Αν σε κανονική θέαση ταινιών και άλλου υλικού δε το βλέπεις τότε είσαι οκ.Καλησπερα κ παλι παιδια...
Απο σημερα κατοχος της 55w828 αλλα θελω να ρωτησω σχετικα με το clouding, τρεχω το γνωστο video κ στο κεντρο της οθονης εχω ενα συννεφακι πολυ αχνο οταν καθομαι απεναντι αλλα γινεται πιο εντονο οταν κοιταω απο γωνια. Να ανησυχησω η ειμαι οκ?
Φόρτωσα χθες την 60W855 από το Πλαίσιο την κρέμασα και την έστησα.
Το design και όπως έκατσε στον τοίχο μου κάνει τέλεια.
Ωραία χρώματα ποιο φυσικά σε σχέση με την samsung le46B650 που ως γνωστόν τα έχει λίγο πουσαρισμένα.
Ωραία κίνηση στρωτή, στην μπάλα που είδα χθες.
Το μαύρο είναι εξαιρετικό μου αρέσει,αν και η σαμυ μου δεν υστερούσε τόσο τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μοντέλο.
Υψηλή ευκρίνεια και καθαρότητα εικόνας.
Ήχος δυνατός και καθαρός,κάνουν δουλειά τα γουφεράκια στο κάτω μέρος που έχουν βάλει.
3D δεν έχω ακόμα για να δοκιμάσω,αν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα,ούτε επίσης multimedia δυνατότητες.
Έβαλα κάποιες ρυθμίσεις με έναν φίλο που έχει sony 55αρα,να στρώσει και λίγο το πάνελ και το ξανά βλέπουμε.
Αυτά προς το παρόν.
Ρε παλικαρια μια ερωτηση...οι υποτιτλοι στα mkv πως παιζουν σωστα γιατι μου τους βγαζει με ερωτηματικα...διαβασα σε καποιο post οτι θελει αλλαγη το format η οχι?
Ρε παλικαρια μια ερωτηση...οι υποτιτλοι στα mkv πως παιζουν σωστα γιατι μου τους βγαζει με ερωτηματικα...διαβασα σε καποιο post οτι θελει αλλαγη το format η οχι?
Μπα μη το λες , δεν ισχύει πάντα αυτό. Σε μένα που έχω την ίδια ( 905 ) υπάρχουν φορές , λίγες, που δεν γίνεται αυτό που λες και πρέπει να ψάξω να βρω ποιο τους διαβάζει σωστά.Στην W905 που εχω, με κωδικοποιηση UNICODE στους υποτιτλους τους παιζει απευθειας χωρις καμια ρυθμιση..
Ξερουμε ποια ειναι...Η δοκιμαζω μεχρι να δουλεψουν?
Σε ευχαριστώ.Καλοριζικη....πες μας σε τι πανελ επεσες, clouding?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.