SONY46w2000. Αξίζει η όχι?

...και το είχα διαβάσει κιόλας το άρθρο...!!!

(όσο πάει και μου αρέσει περισσότερο η σειρά W, και δεν φταίει μόνο το μαύρο της χρώμα...!!!)

So far η καλυτερη τιμή που την έχω βρει (σε μη internetικό μαγαζί) είναι στα 2.500 ευρώ. Έχει βρει κανείς κάτι καλύτερο; :ears:

OK, sorry λάθος δικό μου, δεν ενδιαφέρομαι για την 40 αλλά για την 46W2000…

Οποιος θελει να δει την 40W2000 υπαρχει μια στο FNAC (the mall). Βεβαια μιλαμε για τρομερη εικονα. Τιμη 2,500 ευρω.

Να σημειωσω οτι ενω πηγα και σε Ηλεκτρονικη , Κωτσοβολο , Πλαισιο και Media Markt (ολα στην περιοχη γυρω απο το Mall) δεν την ειδα πουθενα αλλου.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι η Sony KDL40W2000 έχει την ίδια τιμή με την Samsung LE40F71 στην Ελλάδα 2500Ε ενω στο internet η 40W2000 ειναι 370 ευρω ακριβότερη σε ενα site (200κατι σε ενα αλλο) σε σχεση με την Samsung..
Φαντάζομαι οτι η Sony πρέπει να είναι καλύτερη πάντως χωρις να την εχω δει live..

Είδα την 40 σε μαγαζί φίλου. Καλή εικόνα αλλά όχι εντυπωσιακή. Φυσικά οι ρυθμίσεις ήταν τέρμα για να ψαρέψουμε και κανέναν πελάτη.
Από σχεδιασμό δεν μου άρεσε. Μάλλον άσχημη την βρήκα.
Μου θύμισε την σειρά s.
Περιμένω εναγωνίως και την 46.
Την είδε κανείς????

Μόλις γύρισα απο MediaMark Θεσ/νικης.. Τις εχει και τις 2 στημένες(40'' & 46" και τις ταϊζει με 1080p (DVD player Blu-ray). Τιμη 2599 Ευρω αν θυμάμαι καλα (50 πανω 50 κατω δεν εχει και πολυ σημασια). Στο ματι μου φανηκε πολυ καλη η εικόνα και σχεδιαστικα επισης.

Παντως το σκεφτομαι, αφου οπως γραφτηκε σε αλλο τοπικ αν ερθει και η σειρα 3000 το καλοκαιρι θα πεσει η τιμη της