Leonid
AVClub Addicted Member
- 29 June 2010
- 2,813
Αρχικά να πω , αν δεν έγινε κατανοητό, πως για όλη τη σειρά 8 της σόνυ ισχύει ότι έγραψα για το 3D.οκ κατάλαβα περίπου τι λες αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι προτιμότερη από την 805??
Τώρα για τα Hz, με το σκεπτικό πως πάντα ότι υπάρχει περισσότερο, καλό κάνει κακό όχι ( εκτός της τσέπης μας τις περισσότερες φορές ) ναι είναι προτιμότερη.
Αν πάντως οικονομικά δεν σε προβληματίζει, ναι καλύτερα αυτή με τα πιο πολλά. Αυτό όμως που πραγματικά δε ξέρω, είναι αν πράγματι θα τα δεις ποτέ στη πράξη; και αν ναι, θα είναι τόσες οι φορές που να αξίζουν το κόπο ή σπάνια, άρα πολύ μικρό το καλό τους για το παραπάνω κόστος που ζητούν;
Από ότι πάντως έχουν πει και άλλοι εδώ μέσα που γνωρίζουν και αυτοί πολύ καλά, ισχύει μάλλον το δεύτερο, δηλ. δεν αξίζουν, ίσως και να μη καταλάβεις τη χρησιμότητά τους ποτέ.
Για να σε τρελάνω πάντως τώρα, να σου πω ότι εγώ αυτή με τα πολλά θα έπαιρνα, από την άποψη και μόνο, καλύτερα να περισσεύουν παρά αν ποτέ χρειαστούν να λείψουν, και ας μη χρειαστούν ποτέ, ίσως και από ανασφάλεια, ίσως γιατί θέλω να αισθάνομαι ότι πήρα το καλύτερο που μπορούσα....σου έκανα τα νεύρα κρόσια τώρα; :smash: