Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στις γενικές ρυθμίσεις εμένα δεν έχει επιλογή Bluetooth.
Αν εννοείς ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις συστήματος/Ρυθμίσεις Bluetooth, εκεί μου βγάζει επιλογή για καταχώρηση/κατάργηση συσκευών Bluetotth, όχι για απενεργοποίηση του bluetooth της tv.
Επαναφέρω το θέμα, μιας και βρήκα τι έφταιγε. Είχα παλιά έκδοση λογισμικού (δεν την είχα αναβαθμίσει ποτέ) και δεν με άφηνε να κλείσω το bluetooth. Με το που αναβάθμισα την TV στο τελευταίο λογισμικό μου έβγαλε επιλογή να κλείσω το Bluetooth (Ρυθμίσεις /Ρυθμίσεις συστήματος/Γενικές ρυθμίσεις /Bluetooth /Όχι).

Καλησπερα, πως μπορώ να πλοηγηθεί στο ιντερνετ? Σύνδεση με wifi εχω. Πρέπει να κατεβάσω εφαρμογη?

Υπάρχει εφαρμογή ίντερνετ εκεί που βλέπεις όλες τις εφαρμογές που έχει η τηλεόραση

Καλησπερα, έχω την 55w815b και προσπαθώ να τη σύνδεση με screen mirroring με το tablet samsung 10.1 2014 edition. Δυστυχώς κατά τη προσπάθεια μου εμφανίζει το tablet πρόβλημα υλικου!

Με Samsung tablet και kitkat 4.4 δεν δυνδέεται, ενώ με Sony tablet kitkat καθώς και Windows 8.1 tablet συνδέεται. Θα δοκιμάσω με Samsung lollipop 5 και θα σας πω.

Με Samsung tablet και kitkat 4.4 δεν δυνδέεται, ενώ με Sony tablet kitkat καθώς και Windows 8.1 tablet συνδέεται. Θα δοκιμάσω με Samsung lollipop 5 και θα σας πω.
Λοιπόν πράγματι είναι << κουφό >> αυτό που συμβαίνει με τη σύνδεση των σαμσουνγκ συσκευών με τις σμαρτ τηλεοράσεις σόνυ και να τι εννοώ :
Έχω τη σονυ 55W905 και ενώ το Samsung ALPHA smartphone που έχω συνδέεται αμέσως και πανεύκολα με τη τηλεόραση, απλά και μόνο ανοίγοντας τo screen mirroring και βλέπω ότι θέλω από εκεί ( την αρχική οθόνη του τηλεφώνου, παιχνίδια, βίντεο, φωτό, ότι σελίδες ανοίγω στο ιντερνετ κτλ ), με το ταμπλετ Samsung Tab pro 8,4 ,μπορώ να δω μόνο φωτό, βίντεο και από Youtube αλλά τίποτα άλλο. Μίλησα και με τη Samsung προσπάθησαν να λύσουν το θέμα με την απομακρυσμένη βοήθεια, αλλά τίποτα. Μου είπαν αν δε λυθεί το πρόβλημα να ξανά επικοινωνήσω αφου πρώτα κάνω επανεγκατάσταση από την αρχή το tablet, κάτι που το έκανα, αλλά πάλι τίποτα. Τέλος βαρέθηκα να το ψάξω κι άλλο και έτσι μιας και δε με πολύ ενδιέφερε , το παράτησα.
Τώρα τι να πω; Η μόνη διαφορά είναι ότι το τηλέφωνο έχει την κιτ κατ 4.4.4 ενώ το tablet την κιτ κατ 4.4.2. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και νομίζω ότι όταν πάρουν τη lollipop ( τη 5.1.1 όχι τις πιο πριν ) θα λυθεί το θέμα.

Έκανε το απόγευμα update το tablet και πλέον συνδέεται κανονικα! Έχει τη 4.4.2! Όλα καλά

Πως είναι στη χρήση το tablet με την τηλεόραση ;

Κάνει πλήρες mirroring σε όλα ;

Έχει καλή απόκριση ή καθυστερεί ;

Αν και έχω μόνο Apple σκέφτομαι να πάρω ένα tablet με android μόνο για την τηλεόραση. Με την μόνη προϋπόθεση ότι δεν αναπαράγει μόνο βίντεο και φωτογραφίες. Αυτό έστω και προβληματικά το κάνουν και οι iOS συσκευές. Μπορείς να σερφάρεις αξιοπρεπώς μέσω του tablet ?

Η απόκριση είναι απιστευτη. Μόνο μισό δευτερόλεπτο καθυστέρηση έχει. Βλέπω στην τηλεόραση ακριβώς την οθόνη του tablet.

Η απόκριση είναι απιστευτη. Μόνο μισό δευτερόλεπτο καθυστέρηση έχει. Βλέπω στην τηλεόραση ακριβώς την οθόνη του tablet.

Και λογικά υποθέτω με όλα τα android έτσι θα είναι σωστά ;

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πάλι με android αν κατάλαβα καλά είπες ότι το πρόβλημα που είχες ήταν θέμα έκδοσης software. Άρα με ενημερωμένο software όλα τα android θα συνδέονται το ίδιο απλώς θα αλλάζουν οι επιδόσεις λόγω μηχανήματος.

Σκέφτομαι να πάρω ένα φτηνό με 200-300 και με μικρή οθόνη μόνο για την τηλεόραση.

Το tablet είναι android. Όμως δεν έκανε αναβάθμιση λογισμικού σε version. Δηλαδή είχε τη 4.4.2 και εξακολουθεί να έχει την 4.4.2. Απλά έγινε μια αναβάθμιση της ήδη υπάρχον έκδοσης λογισμικού. Επειδή ρώτησα και άλλους φίλους με το ίδιο ακριβώς tablet, σε αυτούς δεν έγινε ενημέρωση. Δεν ξέρω μήπως των πολλών αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης με τη τηλεόραση, κατέβασε από μόνο του μια ενημέρωση!! Μου φαίνεται πολύ δύσκολο αλλά δεν το αποκλείω!

Το tablet είναι android. Όμως δεν έκανε αναβάθμιση λογισμικού σε version. Δηλαδή είχε τη 4.4.2 και εξακολουθεί να έχει την 4.4.2. Απλά έγινε μια αναβάθμιση της ήδη υπάρχον έκδοσης λογισμικού. Επειδή ρώτησα και άλλους φίλους με το ίδιο ακριβώς tablet, σε αυτούς δεν έγινε ενημέρωση. Δεν ξέρω μήπως των πολλών αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης με τη τηλεόραση, κατέβασε από μόνο του μια ενημέρωση!! Μου φαίνεται πολύ δύσκολο αλλά δεν το αποκλείω!

Μόλις πήρα ένα Samsung tab 3 για να το δοκιμάσω.

Είχε μια παλιότερη έκδοση, δε θυμάμαι πια, κι έκανε ήδη μια αναβάθμιση σε 4.4.2. Όχι 4.4.4. Kit Kat. Ψάχνω πάλι για ενημέρωση και δεν βγάζει κι από το λίγο που έψαξα μάλλον δεν έχει βγει η kit Kat γι αυτό το tablet.

Με τη διαδικασία που γνώριζα δεν συνδέεται.

Αν μπορείς πες μου που ακριβώς πηγαίνεις στην TV και στο tablet για να συνδεθείς για να μην το ψάχνω.

Edit : ψέματα την 4.2.2 κατέβασε.

Έιναι συνδεδεμένα και τα δύο μέσω wifi στο ίδιο router και απλά ενεργοποιώ το screen mirroring στις συντομεύσεις, αυτές που κατεβαίνουν από το πάνω μέρος τις οθόνης. Ύστερα βρίσκει τη τηλεόραση και συνδέεται αυτόματα!

Έιναι συνδεδεμένα και τα δύο μέσω wifi στο ίδιο router και απλά ενεργοποιώ το screen mirroring στις συντομεύσεις, αυτές που κατεβαίνουν από το πάνω μέρος τις οθόνης. Ύστερα βρίσκει τη τηλεόραση και συνδέεται αυτόματα!

ImageUploadedByTapatalk1437566935.058950.jpg

Μόνο αυτά βλέπω εγώ.

Μήπως κατέβασες καμία εφαρμογή ;

Καμιά εφαρμογη. Αν δε κάνω λάθος η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το tablet λέγεται miracast. Πρέπει να διαθέτει το tablet , δεν είναι εφαρμογη. Κάτι σαν το bluetongue φαντάσου
ζ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καμιά εφαρμογη. Αν δε κάνω λάθος η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το tablet λέγεται miracast. Πρέπει να διαθέτει το tablet , δεν είναι εφαρμογη. Κάτι σαν το bluetongue φαντάσου
ζ
Bluetooth εννοω! Το εικονίδιο γράφει screen mirroring, δεν υπάρχει στο tablet sou

Ναι μάλλον το συγκεκριμένο δεν παίζει.

Άρα δεν είναι μόνο θέμα Android αλλά και θέμα συσκευής.

Άλλαξα tablet τελικά. Πήρα το Samsung pro και συνδέεται μια χαρά.

Βέβαια επειδή είναι 4:3 το tablet αφήνει δύο μπάρες στα πλαϊνά αλλά δεν πειράζει .

Τώρα έχει την 4.4.2. Μου έβγαλε μήνυμα για την 4.4.4 λογικά. Να την κάνω ή παίζει να μη συνδέεται μετά ; 4.4.4 έχεις εσύ ;

Καλησπέρα, εγώ προσωπικά θα σου έλεγα να μην κάνεις αναβάθμιση γιατί πολλοί παραπονιούνται πως μετα από αναβάθμιση σταμάτησε να δουλεύει το mirroring. Εγώ έχω την 4.4.2.

Καλησπέρα, εγώ προσωπικά θα σου έλεγα να μην κάνεις αναβάθμιση γιατί πολλοί παραπονιούνται πως μετα από αναβάθμιση σταμάτησε να δουλεύει το mirroring. Εγώ έχω την 4.4.2.
Στα Android αν αναβαθμίσεις δεν μπορείς μετά να πας πίσω ; όπως το ios δηλαδή είναι ;

Μέσω επίσημου τρόπου νομίζω όχι. Πρέπει να ψάξεις να βρεις τη version που θες και να τη ρίξεις μέσω άλλου προγράμματος! Αν ψάξεις σίγουρα θα γίνεται.