ο βασικος λογος ειναι γιατι τα περυσινα ειχαν πανελ lg ips το οποιο ειχε χειροτερο μαυρο απο τις φετινες αλλα καλυτερες γωνιες θεασης..το φετινο επισης εχουν πολυ καλη συμπεριφορα σε clouding και ομοιομορφια...εαν εισαι ευχαριστημενος απο ομοιομορφια ,clouding ,μαυρο τοτε καλυτερα δες απο κοντα μια φετινη και αποφασισεΜα τόσο ανώτερη η W805B από την W805A;;;;;
Νιώθω μακάκας τώρα.
Πήρα τον περασμένο Σεπτέμβρη την 55άρα Α και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές τους;
Έχω μπει στο τρυπάκι να την αντικαταστήσω με το Β μοντέλο με αυτά που βλέπω στο νήμα.
Βασικά, με το 829 περισσότερο.
Σπάστηκα τώρα...
Παιδιά καλησπέρα,
Ξέρει κανείς αν η 50W829 παίζει 3D από USB stick - σκληρό δίσκο ή από ethernet (οικιακό δίκτυο);
Από usb stick και σκληρό δίσκο που έχω δοκιμάσει παίζει 3d μια χαρά. Από ethernet δεν ξέρω αλλά υποθέτω πως ναι.
Καλορίζικη και καλές θεάσεις.Περιμένουμε αναλυτικά τις εντυπώσεις σου.
3. Το 3D μας εντυπωσίασε οικογενειακώς, αλλά δεν έχουμε και άλλες εμπειρίες πλην κινηματογράφου. Απλά να επισημάνω ότι παίζει μια χαρά από το USB και από HDD. Το σκαλωματάκι στην κίνηση υπάρχει όπως προαναφέρθηκε, εξαφανίζεται όμως με απενεργοποίηση του motion flow.
Παρένθεση. Μην απενεργοποιείς το motionflow γιατί το crosstalk κάνει πάρτι. Γενικώς με metionflow κάνει καρέ στην κίνηση, ενω χωρίς η κίνηση είναι σωστή αλλά άθλια σε crosstalk. Οπως προανέφερα η μόνη επιλογή είναι απο εξωτερική πηγή με hdmi. Καλορίζικη και καλοθέατη :a0210::a0210:
Οσο για εχτρα γυαλιά αυτά της samsung ssg5100gb κάνουν δουλειά με μόνο μειονέκτημα ότι δεν διπλώνουν οι βραχίονες και έχουν περίπου στα 17 ευρώ[h=1][/h]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.