hxostil
AVClub Addicted Member
Σήμερα τελικά παρέλαβα την δικιά μου 805B και δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι την ώρα της παραλαβής και έτσι όταν ήρθα η τηλεόραση είχε μπει ήδη στον τοίχο σε άλλο δωμάτιο. Έτσι δεν κατάφερα να την στήσω δίπλα με στην GT30 και χαλιέμαι λιγάκι γιατί είμαι ο μόνος στο σπίτι που η εικόνα της plasma μου φαίνεται καλύτερη.
Έκανα κάτι ρυθμίσεις έτσι στο κουτουρού αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να χειροτερέψει η εικόνα. Καλά στα απλά ψηφιακά κανάλια η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Μόνο στο NeritHD βλέπω διαφορά.
Στα θετικά είναι ο ήχος που είναι πολύ καλύτερος απ οτι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Το μενού επίσης είναι όμορφο και εύχρηστο αλλά κλασσικά με τα δορυφορικά έχω ένα προβληματάκι αφού στην GT30 βρίσκει περισσότερα κανάλια.
Ταινία δεν έχω βάλει ακόμα. Ελπίζω εκεί να δω κάτι που θα με "παρηγορήσει" να το πω; Δεν ξέρω αλλά πιστεύω πως φέτος όποιος δεν πρόλαβε τις τελευταίες plasma δύσκολα θα πετύχει την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων. Η τεχνολογία φέτος φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερα στα περιφερειακά χαρακτηριστικά κάτι που δεν είναι κακό μεν αλλά για μένα δεν είναι νο1 προτεραιότητα στην αγορά τηλεόρασης. Καλά τα bluetooth, MHL, Wi-fi Direct, κτλ. Αλλά όταν σβήνουν τα φώτα μιλάει η εικόνα.
εαν μεχρι τωρα δεν σε εχει ευχαριστησει σε συγκριση με πλασμα εαν βαλεις και ταινια και κλεισεις τα φωτα τοτε θα στεναχωρηθεις παρισσοτερο μιας και η πλασμα εκει ειναι αχτυπητη