Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μα τόσο ανώτερη η W805B από την W805A;;;;;
Νιώθω μακάκας τώρα.
Πήρα τον περασμένο Σεπτέμβρη την 55άρα Α και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές τους;
Έχω μπει στο τρυπάκι να την αντικαταστήσω με το Β μοντέλο με αυτά που βλέπω στο νήμα.
Βασικά, με το 829 περισσότερο.
Σπάστηκα τώρα...

Μα τόσο ανώτερη η W805B από την W805A;;;;;
Νιώθω μακάκας τώρα.
Πήρα τον περασμένο Σεπτέμβρη την 55άρα Α και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές τους;
Έχω μπει στο τρυπάκι να την αντικαταστήσω με το Β μοντέλο με αυτά που βλέπω στο νήμα.
Βασικά, με το 829 περισσότερο.
Σπάστηκα τώρα...
ο βασικος λογος ειναι γιατι τα περυσινα ειχαν πανελ lg ips το οποιο ειχε χειροτερο μαυρο απο τις φετινες αλλα καλυτερες γωνιες θεασης..το φετινο επισης εχουν πολυ καλη συμπεριφορα σε clouding και ομοιομορφια...εαν εισαι ευχαριστημενος απο ομοιομορφια ,clouding ,μαυρο τοτε καλυτερα δες απο κοντα μια φετινη και αποφασισε

Πραγματικά είναι κρίμα.
Είμαι όντως πολύ ευχαριστημένος αλλά αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας απεικόνισης θα εκνευριστώ.
Και άντε βρες αγοραστή μεταχειρισμένης 55άρας μετά!!!

Παιδιά καλησπέρα,

Ξέρει κανείς αν η 50W829 παίζει 3D από USB stick - σκληρό δίσκο ή από ethernet (οικιακό δίκτυο);

Παιδιά καλησπέρα,

Ξέρει κανείς αν η 50W829 παίζει 3D από USB stick - σκληρό δίσκο ή από ethernet (οικιακό δίκτυο);

Από usb stick και σκληρό δίσκο που έχω δοκιμάσει παίζει 3d μια χαρά. Από ethernet δεν ξέρω αλλά υποθέτω πως ναι.

Από usb stick και σκληρό δίσκο που έχω δοκιμάσει παίζει 3d μια χαρά. Από ethernet δεν ξέρω αλλά υποθέτω πως ναι.

Σε γενικές γραμμές παίζει αλλά όχι σωστά. Για 3d μόνο απο εξωτερική πηγή.

Καλημέρα σας.
Παρέλαβα την τηλεόραση χθες και μπορω να πω ότι ειμαι εντυπωσιασμένος! Μου παρουσιάζει όμως ένα προβληματάκι. Προσπαθόντας να ονοματοδοτήσω τα αναλογικά κανάλια (δεν έχουμε digea στα Γιάννενα) και αφού έδωσα ονόματα περίπου σε 10, η τηλεόραση πλέον κρασσάρει κάθε φορά που προσπαθώ να δωσω όνομα η να αλλάξω και μετα από 15´´ κανει reboot. Ξέρει κανείς τίποτε;

Επισης, ξέρει κανείς πως μπορω να δώ το περιεχόμενο του pc μου, η TV ειναι συνδεδεμένη στο οικιακό μου δίκτυο με Ethernet.

Ευχαριστώ!

Last edited:
Άκυρο το θέμα της τιτλοφόρησης, λύθηκε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.Περιμένουμε αναλυτικά τις εντυπώσεις σου.

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.Περιμένουμε αναλυτικά τις εντυπώσεις σου.

Σε ευχαριστώ Λάζαρε (μου επιτρέπεις πιστεύω...). Αν και την ψάχνω ακόμη και η αλλαγή από 32" και HD ready σε 50" fullHD για μένα είναι συγκλονιστική, μπορώ να πω τα παρακάτω:(μιλάω πάντα για θέαση HD movie και 3D καθώς και τα SD της NOVA. Επίσης διευκρινίζω ότι δεν είμαι ειδικός ούτε "ψείρας", εκτός αν πρόκειται για βλάβη φυσικά):
1. Εντυπωσιακό μαύρο και contrast σε ιδιαίτερα φωτεινό δωμάτιο.
2. Ξεκάθαρα και σωστά χρώματα.
3. Το 3D μας εντυπωσίασε οικογενειακώς, αλλά δεν έχουμε και άλλες εμπειρίες πλην κινηματογράφου. Απλά να επισημάνω ότι παίζει μια χαρά από το USB και από HDD. Το σκαλωματάκι στην κίνηση υπάρχει όπως προαναφέρθηκε, εξαφανίζεται όμως με απενεργοποίηση του motion flow. Τα γυαλιά πολύ καλά και ξεκούραστα, αλλά μόνο 2.. άραγε ταιριάζουν άλλα, πχ samsung, γιατι τα TDG-ΒΤ400 κάνουν 60 το ζεύγος;
4. Ήχος πολύ καλός για flat panel. Mου αρκεί προς το παρόν, αργότερα ίσως βάλω κάτι σε ολοκληρωμένο home cinema.
5. Σε black screen χωρίς σήμα σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο χθες, δεν είδα καθόλου σύννεφα.
6. Δεν βλέπω κανένα καμένο pixel όσο και αν προσπαθώ.
7. banding βλέπω σε περίεργα φωτίσματα σε SD στο HD δεν υπάρχει
8. dirty screen δεν έχω καταλάβει καν τι είναι για να σας πω...
9. Το remote απλά κάνει την δουλειά του. Θα περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής.
10. Άμεση σύνδεση σε ethernet και wifi χωρίς προβλήματα.
11. Ομαλότατο streaming από youtube.
12. Πάρα πολλές εφαρμογές, ελάχιστες οι χρήσιμες, τουλάχιστον για μένα.
13. Καθυστερήσεις - ψιλοκολλήματα στο smart.

Δεν πάει στο μυαλό μου κάτι άλλο τώρα, αυτά προς το παρόν και καλημέρα σας

Βασίλης

PS: τα 30'' στο start up ισχύουν και για μένα, παρά την αναβάθμιση στην τελευταία ενημέρωση, αμέσως μόλις συνδέθηκε στο δίκτυο

Last edited:
Βασίλη και πάλι καλορίζικη όλα καλά λοιπόν για εκτενεστερο ελενγχο αν θέλεις τρέξε τα video που έχω στην υπογραφή μου και δες πως τα πάει.
Για τα 30" που λες προφανώς εννοείς να έχεις πρόσβαση σε αλλαγή καναλιών κτλ και οχι στο να δεις εικόνα?Αν είναι έτσι τότε όλα είναι οκ.

Τα 30'' αφορούν στο χρόνο διαθεσιμότητας του μενου HOME. Τα κανάλια αλλάζουν κανονικά και γρήγορα από το 1ο δευτερόλεπτο. Καμμιά ιδέα για εναλλακτικά γυαλιά;
Ευχαριστώ και πάλι...!

Για γυαλιά δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ.Αλλά Ο Γιάννης (JL_?) Έχει ασχοληθεί και γνωρίζει καλά και οικονομικά γυαλιά (αν δεν κάνω λάθος) ας προτείνει.

3. Το 3D μας εντυπωσίασε οικογενειακώς, αλλά δεν έχουμε και άλλες εμπειρίες πλην κινηματογράφου. Απλά να επισημάνω ότι παίζει μια χαρά από το USB και από HDD. Το σκαλωματάκι στην κίνηση υπάρχει όπως προαναφέρθηκε, εξαφανίζεται όμως με απενεργοποίηση του motion flow.
Παρένθεση. Μην απενεργοποιείς το motionflow γιατί το crosstalk κάνει πάρτι. Γενικώς με metionflow κάνει καρέ στην κίνηση, ενω χωρίς η κίνηση είναι σωστή αλλά άθλια σε crosstalk. Οπως προανέφερα η μόνη επιλογή είναι απο εξωτερική πηγή με hdmi. Καλορίζικη και καλοθέατη :a0210::a0210:
Οσο για εχτρα γυαλιά αυτά της samsung ssg5100gb κάνουν δουλειά με μόνο μειονέκτημα ότι δεν διπλώνουν οι βραχίονες και έχουν περίπου στα 17 ευρώ[h=1][/h]

Last edited:
Παιδιά, γειά σας κι από μένα.
Παρέλαβα κι εγώ την 805 μετά από ενάμισυ μήνα αναμονή, από πλαίσιο και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και το vfm.
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν έχει κάποιος εμπειρία από skype με αυτή την τηλεόραση.
Πήρα ταυτόχρονα και την αντίστοιχη κάμερα, αλλά μου λένε ότι με βλέπουν με πολλά πίξελ, ενώ εγώ τους βλέπω μια χαρά.
Ο ήχος δεν έχει πρόβλημα.Η κάμερα υποτίθεται ότι είναι 720p, η σύνδεσή μου είναι 24άρα και η τηλεόραση συνδέεται ενσύρματα στο δίκτυο.
Από τις ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι που να αφορά την ανάλυση.
Υπάρχει κάποιος που να έχει σχετική εμπειρία;