kleanthis1
AVClub Enthusiast
- 27 July 2013
- 932
ok ευχαριστώ, γιατί με 59 ευρώ που έχουν τα μαμά δεν το βλέπωΑνέφερα με ποια tv δοκίμασα. Ναι αυτό είναι το γυαλί.
ok ευχαριστώ, γιατί με 59 ευρώ που έχουν τα μαμά δεν το βλέπωΑνέφερα με ποια tv δοκίμασα. Ναι αυτό είναι το γυαλί.
Αν στην ετικέτα γράφει το παρακάτω :сделано в Словакии,είναι Made in Slovakia.
Ενώ το сделано в Польше είναι Made in Poland.
![]()
ναι φίλε το bling που λες απενεργοποιείτε μέσα απο το μενου ρυθμισεις-ηχος-τονος πληκτρωνΑν δε γράφει τίποτα (!) στο κουτί από που είναι; Περίεργο δεν είναι να μην αναφέρει τίποτα;
Αναφέρομαι στην 50W805Β. Όσοι την έχουν και έχουν κρατήσει το κουτί, ας κοιτάξουν αν θέλουν.
Επίσης, αυτό το "bling" "bling" κάθε φορά που πατάμε ένα κουμπί δεν απενεργοποιείται;
ναι φίλε το bling που λες απενεργοποιείτε μέσα απο το μενου ρυθμισεις-ηχος-τονος πληκτρων
Παιδιά την έχει κρεμάσει κανένας στον τοίχο ? Και αν ναι χρησιμοποιησε την δική της η κάποια του εμπορίου?
Πολύ καλή η βάση τοίχου. Η κανονική βάση που μετατρέπεται σε βάση τοίχου για την ακρίβεια. Μόλις την τοποθέτησα.
UTF 16 δεν υποστηρίζει γενικά ή μονο ελληνικά ; Ξέρουμε ποιους ελληνικούς υπότιτλους υποστηρίζει για να μην ψάχνω ; Ή δεν υποστηρίζει ελληνικά ;
Αγορασες εξτρα βιδες με ουπα για τον τοιχο?
Ελληνικα υποστηριζει κανονικα,srt που της βαζω τα επαιξε ολα.
Για την ακρίβεια δεν την έβαλα σε τοίχο, αλλά σε ξύλο...
Τη βίδωσα στην πλάτη του επίπλου. Η διαδικασία η ίδια μονο που αντί για ξυλόβιδες θα χρησιμοποιήσεις ούπατ τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται.
Θα χρειαστείς 8 ούπατ νούμερο 8 και τις αντίστοιχες βίδες τους. Το σχεδιάγραμμα που υπάρχει στο σακουλάκι με τις βάσεις θα σε διευκολύνει πολύ. Την κρέμασα σε 5 λεπτά και μόνος μου. Για τον τοίχο υπολόγισε λίγο περισσότερο χρόνο για τις τρύπες.
Για τους υπότιτλους θα το ψάξω. Τους φορτώνει γράφει UTF16 αλλά εμφανίζει κουτάκια με ? !
Σε ευχαριστω
Για τους υποτιτλους δοκιμασε κατα την αναπαραγωγη της ταινιας, options απο το τηλεκοντρολ, επιλογες υποτιτλων,κωδικοποιηση, cp1253
Τα πραγματικά Hz είναι 100 ( 120 για την ακρίβεια ) από τις 50 ίντσες και πάνω, οι 42αρες έχουν 50αρι ( 60αρι για να ακριβολογούμε πάλι ) και νομίζω << φοράει >> πάνελ Auo.Η sony kdl 815 τι πάνελ φέρει και πόσα ειναι τα πραγματικά hz?
Μήπως και τις δύο φορές είχε να κάνει με θέμα αυτόματης αναβάθμισης από το ιντερνετ, και σχετικών ρυθμίσεων περί αυτού;Εδω και 2,5 μηνες η τηλεόραση μου έχει κάνει 2 φορές το εξής κουφό την μία πριν κανένα μήνα και την άλλη σήμερα.. Δεν ανοιγε με το τηλεκοντρολ, αλλά ούτε και με το χειριστήριο της τηλεόρασης που έχει στο πίσω μέρος. Μόλις την έβγαλα απο την πρίζα και την ξανάβαλα όλα οκ. Κάποιο πρόβλημα μου μυρίζει, έχει τύχει σε κανέναν ?????
Οχι εντελώς τυχαία απλά δεν άνοιγε ............... άλλωστε έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη αναβάθμιση και συν ότι έχει την τελευταία που υπάρχει μέχρι σήμερα...Μήπως και τις δύο φορές είχε να κάνει με θέμα αυτόματης αναβάθμισης από το ιντερνετ, και σχετικών ρυθμίσεων περί αυτού;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.