komhst
Banned
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ
Ακριβώς! Μόνο χειροτέρευση έχεις βάζοντάς τα ανάποδα. Δεν βελτιώνεται το μπάσο όπως λέει ο φίλος παραπάνω, ίσα ίσα που χειροτερεύει, όπως χειροτερεύουν όλα τα χαρακτηριστικά του ήχου.
Με το φτωχό μου το μυαλό, και χωρίς να έχω γνώσεις ή κάποιο λόγο να υποστηρίξω κάτι...
Είμαι κάτοχος ενός πολύμπριζου της Audio Agile και δύο καλωδίων τροφοδοσίας της ίδιας εταιρίας.
Οι θηλυκές σούκο πάνω στο πολύμπριζο έχουν μία κόκκινη κουκίδα όπου θα πρέπει να είναι η φάση (μάλιστα δίνουν και δοκιμαστικό κατσαβίδι για να την τσεκάρεις).
Οι σούκο που μπαίνουν στο πολύμπριζο έχουν και αυτές μία κουκίδα ώστε να μπεί το βύσμα ανάλογα...
Άρα απλά υποθέτω ότι ασχέτου θέσης της ασφάλειας, τα μηχανήματα πρέπει να συνδεθούν έτσι όπως η Audio Agile που φτιάχνει τα καλώδια και τα πολύμπριζα πιστεύει σωστό;
Μετά από αυτά μάλλον η σωστή μέθοδος είναι να συνδέεις τα μηχανήματα με την ίδια φάση.![]()
Ακριβώς! Μόνο χειροτέρευση έχεις βάζοντάς τα ανάποδα. Δεν βελτιώνεται το μπάσο όπως λέει ο φίλος παραπάνω, ίσα ίσα που χειροτερεύει, όπως χειροτερεύουν όλα τα χαρακτηριστικά του ήχου.