Sos...τα δίδυμα μου κατέστρεψαν την Τv...βοήθειια για αγοράα νέας!!!

mikelos

New member
4 June 2008
32
Καλημερα σε όλους,

Οπως έγραψα και στον τίτλο τα διδυμάκια μου 1 έτους μου χτυπήσαν το πάνελ κατω αριστερά και σπάσαν την οθόνη.Η τηλεώραση είναι παλια lcd 40in samsung οπότε αυτη θα την δώσω στην μάνα μου και πάω για αλλη.

Οπότε θέλω τα φώτα σας για μια 46-47 και μεχρι 800-1000 ευρώ με τα εξής

1.Η χρήση είναι 80% Tv και 20% monitor
2.Δεν με ενδιαφέρει να ειναι 3D αλλα να είναι Full HD
3.Να είναι DLNA και smart Tv (αν γίνεται να εχει ελευθερο το internet και οχι σε συγκεκριμένες σελίδες)

Αυτά πιστεύω οτι δεν ζητώ και πολλά αρκεί να την κρατήσω αρκετώ καιρό.Please βοηθήστε με γιατί είναι άσχετος απο tv
μην πάω και πάρω καμία πατάτα.Γιατί αυτή που μου είπαν στα mediamarkt για super εδω την είδα μέτρια.
Αυτήν εδω μου είπαν [h=1]LG 47LM670S 3D LED TV 47''[/h]Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Με το 20 % monitor εννοείς browsing κλπ ή προβολή ταινιών μέσω του υπολογιστή ? Με αυτά που ζητάς πάντως καλή περίπτωση είναι η Toshiba TL938.

Το 20% ειναι πλοήγηση αλλα και ταινίες απο υπολογιστή που εχω δίπλα.Η 4ετίας samsung που έχω και παίζει μια χαρα τα 1080 video.Βέβαια με τετραπύρινο Y/H και με καλή κάρτα γραφικών.Το Flash πάλι δεν με πολυενδιαφέρει γιατι όλα τα κάνω απο τον υπολογιστή.Η Toshiba πιστευω με καλύπτη σε αυτα που ζητώ.Η samsung τωρα δεν εχει σχεδόν τίποτα και είναι ακριβότερη.Δεν έχει ethernet,smart tv,dlna.
Eσυ τι λες yperion για την toshiba η είσαι υπέρ της samsung γενικά?

Σε ένα κατάστημα που είχα κοιτάξει ανέφερε ότι είναι smart...:twoguns:...καλύτερα την Toshiba αφού είναι έτσι δεν συγκρίνεται σαν value for money.

Σαν πολύ έχει καβαλήσει το καλάμι η Samsung , άκου 979 ευρώ τηλεόραση χωρίς καν να είναι smart.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Κανείς άλλος να μας δώσει τα φώτα του??????
Δευτέρα πρέπει να την πάρω:smash:

Μόνο ρώτα τι εγγύηση δίνουν γιατί το eshop κάνει πολλές παραεισαγωγές (άρα δεν θα έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπίας).

Δεν έχω να χάσω τίποτα την κλείνω αύριο και την Δευτερα αν δεν εχει εγγύηση την ακυρώνω

Μονο μεχρι αυριο είδα και αυτην TOSHIBA 46TL938 46'' στα 659ευρώ μεχρι αυριο!!!!!!!!
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.162477

Καλύτερα όχι τηλεόραση τόσων χρημάτων από το e-shop.

Δεν είμαι σε υπολογιστή για να κοιτάξω τιμές και μοντελα αλλά είχα διαβάσει ότι η σονυ έχει παρουσιάσει κάποια μοντέλα με γυαλί μπροστά από την οθόνη. Κάνε μια έρευνα και αν είναι μέσα στα οικονομικά σου και στις δυνατότητες που θες προτίμησε τες. Το προτείνω γιατί και η δική μου κόρη άρχισε να πετάει μπαλάκια στην οθόνη για να τα πιάσει ο Ντόναλντ και όπως βλέπω η σαμσουνγκ θα μου αφήσει χρόνους σύντομα (όταν πέφτει το μπαλάκι στην οθόνη κάνει έναν υπερφωτισμο στην περιοχή σαν φλας. Μόλις περάσει το όριο προφανώς το πάνελ θα σπασει). Οπότε αυτό που έπαθες τώρα πιθανόν να το ξανά πάθεις. Και φυσικά δεν μπορούν να εξαφανιστούν όλα τα αντικείμενα μέσα σε ένα σπίτι.

Μόνο ρώτα τι εγγύηση δίνουν γιατί το eshop κάνει πολλές παραεισαγωγές (άρα δεν θα έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπίας).

Καλύτερα όχι τηλεόραση τόσων χρημάτων από το e-shop.

Δεν είμαι σε υπολογιστή για να κοιτάξω τιμές και μοντελα αλλά είχα διαβάσει ότι η σονυ έχει παρουσιάσει κάποια μοντέλα με γυαλί μπροστά από την οθόνη. Κάνε μια έρευνα και αν είναι μέσα στα οικονομικά σου και στις δυνατότητες που θες προτίμησε τες. Το προτείνω γιατί και η δική μου κόρη άρχισε να πετάει μπαλάκια στην οθόνη για να τα πιάσει ο Ντόναλντ και όπως βλέπω η σαμσουνγκ θα μου αφήσει χρόνους σύντομα (όταν πέφτει το μπαλάκι στην οθόνη κάνει έναν υπερφωτισμο στην περιοχή σαν φλας. Μόλις περάσει το όριο προφανώς το πάνελ θα σπασει). Οπότε αυτό που έπαθες τώρα πιθανόν να το ξανά πάθεις. Και φυσικά δεν μπορούν να εξαφανιστούν όλα τα αντικείμενα μέσα σε ένα σπίτι.

Αυτη εδω την είδα Live να την βαράει ο πωλητης με την γροθιά του και να μην παθαίνει τίποτα LG 47LM670S 3D LED TV 47'' αλλα δεν ξέρω αν ηταν τζάμι η πλαστικό

Αυτη εδω την είδα Live να την βαράει ο πωλητης με την γροθιά του και να μην παθαίνει τίποτα LG 47LM670S 3D LED TV 47'' αλλα δεν ξέρω αν ηταν τζάμι η πλαστικό

Φιλε μιας και εγω ψαχνω τωρα για tv,η LG 47LM670S 3D LED TV 47'' ειναι απο τις καλυτερες αυτην την στιγμη στα λεφτα που ζητα,δεν το συζηταμε καν αυτο..(μετα απο απειρο ψαξιμο-διαβασμα στον net το παραπανω σχολιο μου,και εχοντας πλεον δει ποσο καλα παιζει σαν εικονα,και φυσικα με διαφορα εξαιρετικα καλουδια-αξεσουαρ)..Βεβαια εαν κανεις και εσυ λιγη υπομονη πας γαι το νεο μοντελο του 2013,που ειναι κατα πολυ καλυτερο.

Φιλε μιας και εγω ψαχνω τωρα για tv,η LG 47LM670S 3D LED TV 47'' ειναι απο τις καλυτερες αυτην την στιγμη στα λεφτα που ζητα,δεν το συζηταμε καν αυτο..(μετα απο απειρο ψαξιμο-διαβασμα στον net το παραπανω σχολιο μου,και εχοντας πλεον δει ποσο καλα παιζει σαν εικονα,και φυσικα με διαφορα εξαιρετικα καλουδια-αξεσουαρ)..Βεβαια εαν κανεις και εσυ λιγη υπομονη πας γαι το νεο μοντελο του 2013,που ειναι κατα πολυ καλυτερο.

Το καινούργιο τι τιμή θα έχει όμως??? Αυτήν την πέρνω οριακά.Το καλό είναι οτι σε κερδίζει σε πολλά....οπως magic remote, 4 γυαλιά, ανθεκτική οθόνη, Smart tv Που υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα (οπως flash & HTML5).Στα Media σημερα μου την άφησε 930+120(5 χρόνια εγγύηση) και 12 άτοκες δόσεις.Είχε το ιδιο μοντέλο σε μαύρο με 650 ευρώ αλλα πρέπει να είναι παλιότερο παρόλο που προσπαθούσε να μου πει οτι είναι το ίδιο και οτι αλλάζει μόνο το χρώμα

Ίδιο μοντέλο με άλλο χρώμα δε γίνεται. Συνήθως αλλάζει τουλάχιστον ένα νούμερο. Εννοείται πως η LG LM670S δεν αξίζει τόσα πολλά χρήματα, αφού ούτε καν 100 Hz πραγματικά δεν έχει.

Το καινούργιο τι τιμή θα έχει όμως??? Αυτήν την πέρνω οριακά.Το καλό είναι οτι σε κερδίζει σε πολλά....οπως magic remote, 4 γυαλιά, ανθεκτική οθόνη, Smart tv Που υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα (οπως flash & HTML5).Στα Media σημερα μου την άφησε 930+120(5 χρόνια εγγύηση) και 12 άτοκες δόσεις.Είχε το ιδιο μοντέλο σε μαύρο με 650 ευρώ αλλα πρέπει να είναι παλιότερο παρόλο που προσπαθούσε να μου πει οτι είναι το ίδιο και οτι αλλάζει μόνο το χρώμα
Φιλε μου δεν γινεται να ειναι το ιδιο μοντελο......ασε να λεει.Το νεο μοντελο οντως θα ειναι ακριβωτερο,κατα ποσο δεν ξερω,αλλα ενα 150αρι-200αρι να μην το εχει παραπανω λογικα?.Στα 930 ειναι πολυ καλη η τιμη θεωρω για την 47αρα.
@ Michalis3
Παραπανω απο 100 Hz πραγματικά δεν νομιζω να εχεις και αλλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα φιλε μου,και με τοσα καλουδια μαζεμενα.Η εχεις?

Re: Απάντηση: Sos...τα δίδυμα μου κατέστρεψαν την Τv...βοήθειια για αγοράα νέας!!!

Ίδιο μοντέλο με άλλο χρώμα δε γίνεται. Συνήθως αλλάζει τουλάχιστον ένα νούμερο. Εννοείται πως η LG LM670S δεν αξίζει τόσα πολλά χρήματα, αφού ούτε καν 100 Hz πραγματικά δεν έχει.

+1 . Συμφωνώ . Δεν είναι προσφορά μια tv με τιμή 900+ και 50 hz (ας έχει και χίλια καλούδια) . Εκτός αν την θες για 2 σε 1 tv και σάκο του ...box ???

Φιλε μιας και εγω ψαχνω τωρα για tv,η LG 47LM670S 3D LED TV 47'' ειναι απο τις καλυτερες αυτην την στιγμη στα λεφτα που ζητα,δεν το συζηταμε καν αυτο...

Τηλεόραση με 50 Hz πραγματικά και με πρόβλημα συγχρονισμού με το scanning backlight (πχ. την μπάλα στο ποδόσφαιρο ακολουθεί μια μαύρη σκιά) δεν νομίζω ότι είναι και τόσο καλή όσο νομίζεις.

Ωραία οπότε ποιες έχουμε μεχρι 900-1000 ευρώ με 100Hz πραγματικα και ας μην είναι smart αρκει να εχει dlna.
Μου αρέσουν τα έντονα χρώματα των LED. H χρήση ειναι κανένα 2ωρο internet και την υπόλοιπη μέρα Tv και ταινίες.Ολα τα κάνω απο τον Y/H οποτε αν βρω μια που να έχει πολύ καλή οθόνη ας μην έχει τίποτα σε extra ας μην είναι και 3D και να γλιτώσω και κανένα ευρώ.

Τηλεόραση με 50 Hz πραγματικά και με πρόβλημα συγχρονισμού με το scanning backlight (πχ. την μπάλα στο ποδόσφαιρο ακολουθεί μια μαύρη σκιά) δεν νομίζω ότι είναι και τόσο καλή όσο νομίζεις.
Φιλε αυτο σε tv φιλου που ειδαμε το ματσακι την Πεμπτη δεν το προσεξα,εσυ που το ειδες αυτο?Τωρα καποιες Samsung που τσεκαρα και απο τα νεα μοντελα μαλιστα 2013 απο θεμα χρωματος εικονας και και γενικα σε φυσικοτητα δεν μου αρεσαν τοσο πολυ να πω την αληθεια.Λογο δουλειας(ΜΜΕ)και μιας και ασχολουμε καθημερινα με ποιοτητα χρωματος-εκτυπωσεις,εχω μια αποψη επι του θεματος.Αυτο κοιταω πανω απο ολα σε μια tv.Βεβαια ουτε η lg ειναι το καλυτερο σε χρωμα,αλλα απο την Samsung την βλεπω καλυτερη στον τομεα αυτο.