Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Eυχαριστω για τον χρονο σου φιλε. Παραγγειλε ενας κολλητός μου την 815. Πιστευω τα 800 ευρω ειναι μια καλη τιμη.
Εξαρτάται τι μέγεθος - ίντσες πήρε; Αν είναι 42αρα ( που δε το νομίζω ) πανάκριβη, αν είναι 50αρα, λογική τιμή και αν είναι 55αρα εξαιρετική τιμή ( που πάλι δε το νομίζω )

βρε παιδια θυμησε μου σας παρακαλω πως κανουμε ενημερωση λογισμικου? εχω φαει ολα τα settings κ δεν το βρισκω

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω , διότι είμαι λίγο πριν την αγορά τηλεόρασης 42'', κάτι σχετικά με την συγκεκριμένη σειρά.
1) Η χρήση θα είναι η κλασσική : τηλεοπτικό σήμα, ταινίες / σειρές 720p & 1080p καθώς και δορυφορικό σήμα , αθλητικά. Όχι για games ή κάτι άλλο.
2) Αυτή την στιγμή βρίσκω την 805Β & 815Β στα 569 . Από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα 2 μοντέλα παρά μόνο στα πλασματικά Hz.
Στην θέαση αυτή η διαφορά φαίνεται , είναι ευδιάκριτη ??
3) Σε λίγο θα σκάσουν μύτη και τα μοντέλα του 2015 και "θεωρητικά" οι εταιρείες ξεστοκάρουν. Υπάρχει περίπτωση (κατά την αποψή σας) να κατέβει η τιμή?? Έπαιξε η 815 για μια μέρα στα 499 προσφορά από ότι θυμάμαι αρχές Δεκεμβρίου. Αξίζει να περιμένω ή να προβώ σε αγορά ?? Τα μοντέλα του 2015 θα έχουν μεγάλη διαφορά σε χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά του 2014??

Ευχαριστώ.

Νομιζω οτι απο εδω και περα δεν θα βλεπεις τρομερες διαφορες στις τιμες, εκτος αν βγαζουν τιποτα προσφορες για κραχτες στα μαγαζια. Οποτε θα σου προτεινα να βαλεις ενα dead line στην αναμονη σου γιατι μετα μπορει να ψαχνεις ενα μοντελο και να μην το βρισκεις. Τωρα και για κανενα μηνα ακομα ειναι η καλυτερη εποχη για αγορα tv. Για το ερωτημα σου σχετικα με τα μοντελα του 2015 εχω να σου πω οτι για sony σε Fhd tv η μονη διαφορα που θα δεις στα μοντελα του 15 ειναι οτι θα εχουν android λειτουργικο. Κατα τα τα αλλα απο οτι πληροφοριες υπαρχουν μεχρι στιγμης η επεξεργασια εικομας θα ειναι η ιδια με τα μοντελα του 14.

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω , διότι είμαι λίγο πριν την αγορά τηλεόρασης 42'', κάτι σχετικά με την συγκεκριμένη σειρά.
1) Η χρήση θα είναι η κλασσική : τηλεοπτικό σήμα, ταινίες / σειρές 720p & 1080p καθώς και δορυφορικό σήμα , αθλητικά. Όχι για games ή κάτι άλλο.
2) Αυτή την στιγμή βρίσκω την 805Β & 815Β στα 569 . Από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα 2 μοντέλα παρά μόνο στα πλασματικά Hz.
Στην θέαση αυτή η διαφορά φαίνεται , είναι ευδιάκριτη ??
3) Σε λίγο θα σκάσουν μύτη και τα μοντέλα του 2015 και "θεωρητικά" οι εταιρείες ξεστοκάρουν. Υπάρχει περίπτωση (κατά την αποψή σας) να κατέβει η τιμή?? Έπαιξε η 815 για μια μέρα στα 499 προσφορά από ότι θυμάμαι αρχές Δεκεμβρίου. Αξίζει να περιμένω ή να προβώ σε αγορά ?? Τα μοντέλα του 2015 θα έχουν μεγάλη διαφορά σε χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά του 2014??

Ευχαριστώ.

Να ξέρεις ότι η 42" έχει 50hz panel και κάνει κάποιες σκιάσεις ειδικά στο ποδόσφαιρο,αυτό το λέω αν είσαι μόνο πολύ παρατηριτικος

Να ξέρεις ότι η 42" έχει 50hz panel και κάνει κάποιες σκιάσεις ειδικά στο ποδόσφαιρο,αυτό το λέω αν είσαι μόνο πολύ παρατηριτικος

Ναι το διάβασα το συγκεκριμένο, αλλά δεν πάει ποιο πάνω σε μέγεθος !!!!!!!! Thanks.

βρε παιδια θυμησε μου σας παρακαλω πως κανουμε ενημερωση λογισμικου? εχω φαει ολα τα settings κ δεν το βρισκω

στο menu help καπως το λεει "customer service" ή κατι παρομοιο εκει εχει να κανεις τεσταρισμα στην τηλεοραση και εχει και το download updates

Παιδιά μια ερώτηση για το δορυφορικό κομμάτι. Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει diseqc?? Έχω ένα συστηματάκι με 4 δορυφόρους και ήθελα να δω αν θα λειτουργεί.

Last edited:
Πηρα την 55w829 την πεμπτη. Πρωτες εντυπωσεις απο την εικονα ηταν Θετικες, ο media player που εχει με απογοητευσε λιγο μιας κ πολλα χρονια ειχα συνηθηση σε samsung, σε συνδεση με το Ps4 ηταν πολυ θετικα τα πραγματα και απο το 3d κοματι επειδη δεν ειχα ξαναδει σε τηλεοραση δεν εμεινα ουτε απογοητευμενος αλλα ουτε κ ενθουσιασμενος.
Τις πρωτες μερες δοκιμασα κ εβαλα την τηλεοραση σε πηγη που δεν εχει σημα για να τσεκαρω το clouding κ ξετρελαθηκα.Η εικονα ηταν κατραμι, λεω απο μεσα τελεια επεσα σε καλο κοματι.Ελα που δεν ηταν ετσι.Σημερα πριν παω για δουλεια ειπα να χαλαρωσω λιγο με το PS4, μολις εφτασε η ωρα να παω στην δουλεια το κλεινω αλλα δεν εκλεισα την TV.Βλεπω ενα συννεφο( τι συννεφο καταιγιδα ηταν) στο κεντρο της οθονης, κλεινω ολα τα φωτα μπας κ ειναι απο φωτισμο αλλα το φαινομενο παραμενει.Ξενερωσα τρελα παιδια, εχω doa αλλα αυτη την στιγμη δεν ξερω αν θελω να παρω την ιδια.Μονο την ταλαιπωρια που σκεφτομαι φτανει.Για πειτε καμια γνωμη γιατι σκεφτομαι να την αλλαξω με την 55h6400 κ το υπολοιπο ποσο να παρω πιστωση.Δεν ειμαι ειδικος επι τον tv αλλα το συγκεκριμενο το παρατηρησε κ η γυναικα μου κ η κουνιαδα μου που ηταν σπιτι εκεινη την ωρα.

αυτό που ειδες από το ps4 ήταν λόγο του ps4. Ησωστη κινηση ήταν αυτή που το εβαλες σε κενη εισοδο και ηταν η σωστη. Μην ανγχωνεσαι. Απολαυσε την την ιδια εχω εχει φοβερο μαυρο και αντιθεση και τελικα εικονα.

μαλλον δεν με καταλαβες φιλε, σε κενη εισοδο το παρατηρησα κ οχι οταν επαιζα ps4, αυριο θα παω για αλλαγη σιγουρα ειναι παρα πολυ εντονο το clouding

Οταν παω σπιτι θα ανεβασω να δειτε.
Ορίστε μια φωτο
ab3d72fc6d49571240ebee9b859d6b33.jpg

Φίλε έχεις θέμα,εμένα μόνο στο κέντρο κάτω κοντά στο σήμα κάνει λίγο Light bleed και αυτό το βλέπεις μόνο μετά από πολύ ώρα που δουλεύει η τηλεόραση στο backlight 6+. Πήγαινε πίσω και πάρε μια ίδια μιας και η τηλεόραση όντως δεν έχει προβλήματα με dse,cloud κτλ

Ορίστε μια φωτο
ab3d72fc6d49571240ebee9b859d6b33.jpg
Φίλε μου αν αυτό δε φαίνεται σε παρακολούθηση κανονικού υλικού, που από ότι κατάλαβα εκεί δε παρατήρησες τίποτα, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Ασχολήσου λίγο ακόμα και με ρυθμίσεις. Στο λέω για να μη πέσεις σε χειρότερα. Ειδικά σε 55αρα τα πράγματα είναι δύσκολα για πολύ καλή ομοιομορφία στο πάνελ.

Κατέβασε το backlight στο 6, για ps4 δες τις ρυθμίσεις που έχω βάλει εγώ πιο πάνω και ταινίες στο 5-4 εκεί λογικά δεν θα βλέπεις τίποτα

Εδώ και δύο ημέρες είμαι κάτοχος της 805W 55". Πρώτες εντυπώσεις, άριστες. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας, αξιοπρεπέστατος και πολύ παραμετροποιήσιμος ήχος, πολύ καλή ακόμα και σε τηλεοπτικό σήμα, λίγο αργό το smart του. Έχω ψάξει πάρα πολύ τις ρυθμίσεις της εικόνας, πιστεύω ότι μπορώ να το βελτιώσω κι άλλο μέσα από τόσες ρυθμίσεις που έχει. Στο PS3 με δυσκόλεψε λίγο παραπάνω. Έβαλα έναν εξωτερικό δίσκο με σειρές και ταινίες πάνω του και δεν είχε πρόβλημα να παίξει το οτιδήποτε. Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη πως να παίξει σωστά το serviio, το εγκατέστησα στο laptop, μιας και δεν έχω desktop, μου το έβρισκε κανονικά η TV αλλά μου έλεγε ότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου, δεν είχα χρόνο να το ψάξω περισσότερο, αν το σετάρω και αυτό και μου παίζει σωστά και με υπότιτλους θα είμαι κομπλέ. Δεν ξέρω βέβαια μήπως τρώει κολλήματα λόγω το wi-fi.