Δοκίμασε άλλο σκληρό το δίσκο, κατά 99% εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν έχει σημασία που σε άλλη τηλεόραση παίζει οκ. Το είχα πάθει με εξ. σκληρό σε 2 διαφορετικά media Player, στο ένα έπαιζε στο άλλο κόλλαγε.Καλησπερα εχω αγορασει προσφατα την W815 και παρουσιαζει προβλημα με το media player/usb. Ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αργο και καποιες φορες δεν κανει read καθολου.
Την πρωτη φορα μετα απο 20 λεπτα read διαβασε ολα τα αρχεια που ειχε μεσα περιπου 200/500 GB. Στη συνεχεια ξανασυνδεσα το δισκο αφου ειχα προσθεσει/αφαιρεσει καποια αρχεια και στα πρωτα 15 λεπτα δεν βρισκει κανενα file video. Μονο καποιες φωτογραφιες και μετα σταματαει το read και ο δισκος μπαινει σε sleep.
Οταν βαζω τον δισκο στην 32αρα SONY (αυτη που ηταν δωρο) βλεπει κατευθειαν ολα τα αρχεια/φακελους σε λιγοτερο απο 1min.
Ειναι γνωστο το προβλημα στην συγκεκριμενη σειρα W8;
Παιδια εγω που καταληγω σε 42αρα εχω λογο να προτιμησω την 829 αντι 805?
Η διαφορα τους ποια ειναι? Τα 400hz η το πανελ?
Επίσης υπάρχει τρόπος να αλλάξω την εμφάνιση των υποτίτλων να μην εμφανίζονται σε αυτό το ημιδιαφανές ασπρο πλαίσιο;
Καλημέρα σας,
απο εχθές είμαι κάτοχος Sony 50w815 που ουσιαστικά είναι ίδια με την w805.
Λοιπόν πήγα στο κατάστημα και ζήτησα την w805 άλλα επειδή δεν την είχε σε stock μου έδωσε την w815 στην ίδια τιμή επειδή ήθελα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό της Sony.
Βέβαια στον διαγωνισμό ήμουν άτυχος αλλά βγήκα κερδισμένος διότι εμφανισιακά το ασημί πλαίσιο της w815 δεν συγκρίνεται με το μαύρο της w805.
Εχθές με μια πρόχειρη ματιά δεν αντιμετώπισα ούτε clouding ούτε κάποια άλλη ανωμαλία, πάλι καλά...
Έκανα ένα καλιμπράσιμα από ένα λινκ στο νετ που για κάποιο λόγο δε το βρίσκω τώρα αλλά να πω την αμαρτία μου με αυτές τις ρυθμίσεις δεν τρελάθηκα.(πάντα στο κανάλι της ΝΕΡΙΤ HD)
HD video δεν έχω προλάβει να δώ ακόμα, για να γράψω εντυπώσεις.
Υπάρχει κάποιο νήμα για καλιμπράρισμα της συγκεκριμένης?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.