Sony's new BRAVIA LCD models(3000 series)

Re: SONY 40D3000 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ

Καλα τα εγραφα και σε αλλα ποστ με τη sony και τις τακτικες της .
Βγαζουμε ενα εργαλειο ,το πουλαμε φθηνα και στελνουμε τον ανταγωνισμο στον λακκο με τα κ...δαχτυλα και μετα τους λεμε , ΤΕΛΟΣ το μοντελο δεν υπαρχει ποια ...αντικατασταθηκε:flipout::flipout:

τελικα ετσι εξηγειται η τιμη της αλλα γιατι ομως τελος?

Marketing τακτικες φιλε μου και πολλυ προσφιλεις στη Sony ελονκ ταιμ εγκοου:flipout: και οσοι προλαβαν προλαβαν .

Απάντηση: SONY 40D3000 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ

Καλά τέλος ενώ δέν συμπληρώθηκαν 2 μήνες απο την κυκλοφορία της ? :tdown: Εδώ στα μαγαζιά έχουν ακόμα τις σειρές 2530,V2000,V2500.Μήπως κάτι παίζει με το συγκεκριμένο μοντέλο που το ξέρει μόνο η Sony ? :ears:

Τα καταστήματα που αναμένουν νέα παραλαβή,θα κάνουν τελικά ?:chinscratch:

Και η 3500 πότε αναμένετε να βγεί και πόσο θα έχει?

Τι να πω ... και μου άρεσε η τηλεόραση ... Ομως πάντα το επόμενο μοντέλο είναι καλύτερο και πιο φτηνό, οπότε δεν με χαλάει ...

Moλις τελειωσει οτι υπαρχει στις αποθηκες τελος το κοκο μετα .
Αυτο λεω 2 μηνων μοντελο και καλο και το σταματαει.... γιατι ?
Γιατι εξαιτιας του προιντος σε συναρτηση με τιμη ποιοτητα θα τις διωξει σαν ζεστα κουλουρακια ωστε να τις βαλει οποιος προλαβε σπιτι του και μετα θα πουλαμε με τη φημη τα καινουργια μας μοντελα που θα ειναι και ακριβοτερα (αλλα οχι απαραιτητα και καλυτερα να συμπληρωσω εγω) .
Λετε να μην ηξερε η sony τη εβγαζε στην αγορα ? η ειναι τυχαιο που για τις D 3000 γραφοντε τοσες σελιδες στα φορουμ ? η παιρνουν αδικα καλες κριτικες ?
Ειπαμε αυτα η sony τα κανει κατα καιρους και οι ποιο παλιοι στερεοφονικακηδες θα το ξερουν καλυτερα .
Εβαλαν αυτοι το ονομα τους σε μερικες χιλιαδες σπιτια ? Αυτο μετραει και κοστιζει φθηνοτερα απο τις οποιες διαφημησεις.

Κρίμα ρε παιδιά,τόσα άτομα ήταν για το 2ο powerbuy....Λέτε να προλάβουν?Με μια ματιά που έριξα στο google η 3500 θα ρθει λίγο μετά τις V3000,W3000,X3000.Κάπου στο νοέμβριο υποθέτω.Το χερότερο απ όλα είναι ότι μάλλον θα ναι 1080p υποθέτω....Κρίμα το πιο δημοφιλές μοντέλο....

Ναι αλλα απο οτι φαινετε εκει ....δεν κυκλοφορει το 46 σε νουμερο .

Πλακα πλακα μπηκα στο AVforums και ο μονος που λεει οτι η 40D3000 θα σταματησει ειναι ο Chris!!!

Mηπως εχει γινει καποιο λαθος? Δεν θεωρω λογικο να σταματησει η Sony το best seller της.

Παρεπιπτοντως μεγεια και η Alfa Romeo Chris (το ειδα στην υπογραφη σου στο AVforums) σου ευχομαι να εισαι τυχερος και να αποφυγεις τα γνωστα για τη μαρκα προβληματα.-bye-

Ρε παιδια η τηλεοραση ακομα και αν σταματησει η παραγωγη της θα συνεχισει να ερχεται στην Ελλαδα τουλάχιστον για τους επομενους 2-3 μηνες. Ετσι γινεται με ολα τα μοντελα της Sony που εχουνε καταργηθει.

Εγώ πάντως δεν θα την πάρω.

Θα περιμένω να πάρω μια Full HD.

Φιλάκια πολλά στην Sony.

Μετα απο αυτά τα νέα ...μάλλον πολλοί θα την στρ'ιψουν για κάποια άλλη μάρκα. Εαν βέβαια είναι αλήθεια κατι τέτοιο.

Πλακα πλακα μπηκα στο AVforums και ο μονος που λεει οτι η 40D3000 θα σταματησει ειναι ο Chris!!!

Mηπως εχει γινει καποιο λαθος? Δεν θεωρω λογικο να σταματησει η Sony το best seller της.

Παρεπιπτοντως μεγεια και η Alfa Romeo Chris (το ειδα στην υπογραφη σου στο AVforums) σου ευχομαι να εισαι τυχερος και να αποφυγεις τα γνωστα για τη μαρκα προβληματα.-bye-

Τι να πω παιδιά εγώ αυτό το είδα από τον lyris ο οποίος πήγε στην iFA και το βρήκε.Μάλιστα το αρχικό αρχείο είχε τιμές και αναγκάστηκε να τροποποιήσει το αρχείο έτσι ώστε να μην φαίνονται!!!!!Εγώ πιστεύω πως είναι αλήθεια η κατάργηση.Τώρα για την 3500 δεν ξέρω

ΥΓ.Φοβερή η άλφα!!!!Πραγματικά είναι κάτι το απίστευτο

Εγω διατηρω τις επιφυλαξεις μου , αν οντως ειχε συμβει κατι τετοιο θα το ηξεραν πολλοι και το νεο θα ειχε διαδωθει.

Ρε Χριστο εχεις καμια εσωτερικη ενημερωση και ξερεις πραγματα που δεν ξερει κανενας αλλος?

Όχι ρε συ Γιάννη φυσικά και όχι.Το αρχείο αυτό το δημοσιοποίησε ένα μέλος του avforums.com στο θέμα της σειράς X3000/X3500!!Αν θέλεις σου δίνω το λίνκ αλλά νομίζω πως θα το βρείς.Πήγαινε στην τελευταία σελίδα του θέματος και από κει μια σελίδα πίσω.Εκεί είναι το post του μέλους Lyris που έχει το αρχείο και το ανέβασε στο site του.Αν δεις στο αρχείο λέει ξεκάθαρα ότι η 40D3000 σταματά.Η 32άρα απ ότι φαίνεται μάλλον θα συνεχίσει(στο αρχείο δεν λέει ότι και 32άρα θα σταματήσει).Όσον αφορά την 3500 είναι απλά υποθέσεις!!!Μακάρι να μην είναι Full HD.Πάντως αυτή θα ναι η αντικαταστάτρια.Με μια ματιά στο γνωστό zattavolt.co.uk αναφέρεται στις coming soon ώς 40άρα και 46άρα.Τώρα τα χαρακτηριστικά μόνο υποθέσεις!!!