker

section2-4.jpg

1397811854.jpeg

1397811852.jpeg

1397811847.jpeg

Επίσης η ίδια η βάση της τηλεόρασης είναι και για σταθερή επιτοίχια στήριξη.

Μία ερώτηση για επιβεβαίωση. Ολα τα γυαλιά 3d active κάνουν ασχέτως μάρκας ?????? Υπάρχει απόλυτη συμβατότητα ?????υπάρχει διαφορά στο φιμέ των φακών ???? Κάποιες οικονομικές αξιόλογες προτάσεις ????????

Κανείς άποψη ????????

kleanthis1 με γυαλιά Bluetooth Samsung που έχω δοκιμάσει ,συγχρονίστηκαν,κόστος 19 .Τι πιθανότερο είναι ότι κάνουν όλα τα γυαλιά με BT RF συνδεσιμότητα.
Τώρα για διαφορά στο φιμέ των φακών δεν γνωρίζω.

Ανέφερα με ποια tv δοκίμασα. Ναι αυτό είναι το γυαλί.