Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η μνημη usb πρεπει ναναι πανω απο 32 γκιγκα για να γραψει,αρα αμα μιλαμε για στικακι πρεπει ναχεις 64αρι γιατι τα 32αρια δεν ειναι πραγματικα 32.

Παιδιά η τηλεόραση κάνει εγγραφή μόνο από τον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη που έχει η ίδια και από καμία εξωτερική πηγή. Αφού πρώτα λοιπόν ζητήσει να της << επιτρέψετε >> διαμόρφωση του USB, θα κάνει μια χαρά την εγγραφή, την οποία μπορεί να αναπαραγάγει μόνο αυτή η τηλεόραση, από πουθενά αλλού, ούτε καν άλλο ίδιο ακριβώς μοντέλο, ούτε pc, ούτε εξωτερικό media Player. Ο λόγος , η προστασία πνευματικών δικαιωμάτων, υποτίθεται.

Καλησπερα εχω αγορασει προσφατα την W815 και παρουσιαζει προβλημα με το media player/usb. Ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αργο και καποιες φορες δεν κανει read καθολου.
Την πρωτη φορα μετα απο 20 λεπτα read διαβασε ολα τα αρχεια που ειχε μεσα περιπου 200/500 GB. Στη συνεχεια ξανασυνδεσα το δισκο αφου ειχα προσθεσει/αφαιρεσει καποια αρχεια και στα πρωτα 15 λεπτα δεν βρισκει κανενα file video. Μονο καποιες φωτογραφιες και μετα σταματαει το read και ο δισκος μπαινει σε sleep.
Οταν βαζω τον δισκο στην 32αρα SONY (αυτη που ηταν δωρο) βλεπει κατευθειαν ολα τα αρχεια/φακελους σε λιγοτερο απο 1min.
Ειναι γνωστο το προβλημα στην συγκεκριμενη σειρα W8;

Δες κάποιο εξωτερικό media player , δυστυχώς στον τομέα αυτό η W805 δεν είναι καλή. Η 32R480 έχει επεξεργαστή mediatek (και όχι Sony) και είναι καλύτερος στον τομέα αυτό.

Τόση ώρα πάντως δεν πρέπει να κάνει. Εγώ σύνδεσα εξωτερικό δίσκο 320 giga σχεδόν γεμάτο, στην W805 και τον διάβασε όλον σχεδόν στα καπάκια. Μάλλον κάτι δε πάει καλά..

Καλησπερα εχω αγορασει προσφατα την W815 και παρουσιαζει προβλημα με το media player/usb. Ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αργο και καποιες φορες δεν κανει read καθολου.
Την πρωτη φορα μετα απο 20 λεπτα read διαβασε ολα τα αρχεια που ειχε μεσα περιπου 200/500 GB. Στη συνεχεια ξανασυνδεσα το δισκο αφου ειχα προσθεσει/αφαιρεσει καποια αρχεια και στα πρωτα 15 λεπτα δεν βρισκει κανενα file video. Μονο καποιες φωτογραφιες και μετα σταματαει το read και ο δισκος μπαινει σε sleep.
Οταν βαζω τον δισκο στην 32αρα SONY (αυτη που ηταν δωρο) βλεπει κατευθειαν ολα τα αρχεια/φακελους σε λιγοτερο απο 1min.
Ειναι γνωστο το προβλημα στην συγκεκριμενη σειρα W8;
Δοκίμασε άλλο σκληρό το δίσκο, κατά 99% εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν έχει σημασία που σε άλλη τηλεόραση παίζει οκ. Το είχα πάθει με εξ. σκληρό σε 2 διαφορετικά media Player, στο ένα έπαιζε στο άλλο κόλλαγε.

Ψιλοσχετικό με το θέμα.¨Εχω κερδίσει το PS4 με την αγορά της W805B από κώτσο.Μπήκα τώρα στην σελίδα που είναι να βάλω τον κωδικό και γράφει κατάστημα μή συμβατό.Να υποθέσω ότι αυτά είναι τα ¨τυπογραφικά λάθη¨ του συστήματος,γιατί και με την εγγραφή της τηλεόρασης προσπάθησα 5-6 φορές να την κάνω register στην σελίδα της Sony, και όλο εμφάνιζε υπάρχει τεχνικό πρόβλημα δοκιμάστε αργότερα.

Παιδια εγω που καταληγω σε 42αρα εχω λογο να προτιμησω την 829 αντι 805?

Η διαφορα τους ποια ειναι? Τα 400hz η το πανελ?

Καμία διαφορά.Στα χαρτιά είναι τα 200Hz επιπλέον της 829.Στην πραγματικότητα και οι 2 είναι στα 50Hz.Επίσης αν θες ρίξε μια ματιά και σε αυτή:

http://www.skroutz.gr/s/4452550/Sony-KDL-48W605B.html

Πάλι 50Hz Αλλά 48" και καλύτερο vfm

Value for money. Το ίδιο καλή τηλεόραση σε χαρακτηριστικά, σχεδόν πανομοιότυπες με τις άλλες 2 φτηνότερη 48".Το μόνο - η απουσία 3d.

Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα προοριζεται για τους γονεις μου οποτε και ο περιορισμός των ιντσών.... κατι καλυτερο εχεις για αυτο το μεγεθος?
Επισης ποια η διαφορα στα μοντελα που εχουν στο τελος Α και καποια Β?

Last edited:
Προτάσεις πολλές υπάρχουν άλλα όχι σε αυτό το νήμα αν θέλεις άνοιξε ένα νέο στο αγορά νέας τηλεόρασης. Παντός εφόσον έχεις περιορισμό στις 42" Η w805b Και η w705b Είναι από τις καλύτερες προτάσεις.
Η 805a είναι περσινή με panel ips.Οπότε απέφυγε την.

Έχω το εξής πρόβλημα με τη νεοαποκτηθείσα 55W815B , όταν τη βάζω σε 3d λειτουργία εμφανίζεται ένα έντονα πράσινο πίξελ στην οθόνη σαν να είναι καμένο το οποίο όμως εξαφανίζεται στη κανονική λειτουργία. Αυτό το καλύπτει η εγγύηση ή δεν αξίζει το κόπο να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Επίσης υπάρχει τρόπος να αλλάξω την εμφάνιση των υποτίτλων να μην εμφανίζονται σε αυτό το ημιδιαφανές ασπρο πλαίσιο;

Επίσης υπάρχει τρόπος να αλλάξω την εμφάνιση των υποτίτλων να μην εμφανίζονται σε αυτό το ημιδιαφανές ασπρο πλαίσιο;

Στην 50W815 δεν βρηκα καποια ρυθμιση για να φυγει το πλαισιο στους υποτιτλους.

Καλημέρα σας,
απο εχθές είμαι κάτοχος Sony 50w815 που ουσιαστικά είναι ίδια με την w805.
Λοιπόν πήγα στο κατάστημα και ζήτησα την w805 άλλα επειδή δεν την είχε σε stock μου έδωσε την w815 στην ίδια τιμή επειδή ήθελα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό της Sony.
Βέβαια στον διαγωνισμό ήμουν άτυχος αλλά βγήκα κερδισμένος διότι εμφανισιακά το ασημί πλαίσιο της w815 δεν συγκρίνεται με το μαύρο της w805.
Εχθές με μια πρόχειρη ματιά δεν αντιμετώπισα ούτε clouding ούτε κάποια άλλη ανωμαλία, πάλι καλά...
Έκανα ένα καλιμπράσιμα από ένα λινκ στο νετ που για κάποιο λόγο δε το βρίσκω τώρα αλλά να πω την αμαρτία μου με αυτές τις ρυθμίσεις δεν τρελάθηκα.(πάντα στο κανάλι της ΝΕΡΙΤ HD)
HD video δεν έχω προλάβει να δώ ακόμα, για να γράψω εντυπώσεις.
Υπάρχει κάποιο νήμα για καλιμπράρισμα της συγκεκριμένης?

Καλημέρα σας,
απο εχθές είμαι κάτοχος Sony 50w815 που ουσιαστικά είναι ίδια με την w805.
Λοιπόν πήγα στο κατάστημα και ζήτησα την w805 άλλα επειδή δεν την είχε σε stock μου έδωσε την w815 στην ίδια τιμή επειδή ήθελα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό της Sony.
Βέβαια στον διαγωνισμό ήμουν άτυχος αλλά βγήκα κερδισμένος διότι εμφανισιακά το ασημί πλαίσιο της w815 δεν συγκρίνεται με το μαύρο της w805.
Εχθές με μια πρόχειρη ματιά δεν αντιμετώπισα ούτε clouding ούτε κάποια άλλη ανωμαλία, πάλι καλά...
Έκανα ένα καλιμπράσιμα από ένα λινκ στο νετ που για κάποιο λόγο δε το βρίσκω τώρα αλλά να πω την αμαρτία μου με αυτές τις ρυθμίσεις δεν τρελάθηκα.(πάντα στο κανάλι της ΝΕΡΙΤ HD)
HD video δεν έχω προλάβει να δώ ακόμα, για να γράψω εντυπώσεις.
Υπάρχει κάποιο νήμα για καλιμπράρισμα της συγκεκριμένης?

Καλορίζικη,απροβληματιστη και καλές θεάσεις.Περιμένουμε εντυπώσεις αναλυτικά!