SONY46w2000. Αξίζει η όχι?

Νομίζω τα 3500 είναι πολλά για την 46.
Σκέφτομαι ότι με αλλά 1000 χορταίνεις μέγεθος με την KDS 70R2000.
70 ΙΝΤΣΕΣ!!!!!!!

Τις είδα και τις 2(40-46) στο Πλαίσιο με blu-ray χτες και μου άρεσαν πάρα πολύ! Φοβερή εικόνα και προσωπικά μ' αρέσει και εμφανισιακά ..

Ακριβό το πλαίσιο παιδία.:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
Ψάξτε στον σκρουτζ για καλύτερες τιμές.
:violent-smiley-030:

Πριν από καμιά βδομάδα, όταν το fnac (κι όχι μόνο) είχε τη 40άρα 2500, το πλαίσιο την είχε 3500!!! Απίστευτο...

Re: Απάντηση: SONY46w2000. Αξίζει η όχι?

ΕΠΙΣΗΣ με 3359 στο Ηράκλειο.
Πάλι πρώτοι θα την πάρουν οι φίλοι από την Κρήτη.
:furious3: :furious3: :furious3: :furious3:

OK... -bye- Όταν πέσει στα 2.000-2.300 αγοράζουμε (δηλαδή με τους ρυθμούς Sony… χμμμ Σεπτ. 2007 ;) :flipout: )

Παιδια εγω που την ειδα στο seven με ps3(1080p),μου φανηκε πολυ αργο το panel!!!αφηνε ειδωλα σχεδων οπως η 40 s a11(περσινο μοντελο)..Κατα τα αλλα ηταν αρκετα καλη!

Σοβαρότατη κατηγορία αυτή φίλε frogie
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει ότι o χρόνος απόκρισης είναι η ίδιος με την σειρά Χ, όπως και σε όλες της νέες Sony. 8ms.
Πρέπει να το διαλευκάνουμε αυτό το θέμα

Λοιπόν είδα την W 40 στο PLAISIO εχτές.
Και μάλιστα δίπλα στην 40Χ2000.
Δεν ξέρω πώς ονομάζει η Sony τους επεξεργαστές της αλλά η W είναι μάλλον καλύτερη.
Όσο για το τηλεοπτικό σήμα στην Χ2000 απλά δεν βλέπετε. Με τίποτα όμως.

Επιτέλους ήρθε.
Αφού <<χάρισα την Panasonic στ6ην αδελφή μου παρέλαβα την Παρασκευή την 46W.
Αρκετά έντονο το bleeding για αρχική εντύπωση.
Παίζει με pioneer στα 1080i με καλό, (χρυσό), HDMI της PANASONIC.
Με calibration DVD και ταινία αναφοράς μετά, χαζεύεις. Στο μαύρο δεν θα γίνει ποτέ plasma, αλλά στην λεπτομέρεια είναι top.
Στα χρώματα επίσης πάει καλά αλλά στο σήμα EBU PLUGE 1-5 (Picture Line Up Generator Equipment, Γεννήτρια Ευθυγράμμισης Εικόνας), δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Τελευταία λύση το secret menu αλλά πως μπαίνουμε εκεί?

Re: Απάντηση: SONY46w2000. Αξίζει η όχι?

Επιτέλους ήρθε.
Αφού <<χάρισα την Panasonic στ6ην αδελφή μου παρέλαβα την Παρασκευή την 46W.
Αρκετά έντονο το bleeding για αρχική εντύπωση.
Παίζει με pioneer στα 1080i με καλό, (χρυσό), HDMI της PANASONIC.
Με calibration DVD και ταινία αναφοράς μετά, χαζεύεις. Στο μαύρο δεν θα γίνει ποτέ plasma, αλλά στην λεπτομέρεια είναι top.
Στα χρώματα επίσης πάει καλά αλλά στο σήμα EBU PLUGE 1-5 (Picture Line Up Generator Equipment, Γεννήτρια Ευθυγράμμισης Εικόνας), δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Τελευταία λύση το secret menu αλλά πως μπαίνουμε εκεί?
1080p Καλορίζικη… περιμένουμε με αγωνία, κριτική και ψάξιμο, πάντως επειδή την είδα τη Παρασκευή διπλά στην 46V2500 δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα…έπαιζαν με Blu Ray και οι δυο ενώ με ενδιαφέρει αποκλειστικά για τηλεοπτικό σήμα

Ευχαριστώ για της ευχές παιδιά.
Άρχισαν όμως τα προβλήματα, κατά κάποιο τρόπο.
Η εικόνα είναι καταπληκτική με DVD αναφοράς αλλά σε όχι και τόσο καλό υλικό σου βγάζει όλα τα προβλήματα στην μούρη.
Είχα ένα DVD που το θεωρούσα πολύ καλό, το ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΕ directors cut με 45 min περισσότερο χρόνο και ψηφιακή επεξεργασία, το είχα αγοράσει για να τεστάρω τα μηχανήματα.
Δεν ξέρω εάν έχετε παρακολουθήσει το πρόβλημα με τα μοβ φίδια στις PANASONIC, αλλά εδώ δεν μιλάμε για φίδια μόνο μα για μια ΜΟΒ οθόνη!!!!!!!
Όπου υπήρχε στην ταινία υψηλός φωτισμός ήταν μοβ.
Χάλια.
Μετά με το BLADE 2 και το πέμπτο στοιχείο, ευτυχώς κατάλαβα ότι δεν έφταιγε η οθόνη.
Και η εικόνα του PLAYSTATION2 φαίνεται σχεδόν απαράδεκτη, με όλες της ρύθμισης σωστές για την παρακολούθηση DVD αναφοράς..
Το τηλεοπτικό σήμα δεν είναι και το χειρότερο που έχω δει, αλλά δεν θα έδινα 3000€ για 1080 ανάλυση με την προοπτική να βλέπω τατιανα και αρναουτογλου.
Όσο για το νόβα ούτε λόγος.
Εάν δεν βρω το secret menu να το ψάξω βαθύτερα δεν θα ησυχάσω.
:afro: :afro: :afro:

Κοίτα σε SD οποιοδήποτε panel 1080p χωρίς σοβαρή υποστήριξη απο chip ή HTPC δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις μικρότερες αναλύσεις ... Αρα έχεις τρεις επιλογές ή περιμένεις να βγάλουν κάποιο σοβαρό chip που να συνοδεύει την τηλεόραση , ή αγοράζεις/φτιάχνεις ένα HTPC με tv κάρτα και εφαρμόζεις τις γνωστές τακτικές ή περιμένεις να μεταβούν όλα τα κανάλια σε 720p ( το πιο μακροχρόνιο σχέδιο)

ΥΓ στην option νο2 μπορεί να αντικατασταθεί με εξωτερικό tv tuner upscaler αλλά εδώ οι τιμές πάνε απο 400 ευρώ εως 2000 ευρώ ... Προσωπικά δεν έχω δει τέτοιο μηχανάκι και δεν ξέρω ...