Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οκ κατάλαβα περίπου τι λες αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι προτιμότερη από την 805??
Αρχικά να πω , αν δεν έγινε κατανοητό, πως για όλη τη σειρά 8 της σόνυ ισχύει ότι έγραψα για το 3D.
Τώρα για τα Hz, με το σκεπτικό πως πάντα ότι υπάρχει περισσότερο, καλό κάνει κακό όχι ( εκτός της τσέπης μας τις περισσότερες φορές ) ναι είναι προτιμότερη.
Αν πάντως οικονομικά δεν σε προβληματίζει, ναι καλύτερα αυτή με τα πιο πολλά. Αυτό όμως που πραγματικά δε ξέρω, είναι αν πράγματι θα τα δεις ποτέ στη πράξη; και αν ναι, θα είναι τόσες οι φορές που να αξίζουν το κόπο ή σπάνια, άρα πολύ μικρό το καλό τους για το παραπάνω κόστος που ζητούν;
Από ότι πάντως έχουν πει και άλλοι εδώ μέσα που γνωρίζουν και αυτοί πολύ καλά, ισχύει μάλλον το δεύτερο, δηλ. δεν αξίζουν, ίσως και να μη καταλάβεις τη χρησιμότητά τους ποτέ.
Για να σε τρελάνω πάντως τώρα, να σου πω ότι εγώ αυτή με τα πολλά θα έπαιρνα, από την άποψη και μόνο, καλύτερα να περισσεύουν παρά αν ποτέ χρειαστούν να λείψουν, και ας μη χρειαστούν ποτέ, ίσως και από ανασφάλεια, ίσως γιατί θέλω να αισθάνομαι ότι πήρα το καλύτερο που μπορούσα....σου έκανα τα νεύρα κρόσια τώρα; :smash:

...σου έκανα τα νεύρα κρόσια τώρα; :smash:
Όχι ρε συ!! Συμφωνούμε στα περισσότερα και σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Εκείνο που μ' ενδιαφέρει περισσότερο είναι η εικόνα και μετά όλα τ' άλλα. Με το ρυθμό που αλλάζουν βέβαια αυτά,
άντε πιάστα, κι εκεί προβληματίζομαι λιγάκι μήπως σκέφτομαι σε κανά δυό χρόνια για τηλεόραση.
Εξάλλου τέτοιες εποχές (πριν μουντιάλ κλπ..εννοώ) συνήθως δεν προχωρώ σε αγορές και μου έκανε εντύπωση
που η sony έκανε ξαφνικά τέτοιες προσφορές. Παίζει κάτι άλλο που χάνω??

Όχι ρε συ!! Συμφωνούμε στα περισσότερα και σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Εκείνο που μ' ενδιαφέρει περισσότερο είναι η εικόνα και μετά όλα τ' άλλα. Με το ρυθμό που αλλάζουν βέβαια αυτά,
άντε πιάστα, κι εκεί προβληματίζομαι λιγάκι μήπως σκέφτομαι σε κανά δυό χρόνια για τηλεόραση.
Εξάλλου τέτοιες εποχές (πριν μουντιάλ κλπ..εννοώ) συνήθως δεν προχωρώ σε αγορές και μου έκανε εντύπωση
που η sony έκανε ξαφνικά τέτοιες προσφορές. Παίζει κάτι άλλο που χάνω??
Έτσι, και μένα πρώτα από όλα η εικόνα ενδιαφέρει, όλα τα άλλα τα καλύπτεις.
Δε νομίζω ότι παίζει τίποτα άλλο, πέρα από το ποιος θα προλάβει να πουλήσει τα περισσότερα με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι από τις εποχές εκείνες που η φαγωμάρα και ο ανταγωνισμός των εταιρειών δίνουν κάποιο παραπάνω κέρδος στο καταναλωτή, αρκεί να επιλέγει τις αγορές του με σύνεση και βάσει των αναγκών του και όχι βάσει της ζαλάδας των προσφορών.

Και αν πρόκειται για 50άρι πάνελ με 23.976Hz/24Hz σήμα, τότε πάει στα 47.952Hz/48Hz, λογικά.

Αν μιλάμε για τηλεόραση που υποστηρίζει σωστή αναπαράσταση των 24p, ναι (δυστυχώς, σε πολλά μοντέλα της κατηγορίας των 50Hz είναι κλειδωμένη αυτή η δυνατότητα, ενώ ενίοτε έχουν πλασαριστεί στην αγορά και μερικά μοντέλα με φτηνιάρικα πάνελ που κλείδωναν μόνο στα 60Hz, με αποτέλεσμα ακόμα και το τηλεοπτικό να αποδίδεται με περιστασιακά σπασίματα).

Καλησπερα!!
Ευτυχης κατοχος και εγω εδω και καποιες ωρες!!
Ακομα ομως ειναι προβληματισμενος με τα χρωματα!
Ερχομαι απο απλη σχετικα samsung c65100 του 2010.
Δεν καταφερα με τιποτα να βρω ρυθμισεις στο τηλεοπτικο της digea που τα χρωματα να μου φαινονται εστω και λιγο φωτεινα. Μου κανουν τελειως ξεθωριαμενα!
Μπορει να με βοηθησει καποιος με καποια προταση?
Ευχαριστω πολυ

Από το Optical της τηλεόρασης στέλνω ήχο στο ηχοσύστημα μου. Το θέμα μου όμως είναι ότι για να περάσει passthrough ο ήχος και να περάσει το 5.1 στο ηχοσύστημα πρέπει να πάω από το Options στο ήχο και να επιλέξω το ηχοσύστημα. Αν δε το επιλέξω και το αφήσω στο ηχεία της τηλεόρασης ο ήχος ακούγεται και από το ηχοσύστημα αλλά παίζει μόνο ως Stereo.

Υπάρχει κάποια επιλογή για να κάνει μόνιμα Passthrough τον ήχο ανεξάρτητο από την έξοδο ήχου (ηχεία τηλεόρασης ή ηχοσύστημα) που έχω επιλέξει από το Options;

Οχι δεν υπαρχει{αν κ εχω την 651}.επισης δεν περναει στη δικια μου DTS,αλλα το κανει στερεο.στη δικια σου το περναει?

Καλησπερα!!
Ευτυχης κατοχος και εγω εδω και καποιες ωρες!!
Ερχομαι απο απλη σχετικα samsung c65100 του 2010.
Δεν καταφερα με τιποτα να βρω ρυθμισεις στο τηλεοπτικο της digea που τα χρωματα να μου φαινονται εστω και λιγο φωτεινα. Μου κανουν τελειως ξεθωριαμενα!
Μπορει να με βοηθησει καποιος με καποια προταση?
Ευχαριστω πολυ

Κλείσε την επιλογή eco όλα στο off.Και άλλαξε το σκηνικό σε αθλητικό η κινηματογραφικο και παίξε εκεί τις ρυθμίσεις.

Re: Αγορά SONY 50w805b ή 50w829b;

Καλημέρα!!
Ευτυχης κατοχος και εγω εδω και καποιες ωρες μιας 828b!!
Ερχομαι απο samsung 40c65100 του 2010.
Μπορει να με βοηθησει καποιος με καποια προταση για τις ρυθμίσεις?
Ευχαριστω πολυ

Εγω έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις και ειμαι αρκετά ικανοποιημένος στα HD κανάλια του SKY UK
Ελληνικα κανάλια δεν εχω άρα δεν μπορώ να σου πω για Digea , αλλα δεν νομίζω οτι δεν θα ικανοποιηθείς

Οχι δεν υπαρχει{αν κ εχω την 651}.επισης δεν περναει στη δικια μου DTS,αλλα το κανει στερεο.στη δικια σου το περναει?

Αν βάλω ταινία από το pc μέσω HDMI μου κάνει passthrough αν επιλέξω το ηχοσύστημα στις ρυθμίσεις. Εάν όμως το ίδιο .mkv το βάλω από το player του δε το κάνει.
Επειδή δοκίμασα και άλλη ταινία με AC3 ήχο πρόσεξα ότι αν είναι AC3 και αλλάξω την επιλογή και βάλω ηχοσύστημα αντί για ηχείο τηλεόρασης θα το κάνει επίσης passthrough.

Άρα απ' ότι καταλαβαίνω ενώ το player μπορεί να διαβάσει DTS ήχο δεν μπορεί να τον κάνει passthrough :(

Ευτυχής κάτοχος από εχθές W828B 50".
Δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμη, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο.Ελπίζω να μου βγει καλή όπως η W4000, η οποία δουλεύει ακόμα άψογα.
Αγοράστηκε από το πλαίσιο Ταύρου (Athens Heart) και ένα μπράβο στους υπαλλήλους από μένα.
Προέκυψε θέμα με τις άτοκες δόσεις (την προηγούμε μέρα τις μειώσανε από 40 σε 24), όταν τους εξήγησα ότι δεν θα την πάρω αλλιώς με ένα τηλέφωνο κανονίστηκε.
Μέχρι στιγμής εγκατέστησα την 32R430BB στο pc και μου φαίνεται πολύ καλή.

Παιδια μηπως ξερουμε το ακριβες μοντελο των γυαλιων που παιρνει η 829?γιατι θελω να παραγγειλω αλλα 2.

Την χτυπησα και εγω με 5 χρονια εγγυηση!!!!αλλα θα πρεπει να περιμενω 10 εργασιμες ημερες μεχρι να την παραλαβο στα χερια μου.

Την χτυπησα και εγω με 5 χρονια εγγυηση!!!!αλλα θα πρεπει να περιμενω 10 εργασιμες ημερες μεχρι να την παραλαβο στα χερια μου.
Ελπίζω να μη τη χτύπησες δυνατά και τη πάρεις σπασμένη....:smash:
Με γειά φίλε μου , σου εύχομαι να τη χαρείς :ernaehrung004:

Την εγκατέστησα σήμερα και από ότι έχω δει μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος.
Ενα tip προς όσους θέλουν να την εγκαταστήσουν σε τοίχο και έχουν ήδη μια καλή βάση, είναι να αγοράσουν από δύο ζευγάρια βίδες (οι πάνω και οι κάτω βίδες έχουν διαφορετικό σπείρωμα μεταξύ τους) με μήκος 6cm, πλατιές ροδέλες χ 4 και να βρείτε ή να φτιάξετε πχ από χαλκοσωλήνα μικρή δύο αποστάτες για τις πάνω βίδες.

Ελπίζω να μη τη χτύπησες δυνατά και τη πάρεις σπασμένη....:smash:
Με γειά φίλε μου , σου εύχομαι να τη χαρείς :ernaehrung004:

Χαχαχαχαχα καλο!!!να σε καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου:smile:(και εσυ το ιδιο μοντελο δεν εχεις παρει?)

Χαχαχαχαχα καλο!!!να σε καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου:smile:(και εσυ το ιδιο μοντελο δεν εχεις παρει?)
Να σαι καλά και εσύ.
Εγώ πρόλαβα και πήρα το Μάρτιο τη W905 τη 55"