--- Sony XBR6/XBR7/XBR8 ---

Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσουν σαν XBR ή με άλλο κωδικό?

Σίγουρα με άλλον και αν έπρεπε να "μαντέψω" θα έλεγα πως οι νέοι κωδικοί πιθανόν να είναι:

XBR6 ---> Z4000
XBR7 ---> X4000
XBR8 ---> X4500

Λογικά θα ανακοινωθούν σύντομα και από την Sony Europe οπότε και θα μάθουμε ακριβώς.

βαλε την Α558 στο υπνοδωματιο και παρε μια 52XBR6 για σαλονι!

Στο σαλόνι δεν έχω τηλεόραση, την A558 την έχω στο πατάρι.

Η Α558 σε τρία χρόνια θα πάει στο υπόγειο για να βλέπω όταν κάνω διάδρομο.

Και στο πατάρι θα παεί μια 50άρα pioneer led.

Κάποιος διαχειριστής να διαγράψει τα link που είχα βάλει στο #18 και δεν λειτουργούν πλέον ( δεύτερη φορά που την πατάω έτσι με το akihabara :slapface:). Θα βάλω πάλι φωτογραφίες όταν το επιτρέψει ο σερνάμενος server της Sony.

Ευχαριστώ.

XBR6

attachment.php

XBR7

attachment.php

XBR8

attachment.php

Attachments

• xbr6.jpg
    xbr6.jpg
    13.7 KB · Views: 101
  • xbr7.jpg
    xbr7.jpg
    39.1 KB · Views: 105
  • xbr8.jpg
    xbr8.jpg
    11.6 KB · Views: 993
Στο σαλόνι δεν έχω τηλεόραση, την A558 την έχω στο πατάρι.

Η Α558 σε τρία χρόνια θα πάει στο υπόγειο για να βλέπω όταν κάνω διάδρομο.

Και στο πατάρι θα παεί μια 50άρα pioneer led.

α...και στο σαλονι δεν θα βάλεις κανα κοσμημα?οι pioneer δεν μπαινουν σε παταρι!

Πολλά χρόνια πίσω σε design οι νέες Sony....Δυστυχώς. Ας προσλάβουν και σχεδιαστές εκτός από μηχανικούς και κατά προτίμηση Ευρωπαίους.

τα ίδια λέγαμε και για την W4000, αλλά από κοντά είναι πιο ωραία απ' ότι στις φωτό (προσωπική άποψη τουλάχιστον). τι θα πρέπει να πουλήσουμε λέτε για να πάρουμε τις νέες Sony; (αν ακολουθηθεί βέβαια η ίδια τιμολογιακή πολιτική με την Χ3500)

μπα αισιοδοξες οι τιμες,μην ξεχνας ειναι LED,οσο για το design ας τη δουμε απο κοντα πρωτα !

βασικά, την τηλεόραση την θέλω για το δωμάτιο μου και σε απόσταση 2,5μ max, άρα προσανατολίζομαι για 40'', που αν θα είναι αυτές οι τιμές που έγραψες πάνω-κάτω, την κόβω στα 2800-3000 .

edit: μόλις διάβασα ότι η XBR8 δεν βγαίνει σε 40", οπότε άκυρο.

Απάντηση: Re: --- Sony XBR6/XBR7/XBR8 ---

Πιστευω οτι η XBR8 46αρα ειναι στα 3500 ευρο και η 55αρα στα 4500-4800.

Συμφωνώ για την τιμή της 46άρας XBR8, κάπου στα 3500 θα έρθει λογικά. Η 55άρα όμως νομίζω πως θα είναι αρκετά πιο ακριβή και θα πλησιάζει τα 6000 .

Χαιρετίζω το forum :ciao:

Προς αναζήτηση και εγώ καινούργιας TV, το παρακολουθώ για να ενημερώνομαι.

Ελέω 40W4000, έφτασα στο σημείο να παρακολουθώ διάφορα συναφή forum όπως το αγγλικό, αμερικάνικο (στα οποία ζωγραφίζει ο GEOx3) και γαλλικό - ισπανικό που πόσταραν κάποιες φωτό στην αρχή.

Για να μπω στην ουσία, η 40W4000 δεν αξίζει σε αυτή τη τιμή, τώρα. Όταν περάσει το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα έχει φθηνύνει, αλλά τι να το κάνω τότε :frown:. Η αντίστοιχη "μεσαία" Samsung έχει 850 euro, η Philips 1000 euro και η αγαπητή μας Sony 1270 euro. Νομίζω ότι πρέπει να βάλει και άλλο νερό στο κρασί της και να ρίξει τις τιμές λίγο ακόμη.

Όσο για τις κορυφαίες XBR, η σειρά 7 και 8 μου έφεραν αμέσως στο νου την κορυφαία αισθητικά παλαιότερη MRX, σε πιο μινιμαλιστικό λουκ.
Ελπίζω να βγει η 40άρα XBR6 στα 1900 ευρώ, και η 40 XBR7 (Χ4000?? στην Ευρώπη??) στα 2150, ώστε να τσιμπήσω μία, να ησυχάσω!! :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: --- Sony XBR6/XBR7/XBR8 ---

Χαιρετίζω το forum :ciao:

Προς αναζήτηση και εγώ καινούργιας TV, το παρακολουθώ για να ενημερώνομαι.

Ελέω 40W4000, έφτασα στο σημείο να παρακολουθώ διάφορα συναφή forum όπως το αγγλικό, αμερικάνικο (στα οποία ζωγραφίζει ο GEOx3) και γαλλικό - ισπανικό που πόσταραν κάποιες φωτό στην αρχή.

Για να μπω στην ουσία, η 40W4000 δεν αξίζει σε αυτή τη τιμή, τώρα. Όταν περάσει το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα έχει φθηνύνει, αλλά τι να το κάνω τότε :frown:. Η αντίστοιχη "μεσαία" Samsung έχει 850 euro, η Philips 1000 euro και η αγαπητή μας Sony 1270 euro. Νομίζω ότι πρέπει να βάλει και άλλο νερό στο κρασί της και να ρίξει τις τιμές λίγο ακόμη.

Όσο για τις κορυφαίες XBR, η σειρά 7 και 8 μου έφεραν αμέσως στο νου την κορυφαία αισθητικά παλαιότερη MRX, σε πιο μινιμαλιστικό λουκ.
Ελπίζω να βγει η 40άρα XBR6 στα 1900 ευρώ, και η 40 XBR7 (Χ4000?? στην Ευρώπη??) στα 2150, ώστε να τσιμπήσω μία, να ησυχάσω!! :music-smiley-005:

Καλώς ήρθες φίλε.

Οι τιμές των XBR6 και XBR7 κάπου εκεί γύρω θα είναι οπότε καλή αναμονή -bye-

Πάντως όσον αφορά την W4000 οι αντίστοιχες Samsung και Philips δεν έχουν τις τιμές που λες.

ακριβως οπως τα λεει ο γιωργος ειναι με τις τιμες,και μαλιστα τις περναει και τις δυο,ειδικα τη samsung που αν και απο θεμα κατηγοριας παει στην Α558 παρ όλα αυτα συγκρινεται με την Α656!Καλη αναμονη με τις τιμες των καινουργιων που λογικες μου φαινονται και εφικτες

Καλώς να μας έρθουν λοιπόν!
Με αυτές που έχουμε ήδη όμως τι θα κάνουμε?
θα τις χαρίσουμε σε αδερφούς και μπαρμπάδες μου φαινεται,γιατί στην αγορά δε θα πιάνουν...μία.

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο.

Η W4000 κινειται μεταξυ Samsung A558 και Α656 τοσο σε εικονα οσο και σε τιμη ενω ειναι καλυτερη απο Philips σειρα 7XXX που ειναι πιο ακριβες απο την W.

Οταν η Sony βγαζει κατα σειρα τις U , P , S , D , V , W και Χ "μεσαιο μοντελο" (ετσι οπως το εννοεις) ειναι μαλλον η S.

^^^

Για να διευκρινήσω λίγο... εννούσα τις Full HD τηλεοράσεις των εταιρειών.

Τις άλλες μάρκες δεν τις πολυπαρακολουθώ τη γκάμα τους.

Όμως βλέπω Samsung στα 850ευρώ (το φθηνότερο τους μοντέλο είναι? δε ξέρω) Philips στα 1000ευρώ (που τις θυμάμαι τις Philips πάντα ακριβότερες, αναλογικά, από τις Sony) και η Sony στα 1100 με την D (αν και από ότι είδα έπεσε η τιμή της σε κάποια μαγαζιά).

Sony Full HD: D, V, W, Z (δε ξέρω γιατί δεν μας ήρθε αυτή) και X.