Sony's new BRAVIA LCD models(3000 series)

Απάντηση: First Review of the Sony KDL-46XBR4

Προσωπικά κατέληξα σε δύο συμπεράσματα:

1. Αυξάνεται το φαινόμενο των τηλεοράσεων με πάρα πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων. Καλό για όποιον την ψάχνει λίγο την δουλειά, κακό για αυτόν που δεν θέλει να ασχολείται. Σε αυτή την κατηγορία τιμής απλά είναι απαράδεκτο να κυκλοφορούν τηλεοράσεις με κακές εργοστασιακές ρυθμίσεις (ισχύει και για τις νέες Pioneer).
  2. Από την μία μας λέει πως είναι η κορυφαία LCD που έχει δει ποτέ του και από την άλλη πως δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στις καλές plasma. Εδώ πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους προκατάληψη (έχω και εγώ την ίδια ακριβώς) :smile:
Μένει να δούμε τα επόμενα reviews.

Re: Απάντηση: First Review of the Sony KDL-46XBR4

Διακρινω μια προκαταληψη υπερ των πλασμα η μου φαινεται?

Παντως οταν λεει "the best plasma TVs" μαλλον εννοει τα επαγγελματικα μοντελα Pioneer και Panasonic τα οποια κοστιζουν τα διπλα απο την ΧΒR.

Απάντηση: Re: Απάντηση: First Review of the Sony KDL-46XBR4

Παντως οταν λεει "the best plasma TVs" μαλλον εννοει τα επαγγελματικα μοντελα Pioneer και Panasonic τα οποια κοστιζουν τα διπλα απο την ΧΒR.

Όχι Γιάννη εννοεί για παράδειγμα την Panasonic 50PZ750 η οποία έχει παρόμοια τιμή.

"In conclusion, the Panasonic TH-50PZ750 is simply the best high definition display I have ever reviewed. With a retail of $3999 and an expected street price that will be even lower, I would also consider it a bargain.
Until last week, the Pioneer PRO-FHD1 was $8000. The retail is now $5000, no doubt in response to the imminent release of the TH-50PZ750. Panasonic has set the industry standard in flat panel performance.
The HD Guru awards the Panasonic TH-50PZ750 its highest ♥♥♥♥ recommendation."

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: First Review of the Sony KDL-46XBR4

Για μισο λεπτο , αυτος ειναι μαλλον πρακτορας της Panasonic:

The TH-50PZ750’s color accuracy was the best I have seen on a plasma display and it was the only panel evaluated that produces a true red. Comparing the Pioneer when viewing The Fast and Furious Tokyo Drift on HD DVD clearly showed the difference between Panasonic red and Pioneer red. The same car is red on the TH-50PZ750 and orange on the Pioneer. Ditto for the neon signs and lights of the Ginza in Tokyo at night, where red lights appear crimson versus Pioneer’s orange-y reds. Speaking of night scenes, the Panasonic’s deeper blacks revealed details that the Pioneer (and other plasmas) obscured, as if a veil had been lifted off the Pioneer’s panel.

:twoguns::furious3:

Re: First Review of the Sony KDL-46XBR4

Εγώ πάντως κρατώ τις επιφυλάξεις μου μέχρι να δώ το πρώτο σοβαρό ευρωπαικό
review!!!(HD tv test,hd tv org)

Παντως το "What Plasma" εβαλε στην 42PX700 4/5 αστερια και λεει οτι τοσο τα χρωματα οσο και η κινηση δεν ειναι τα καλυτερα που υπαρχουν (προφανως εννοει την Pioneer 427XD). Επισης σε SD η τηλεοραση ειναι μετρια (προφανως λογω Full HD αναλυσης).

Panasonic TH-42PX700 Review

Παντως το "What Plasma" εβαλε στην 42PX700 4/5 αστερια και λεει οτι τοσο τα χρωματα οσο και η κινηση δεν ειναι τα καλυτερα που υπαρχουν (προφανως εννοει την Pioneer 427XD). Επισης σε SD η τηλεοραση ειναι μετρια (προφανως λογω Full HD αναλυσης).

Panasonic TH-42PX700 Review

Μα από ότι ξέρω η PX700 δεν είναι FULL HD. Μήπως εννοείς την PZ700?

The HD Guru™ believes there are more user accessible picture controls and settings within this TV than in any other HDTV he’s tested. Too much of a good thing results in a ridiculous and confusing situation whereby some controls don’t appear to produce any visible change, and exactly what they are supposed to do is left unclear because the owner’s manual’s documentation of many of these so-called “features” is so vaguely written, they are rendered meaningless. For instance: here’s a short quote regarding the “Motion Enhancer” feature:

“Activates MotionFlow to enhance the smoothness of picture movement and reduce blur.

High Provides smoother picture movement such as for film based content.
Standard Provides smooth picture movement. Use this for standard use
Off Use this setting when High and Standard setting results in noise.

Depending on the video, you may not see the effect visually, even if you changed the setting.”

They got the last part right. I saw no difference visually, mentally, physically or any other way. Ditto for the MPEG noise reduction feature.

Τα ιδια ακριβως εχω να πω κ για την Sony D3000. Νομιζα οτι εχω ελαττωματικο κομματι μιας που οι περισσοτεροι κατοχοι ελεγαν οτι ειναι φοβερο feature κ κανει διαφορά αλλα προφανως συμβαινει κ σε αλλους το ιδιο πραγμα κ μαλιστα με κομματι δοκιμης αρα ειναι γενικο φαινομενο.

Oποιος θελει να δει τι κανει το Motionflow μπορει να δει αυτο το κατατοπιστικο video:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/06/14/kdl32d3000-motion-enhancer/

Βεβαια υπαρχει η περιπτωση καποιοι να μην εχουν τοσο ευαισθητα ματια ωστε να βλεπουν διαφορα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν λειτουργει.

Μου θυμιζει εναν sto ΑVforums που ελεγε οτι τα 4 msec response time δεν εχουν νοημα επειδη αυτος δεν εβλεπε διαφορα απο τα 16 msec.:flipout:

Μαλλον τα μπερδεψα , εχεις δικιο!:violent-smiley-030:

Παντως λεει οτι δεν δειχνει πολυ καλα με SD.

Τώρα να δεις που θα μας τρελάνουν. Από ότι έχω υπόψη μου η PX700 χρησιμοποιά το ίδιο panel με την PX70 που από ότι διαβάζω είναι αρκετά καλή με σήμα SD. Η διαφορες μεταξύ τους είναι ότι η PX700 έχει PIP,καλύτερα speakers, και SD card slot.

Τώρα να δεις που θα μας τρελάνουν. Από ότι έχω υπόψη μου η PX700 χρησιμοποιά το ίδιο panel με την PX70 που από ότι διαβάζω είναι αρκετά καλή με σήμα SD. Η διαφορες μεταξύ τους είναι ότι η PX700 έχει PIP,καλύτερα speakers, και SD card slot.

Ισως εννοουν οτι δεν δειχνει καλά σε σχεση με αλλες τηλεορασεις οπως Pioneer 428XD , που ομως ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης.

Oποιος θελει να δει τι κανει το Motionflow μπορει να δει αυτο το κατατοπιστικο video:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/06/14/kdl32d3000-motion-enhancer/

Βεβαια υπαρχει η περιπτωση καποιοι να μην εχουν τοσο ευαισθητα ματια ωστε να βλεπουν διαφορα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν λειτουργει.

Μου θυμιζει εναν sto ΑVforums που ελεγε οτι τα 4 msec response time δεν εχουν νοημα επειδη αυτος δεν εβλεπε διαφορα απο τα 16 msec.:flipout:

Φιλε μου το εχω δει αυτο το video (το οποιο απ'οτι βλεπω πρεπει να κανεις pause για να δεις την διαφορα στην ... κινηση μιας που φυσικα δεν μπορεις να δεις παρα μονο οτι σου δειχνει το monitor κ οχι οτι θελει να δειξει το video) κ για να καταληξω σε αυτην την TV εχω διαβασει ολα τα σχετικα, δεν ειμαστε ολοι τοσο ασχετοι. To θεμα ειναι σε πραγματικες συνθηκες τι διαφορά κανει. Κ εγω βλεπω ανεπαισθητη διαφορά με το ME στο high κ τα film mode off γιατι αλλιως τα σπασιματα στην κινηση ακομα κ στα καναλια ειναι πολυ εμφανη. Οσο για την ευαισ8ησια των ματιων μου μακαρι να ηταν αναισθητα γιατι ετσι δεν θα παραπονιομουν για το πως χειριζεται την κινηση (ιδιαιτερα το panning) η TV, αντιθετα θα τα ευρισκα ολα τελεια! Μηπως εχεις καμια σχεση με αντιπροσωπεια της Sony? Δεν ειναι κακο να εκφραζει κανεις κ διαφορετικη αποψη απο το ποσο τελεια ειναι μια τηλεοραση. Αλλωστε αν η D3000 ηταν η τελεια TV η Χ3500 τι θα ηταν? :flipout:

Tωρα θα βγω οτι δουλευω και σε αντιπροσωπια. Απο την μια δεν βλεπεις τι κανει το Motionflow και απο την αλλη βλεπεις προβληματα με paning? Ρε μπας και σου πουλησαν καμια αλλη τηλεοραση και δεν το εχεις παρει χαμπαρι? Η μηπως κανουν πουλακια τα ματια σου?:flipout:

Εδω την εχουν βγαλει κορυφαια τηλεοραση οχι μονο Αγγλικα , αλλα Νορβηγικα και Σουηδικα site και μονο εσυ φαινεται να εχεις προβλημα.

Για κοιτα και εδω που ολοι οσοι την εχουν αγορασει βαζουν 10/10 αστερια:

http://www.minhembio.com/omdomen/168703

Re: SONY BRAVIA FULL HD 2007 PRICES

Και επίσημα πλέον η νέα σειρά FULL HD της Sony

X3500

17441

X3000

17490

W3000

17337

Όλα τα νέα μοντέλα με τα χαρακτηριστικά τους εδώ:
sony.co.uk

Άντε να έρθουν και κατά 'δω για να πάρουμε σειρά. :music-smiley-005:

Απάντηση: First Review of the Sony KDL-46XBR4

Καλημέρα...

ο Γιάννης δεν δουλεύει στην Sony....αυτό είναι σίγουρο...απλά είναι ενθουσιασμένος-όπως και πολλοί από εσάς-με την D3000...

από την άλλη ο JayDee είναι δυσαρεστημένος με την D3000 και η γνώμη του μετρά επειδή την έχει αγοράσει και την έχει πληρώσει...δεν είναι δηλαδή μια θεωρητική άποψη από θέαση σε κάποιο κατάστημα...

είναι αυτό που τόσες φορές λέμε "περί κολοκυθόπιτας"...

πάντως είναι δυσάρεστο μια αγορά σου να μην σε ικανοποιεί...πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση...

Ευχαριστω το Νασο για την παρεμβαση.

Ποδοσφαιρο σε Pioneer 508XD vs 40D3000:

pioneer_pdp_5080_tv_signal_4.jpg

175352.jpg

Eτσι για να δουμε τα προβληματα που εχει η D3000 στο paning.:flipout:

Αν υποθέσουμε οτι δεν ξέραμε ποια ειναι η Pioneer και ποια η Sony εγω θα ελεγα Sony. Φυσικά οι συνθήκες φωτογραφησης παίζουν πάντα ρόλο.