Καλησπερα και απο εμενα.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum(αν και παρακολουθω αρκετο καιρο τωρα τα topic και ομολογω οτι οι αποψεις και οι γνωσεις σας ειναι επικοδομοιτικοτατες).τεσπα ας αφησω τα ''γλυκολογα'' και ας περασω στο ψητο που δεν ειναι αλλο απο τη sony z4500.ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο μοντελο(46'') και εχω σαρωσει πολλα καταστηματα για να τη δω εν λειτουργια.στο saturn-γερακα καταφερα να δω πλην απο hd και ψηφιακο καναλι της ερτ στο συγκεκριμενο μοντελο(.\ομολογω πως δεν ειμαι και ειδικος αλλα η εικονα ηταν σαφως πιο ομαλη απο την w kai x4500-θα ελεγα πιο ξεκουραστη).περαν αυτου και οταν επεστρεψα στην ταινια οπου επαιζε σε ολες τις lcd και εμφανιστηκαν οι τιτλοι τελους,τα γραμματα ηταν πολυ πιο καθαρα απο τις υπολοιπες και κυλουσαν ομαλα διχως μικρα σπασιματα οπως γινοτανε se σχεδον ολες τις υπολοιπες lcd που ειχαν πλην της samsung A786 led(??).ως επιλογο θα ελεγα οτι η z4500 μου δημιουργησε θετικοτατες εντυπωσεις και πιθανοτατα θα κοσμει σε λιγο καιρο το σαλονι μου.το μονο που με προβληματιζει ειναι πως ειναι η πρωτη lcd που επιτυγχανει 200hz και δεν εχει δοκιμασθει για τυχον προβληματα.αν καποιος εχει διαβασει κατι αντιστοιχο θα παρακαλουσα να το αναφερει(μη κλαιμε τα λεφτουδακια μας...).