Είναι λυπηρό αυτό για οποιαδήποτε αντιπροσωπεία. Δηλαδή ολική καταστροφή ενός μηχανήματος, λόγω αναβάθμισης?? Λίγο πολύ όλοι κάνουμε αναβαθμίσεις, χωρίς να το πολυσκεφτούμε. Τουλάχιστον σε ακριβά μηχανηματα, ίσως θα πρέπει να το αποφεύγουμε.
Τι να πει κανείς... Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας.
...και πολύ καλά έκανες.Σε ευχαριστούμε...Σκέφτηκα να σώσω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ γνωρίζοντας ότι όλοι κάνουμε αναβαθμίσεις γι' αυτό και μοιράστηκα μαζί σας τα συμπεράσματα από την εμπειρία μου.
:violent-smiley-030:
πήγα σήμερα να βάλω ένα blue-ray καινούργιο |(από τη ζελατίνα του το έβγαλα) αγορασμενο απο το metropolis και δεν μου το επαιζε. Αρχικα σκεφτηκα οτι εφταιγε το δισκακι και ετσι εβαλα ενα αλλο δισκακι blue-ray και ουτε αυτο το επαιζε. Δοκιμασα dvd και το επαιζε κανονικα.
Ξαναβαζω ενα τριτο blue -ray δισκακι και μου το επαιζε κανονικα. Παω στη συνεχεια να βαλω το αρχικο blue-ray και παλι τζιφος! Του εχω κανει αναβαθμιση σε 1,25α απο το internet. ξαναβαζω το δισκακι αναβαθμισης μηπως και λυθει το προβλημα ομως αργουσε πολυ και καταλαβαινα οτι κατι δεν πηγαινε καλα. Το κλεινω κατευθειαν(turn-off) ενω ειχε το δισκακι μεσα και το ξανανιγω. Απο εκεινη την ωρα το blue-ray player σταματησε να ανταποκρινεται στις εντολες και το πορτακι δεν ανοιγει.Μου γραφει συνεχεια Please wait. Εχω ξενερωσει αφανταστα και δεν ξερω τι να κανω! Ασε που πρεπει να περιμενω τη τριτη για να το παω στην αντιπροσωπεια. Καμια ιδεα?
(εμεινα με το τηλεκοντρολ στο χερι. . . )
Εντάξει όλα με αυτό που με είχες ρωτήσει;![]()
Το ρωτάω γιατί η ίδια εταιρία έλεγε για καλύψεις των KURO και να μην ανησυχούν οι ιδιοκτήτες κτλ.....
Δεν αλλάζει ένα player, θα αλλάξει ακριβές τβ εκτός παραγωγής;
![]()
Αυτό το pioneer center είναι της Ιντερσύς; Ή κατάστημα;
Από ότι κατάλαβα είναι κατάστημα, και ο ιδιοκτήτης μίλησε με Ιντερσύς και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Μένει να δούμε αν θα είναι το ίδιο εύκολα τα πράγματα για όσους αγόρασαν από αλλού.
Φυσικά εύχομαι να μην χαλάσει σε κανέναν η κούρο του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.