Sony Z4500 200Hz : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony Z4500 series --- 200Hz !!!

Μπα... Χρειάζονται τα 200 Hz; Καλύτερα κάτι με LED... :flipout:

πολυ συντομα και στην ελλαδα,εξω ηδη υπαρχει στα μαγαζια και υπαρχουν και κατοχοι
Αντε να δουμε.Ειμαι αναμεσα στη z4500 και στην x4500.Περιμενω να τις συγκρινω.

Στις 40" τι να τα κανεις τα LED , MED , 300 Hz κτλ.?

Παρε μια 46αρα (η παραπανω) να χορτασει εικονα το ματι σου...-bye-

Στις 40" τι να τα κανεις τα LED , MED , 300 Hz κτλ.?

Παρε μια 46αρα (η παραπανω) να χορτασει εικονα το ματι σου...-bye-
Τη θελω για το δωματιο μου (3 μετρα max) σχεδον αποκλειστικα για αναλογικη τηλεοραση και λιγο ps3.

Και παλι μια 46W4500 θα ηταν οτι πρεπει...-bye-
Ειναι πολλα τα χιονια και θα φαινονται πολυ στις 46.Αν ηταν να βλεπω blu ray γιατι οχι και 56.:party:

Αν εχεις κακο σημα ειναι πολυ πιθανο μια φθηνωτερη LCD με απλουστερη επεξεργασια εικονας (χωρις καν 100 Hz) να δειχνει καλυτερα απο τις δυο που αναφερεις.Tα 100 και τα 200 Hz μεσω intepolation και το κακο αρχικο σημα σιγουρα θα δημιουργουν artifacts.

Αν εχεις κακο σημα ειναι πολυ πιθανο μια φθηνωτερη LCD με απλουστερη επεξεργασια εικονας (χωρις καν 100 Hz) να δειχνει καλυτερα απο τις δυο που αναφερεις.Tα 100 και τα 200 Hz μεσω intepolation και το κακο αρχικο σημα σιγουρα θα δημιουργουν artifacts.
Μια χαρα ειναι το σημα.Οταν λεω χιονια εννοω τα χιονια που δημιουργουνται
απο το standard definition οταν παιζει σε tv high definition.

Μια χαρα ειναι το σημα.Οταν λεω χιονια εννοω τα χιονια που δημιουργουνται
απο το standard definition οταν παιζει σε tv high definition.

Μαλλον εννοεις αυτο που ονομαζεται "πιξελιασμα".

Παντως αν εχεις καλο σημα και μια μεγαλυτερη τηλεοραση θα παιζει καλα χωρις σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα εικονας.

Δες σε καποιο καταστημα DVD σε 40" και σε 46" η 50" και θα δεις γιατι size does matter.-bye-

Σημερα ειδα διαφημιση της sony για τα 200hz.
Εχει ερθει στην Ελλαδα σε καποιο μαγαζι η z4500?

ρε παιδια δεν την παλευω αλλο.εχω τηn samsung lcd που ειχε κερδισει το eisa το 2006 αλλα η κατασταση με την κινηση [Deleted] μου την εχει βιδωσει.πολυ ψηφιακουρα.ο βλακας την πατησα απο τα περιοδικα.αυτη η sony 200hz θα βελτιωνει την κατασταση??ειδα στην ιστοσελιδα της βιντεο με τις διαφορες 50,100 και 200 HZ και υπηρχε μεγαλη διαφορα.λετε να ειναι καλη???

Last edited by a moderator: