Διονύση επειδή κι εγώ νευρίαζα , γι αυτό και είχα παραγγείλει την οθόνη σε κάδρο 2.35:1 . Εκεί να δεις αίσθηση. Και μεγάλη εικόνα και χωρίς μαύρες μπάρες !! Κι όταν μιά στο τόσο η ταινία είναι σε 16:9 απλά έχω κατακόρυφες μπάρες αριστερά-δεξιά. Αφού δεν πάει "ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ".
Τάσο, που μπορώ να βρω και εγώ τέτοια οθόνη ? Υπάρχουν και οικονομικές όπως οι Ultrascreen ???
Επιπλέον, από τη στιγμή που το πάνελ του Epson 700 είναι wide, (το πατερν του πιάνει ολόκληρη την οθόνη που έχω τώρα) ΠΩΣ θα γεμίζω ολόκληρη την 2:35:1 οθόνη ???
Μήπως χρειάζομαι ειδικό φακό ???
Επίσης μια οθόνη στις 100'' περίπου, 2.35.1 τι πλάτος θα έχει ???
Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μία αποκλειστικά για ταινίες, και την ΜΟΛΙΣ 1 εβδομάδας Ultrascreen ( η οποία είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ομολογώ ), να την βάλω στις Αγγελίες, ή να την έχω για να παίζω παιχνίδια και να προβάλω εικόνες από υπολογιστή ....perator:
Τουλάχιστον, μπορώ να κάνω κάτι έτσι ώστε να καλύπτω και εγώ τις γκρι μπάρες που αφήνει η εικόνα με μια μαύρη λωρίδα προκειμένου να είναι ομοιόμορφες με το masking της οθόνης ???
Και αν ναι, ΠΩΣ θα το κάνω αυτό ???![]()
Δηλαδη ενας που εχει ΠΟΛΥ καλο μαυρο (απο οτι λενε), το φαινομενο θα ειναι - σχετικα - λιγοτερο εντονο??
Μια απαντηση στο προβλημα του φιλου με τις μπαρες ειναι και αυτη SIM2 Flex
Χρειαζεται βεβαια και εναν προβολεα της ιδιας εταιριας...
Τελεια!
Παω να τον παρω τωρα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.