Sony's new BRAVIA LCD models(3000 series)

Re: SONY BRAVIA FULL HD 2007 PRICES

Ένα έχω να πω. ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:flipout::flipout::flipout:. Όχι, όχι, όχι, δεν θα περιμένω :P. Θα πάρω την 40D3000 τώρα και όταν με το καλό πέσουν οι τιμές αγοράζω την 40Χ3000 ή την Χ3500. Αυτή την ρημάδα την 32S2030 δεν ξέρω τι θα την κάνω μετά αλλά τέλος πάντων :flipout:.

Απάντηση: SONY BRAVIA FULL HD 2007 PRICES

40D3000 για τώρα και όταν με το καλό δούμε 720p εκπομπή θα τσιμπήσω μία 50Xαα000 ( όπου αα βάλτε τον κωδικό που θα τρέχει εκείνη την χρονιά )

Re: Απάντηση: SONY BRAVIA FULL HD 2007 PRICES

Προβλέπεται μεγάλη σφαγή στις LCD FullHD το φθινόπωρο. Έτσι να κατρακυλάνε οι τιμές και να ανεβαίνει η ποιότητα.

Καλή η κατρακυλα αλλα μέχρι να σταματήσει δεν μας βλέπω να αγοράζουμε.:silly:

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY BRAVIA FULL HD 2007 PRICES

Καλή η κατρακυλα αλλα μέχρι να σταματήσει δεν μας βλέπω να αγοράζουμε.:silly:

Μπα εγώ θα την είχα πάρει ήδη αν είχα έτοιμο σπίτι. Μου την έχει βαρέσει άσχημα που περιμένω. Φοβάμαι μην βγει καμιά καινούρια και αλλαξοπιστήσω Τώρα τελευταία με έχω πιάσει να γλυκοκοιτάζω τις Samsung F8/F9.

Είναι σημαντικό το πρόβλημα μου γιατρε ? :grandpa:

Απάντηση: Re: SONY BRAVIA FULL HD 2007 PRICES

g10rg0s τι LCD έχεις τώρα;

Philips 32PF9966 αλλά δύσκολα η επόμενη μου θα είναι LCD. Ποτέ μην λες ποτέ όμως.

Είμαι λίγο κολλημένος και με την σχεδίαση και για κάποιο λόγο οι Sony εκτός σειράς Χ αποκλείονται γιατί δεν μου αρέσουν σχεδιαστικα. Η σειρά Χ από την άλλη μάλλον θα είναι απλησίαστη στις 46 ίντσες.

Last edited:

:flipout:ναι τώρα θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει post σου στην καινούργια 42άρα της philips με το ambilight κτλ. Πας για Plasma δηλαδή; Πάντως εγώ στη θέση σου θα κρατούσα λίγο ακόμη. Στην περίπτωση μου πάω για την D3000 γιατί είναι δώρο γάμου και πρέπει να γίνει η αγορά σύντομα. Αλλιώς θα περίμενα μέχρι να πέσουν οι της σειράς Χ (40Χ3000 ή 40Χ3500). Κατά τα άλλα την παλεύω με την 32S2030 ακόμη :P.

Απάντηση: Re: SONY BRAVIA FULL HD 2007 PRICES

:flipout:ναι τώρα θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει post σου στην καινούργια 42άρα της philips με το ambilight κτλ. Πας για Plasma δηλαδή; Πάντως εγώ στη θέση σου θα κρατούσα λίγο ακόμη. Στην περίπτωση μου πάω για την D3000 γιατί είναι δώρο γάμου και πρέπει να γίνει η αγορά σύντομα. Αλλιώς θα περίμενα μέχρι να πέσουν οι της σειράς Χ (40Χ3000 ή 40Χ3500). Κατά τα άλλα την παλεύω με την 32S2030 ακόμη :P.

Αναγκαστικά περιμένω να ετοιμαστεί το διαμέρισμα, έτσι μου έρχεται να πάρω ένα μυστρί και να αρχίσω να σοβατίζω μόνος μου. Από την στιγμή που θα ετοιμαστει και μετά δεν υπάρχει αναμονή. Αποκλείεται να κάθομαι στα 4-5 μέτρα και να βλέπω σε 32άρα. Απλά θα πάρω όποια θεωρώ καλύτερη επιλογή εκείνη την στιγμή.

Re: Απάντηση: SONY BRAVIA FULL HD 2007 PRICES

Προβλέπεται μεγάλη σφαγή στις LCD FullHD το φθινόπωρο. Έτσι να κατρακυλάνε οι τιμές και να ανεβαίνει η ποιότητα.

To είχαμε προβλέψει άλλωστε, δεν πήγαινε άλλο αρκετά μας δουλεύανε, είδαμε ότι δεν μασάμε και τώρα "κατεβάζουν τιμές αλλά και καλύτερα εργαλεία σκάνε μύτη" :grandpa:

Τα νέα μοντέλα έκαναν την εμφάνισή τους και στο επίσημο Ελληνικό Site.
Προσέξτε και τη σειρά V3000 που δεν υπάρχει στο Αγγλικό.

V3000

17457

sony.gr

Τώρα περιμένουμε και τις πραγματικές τιμές. Ας ελπίσουμε ο Λαρισαίος να κάνει το θαύμα του!!! :grinning-smiley-043

Όχι φίλε μου δυστυχώς δεν έχει. Μάλλον σε μπέρδεψε το λογότυπο στην παρουσίαση.
Αυτό δηλαδή.

izjjgyzdlwxgm2myzng5.png

Στις τεχνικές προδιαγραφές όμως δεν υπάρχει. Δες το και στη σύγκριση X, W, και V.

2kndbizyny3hdqdnnoh3.png

Compare Products KDL-40X3000 KDL-40W3000 KDL-40V3000

Γι' αυτό και 'γω μάλλον θα στραφώ προς τις σειρές X3000-X3500 αφού όπως φαίνεται η διαφορά τιμής με την W3000 δεν θα είναι πολύ μεγάλη.:guitarist:

Τα λεφτα μου πισω! Χαχαχα!!! Οπως και να εχει μαλλον αυτη θα παρω, τις παρα πανω δεν τις "φτανω"...

Να και οι πρώτες τιμές από Αγγλία για τις νέες Sony Full HD.
Από λίρες σε ευρώ.
KDL40V3000 > 1191.83 > 1750
KDL40W3000 > 1535.83 > 2250
KDL40X3500 > 2041.83 > 3000
Η KDL40X3000 θα κυκλοφορήσει αργότερα (Νοέμβριος) με προδιαγραφές όμοιες με την X3500 και τιμή χαμηλότερη κατά 300 ευρώ περίπου. Στην X3000 απλά αλλάζουν η πρόσοψη και η βάση με άλλες διαφόρων χρωματων.
Αναλυτικά εδώ:
zettavolt.co.uk

Ωραίααααααααααααααα. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας πάλι. Ευτυχώς έχω αποφασίσει. Μόλις τσιμπίσω την 40D3000 μετά μου είναι αδιάφορο το πόσο θα χρειαστεί να περιμένω για να πέσει η τιμή από τις Χ3000 και Χ3500. Άντε μην τα πάρω και μείνω με την 32άρα κανά χρόνο ακόμη :flipout:.

Reviews για την 40D3000

Καλησπέρα φίλοι! Μάλλον είναι το πρώτο review σε διεθνές site για την εν λόγω τηλεόραση..

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sony_kdl-40d3000.htm

• Συνολικά συγκεντρώνει 91% βαθμολογία
  • Xαρακτηρίζεται ως η απόλυτη τηλεόραση για όσους βλέπουν κυρίως HD
  • H HD εικόνα ,λέει ο reviewer, σε κάνει να θέλεις να απλώσεις το χέρι και να ακουμπήσεις τα αντικείμενα!!!
  • Μικρότερη βαθμολογία για τo SD σήμα όπου χαρακτηρίζει καλύτερη την παλαιότερη 40W2000...
Ελπίζω να βγουν σύντομα και άλλα reviews και να πλουτίσει το thread -bye-

Re: Reviews για την 40D3000

Καλησπέρα φίλοι! Μάλλον είναι το πρώτο review σε διεθνές site για την εν λόγω τηλεόραση..

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sony_kdl-40d3000.htm
  • Συνολικά συγκεντρώνει 91% βαθμολογία
  • Xαρακτηρίζεται ως η απόλυτη τηλεόραση για όσους βλέπουν κυρίως HD
  • H HD εικόνα ,λέει ο reviewer, σε κάνει να θέλεις να απλώσεις το χέρι και να ακουμπήσεις τα αντικείμενα!!!
  • Μικρότερη βαθμολογία για τo SD σήμα όπου χαρακτηρίζει καλύτερη την παλαιότερη 40W2000...
Ελπίζω να βγουν σύντομα και άλλα reviews και να πλουτίσει το thread -bye-

ΑΜΑΝ Αλλα ακούγαμε μέχρι τώρα, αλλα μας λέει ο Τύπος!