Re: Sony Z4500 series --- 200Hz !!!
Χθες στο Media Markt στου Ρέντι έβαλαν ένα Blu ray 1080p σε ένα Sony BDP-S1 και έπαιζε σκατά στην 40W4000. Η εικόνα ήταν για τα μπάζα, ενώ έκανε σπασίματα και μερικές φορές κόλλαγε για 3-4 δευτερόλεπτα. 1 φορά κόλλησε και για 6-7 δευτερόλεπτα!!! Τι φταίει για αυτό??? Στα blu ray της Sony που βάζει για να δούμε πόσο ωραία είναι οι LCD της, δείχνει τέλεια. Επίσης στο Media Markt είδα και 720p ποδόσφαιρο και είδα ότι η κίνηση ήταν για τα μπάζα (πολύ θολούρα). Όχι μόνο στις Sony, αλλά και στις άλλες που είχαν στημένες εκεί (Toshiba και Samsung). Τι φταίει για αυτό?
Πάντως η Z είναι +800, οπότε δεν τα δίνω + ότι έχει +1/3 μεγαλύτερη κατανάλωση από την W4000.
Η Χ έχει +600, δλδ σχεδόν +50% από την W4000 και το μεγαλύτερο κέρδος το έχει σε SD σήμα και όχι σε σήμα από PC, το οποίο κερδίζει μόνο από την αντίθεση της X.
Η W4500 έχει +300 ευρώ, αλλά έχει +1/3 μεγαλύτερη κατανάλωση.
Οπότε για W4000 κοιτάω από Sony. Τα +800 τα κρατάω για να πάρω αργότερα LCD με LED, καθώς δεν βλέπω καμιά τρομερή LCD που να αξίζει το extra κόστος.
Από Philips μου αρέσει η 7403 και από LG η LG6000 Scarlet. Από ότι κατάλαβα από αυτά που λέγονται στο forum η καλύτερη πρέπει να είναι η Sony W4000, παρόλο που η γνώμη των συμφορουμητών μπορεί να μην είναι και τόσο αντικειμενική καθώς οι περισσότεροι είναι Sonακιδες. Απλώς με προβληματίζει αυτό που είδα στο Media Markt και για ότι ο notarias είπε ότι το HD υλικό από PC δείχνει τέλεια στην 7403. Εμφανισιακά πάντως μου αρέσει η Philips με διαφορά, ενώ η Scarlet δεν μου αρέσει καθόλου. Επίσης η Philips μου αρέσει και στο τηλεοπτικό σήμα. Αυτό που μου αρέσει στις Sony είναι ότι έχει πολλές επιλογές, σε αντίθεση πχ με την Philips, ενώ η W4000 ξανανοίγει γρήγορα αν την κλείσεις καταλάθος, ενώ έχεις και επιλογή να ανοίγει γενικά γρήγορα, σε αντίθεση με την 7403 που κάνει δέκα ώρες. Δεν ξέρω. Έχω μπερδευτεί με αυτά που βλέπω. Περίμενα ένα χρόνο μπας και βγει καμιά τρομερή LCD έστω και στις 3000 ευρώ. Δυστυχώς δεν το βλέπω και νομίζω ότι και οι καινούργιες τις Sony θα είναι μια από τα ίδια. Πάντως το ότι θα βγει 200Hz είναι θετικό.