Soundbar jbl 9.1 Dolby Atmos

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Soundbar jbl 9.1 Dolby Atmos

Να προχωρήσω δηλαδή σε αλλαγή της συνδεσμολογίας μου? να στείλω hdmi απο zidoo Z9x σε jbl 9.1 (hdmi 1) και μετά στην sony tv μέσω earc?
θα συνεχίσω να παίρνω τα ίδια αποτελέσματα σε εικόνα ήχο αποφεύγοντας κάποια κολπάκια της συνεργασίας zidoo και sony earc??
Έχει 4k hdr pass-through το hdmi in της jbl, οπότε δεν χάνεις σε ποιότητα εικόνας.

Για next gen gaming δεν είναι δόκιμη η συγκεκριμένη συνδεσμολογία, λόγω έλλειψης hdmi 2.1.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Νέος κάτοχος της ηχομπαρας κι εγώ μόλις λίγες ημέρες στη κατοχή μου και αφού είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω τόσο στις ταινίες και αρκετά στην μουσική θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής.
1. Έκανα το update κατά την πρώτη εκκίνηση και το calibration 1 αλλά θέλω να ξανακάνω calibration μιας και παίζω με την θέση των πίσω ηχείων μέχρι να καταλήξω στο κατάλληλο σημείο που μάλλον είναι τελικά το βιδωμα με τις βάσεις στον τοίχο αλλά δεν μο9ρω7με τίποτα.Έχουμε κανενα νέο επί του θέματος;

Re: Απάντηση: Soundbar jbl 9.1 Dolby Atmos

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Νέος κάτοχος της ηχομπαρας κι εγώ μόλις λίγες ημέρες στη κατοχή μου και αφού είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω τόσο στις ταινίες και αρκετά στην μουσική θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής.
1. Έκανα το update κατά την πρώτη εκκίνηση και το calibration 1 αλλά θέλω να ξανακάνω calibration μιας και παίζω με την θέση των πίσω ηχείων μέχρι να καταλήξω στο κατάλληλο σημείο που μάλλον είναι τελικά το βιδωμα με τις βάσεις στον τοίχο αλλά δεν μο9ρω7με τίποτα.Έχουμε κανενα νέο επί του θέματος;
Αποσύνδεση από το internet,κανείς μια ακόμα δοκιμή.

Αν δεν πιάσει, πάλι σύνδεση στο διαδίκτυο και μια ακόμα προσπάθεια.

Λογικά θα γίνει.

Κατάφερα έκανα μια φορά βγάζοντας το ethernet και το ρεύμα αλλά στο calibration 2 δεν γίνετε τίποτα βγάζει retry

Re: Απάντηση: Soundbar jbl 9.1 Dolby Atmos

Κράτα πατημένα για περισσότερα από 10 δεύτερα τα κουμπιά on/of και mute η μπάρα θα κάνει factory reset και θα σου δώσει το δικαίωμα για φουλ calibration.

καλησπερα,
ειμαι και εγω απο χθες κατοχος της συγκεκριμένης ηχομπαρας.
εκανα το calibration κανονικα και τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξής.
εχω μια ταπεινή τηλεοραση lg 55uk6400 με HDMI ARC. γνωριζω πως δεν υποστηρίζει DTS X, αλλα θα ηθελα να μαθω πως θα μπορουσα να εχω τον καλυτερο ηχο με το υπάρχων συστημα και μετέπειτα αν θα κερδιζα κατι αγοράζοντας ενα tv box (xiaomi mi box s ισως). να αναφερω πως χρησιμοποιω Netflix and Prime Video για παρακολουθηση απο τις εφαρμογες της τηλεορασης!
και κατι τελευταιο τις ρυθμισεις ή πρωτόκολλο ηχου θα ειναι καλυτερα να επιλεξω στην τηλεοραση μου!

Ευχαριστω!!

καλησπερα,
εχω μια ταπεινή τηλεοραση lg 55uk6400 με HDMI ARC. γνωριζω πως δεν υποστηρίζει DTS X, αλλα θα ηθελα να μαθω πως θα μπορουσα να εχω τον καλυτερο ηχο με το υπάρχων συστημα και μετέπειτα αν θα κερδιζα κατι αγοράζοντας ενα tv box (xiaomi mi box s ισως). να αναφερω πως χρησιμοποιω Netflix and Prime Video για παρακολουθηση απο τις εφαρμογες της τηλεορασης!
και κατι τελευταιο τις ρυθμισεις ή πρωτόκολλο ηχου θα ειναι καλυτερα να επιλεξω στην τηλεοραση μου!

Ευχαριστω!!
Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις ένα Nvidia Shield Pro και να το κουμπώσεις στην hdmi in του Soundbar και από εκεί στο eArc της TV. Οτιδήποτε αναπαράγει ο player σε εικόνα και ήχο θα το έχεις στη μέγιστη απόδοση

Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις ένα Nvidia Shield Pro και να το κουμπώσεις στην hdmi in του Soundbar και από εκεί στο eArc της TV. Οτιδήποτε αναπαράγει ο player σε εικόνα και ήχο θα το έχεις στη μέγιστη απόδοση

ευχαριστω για την απαντηση.
η τηλεοραση μου δεν εχει earc αλλα arc.
το NVIDIA κοστιζει αρκετα που ειναι ενα ποσο που δεν θα ηθελα να δωσω αυτη τη στιγμη.
για αυτο ρωτησα για mi box S.
και θα ηθελα να ξερω με πιο τροπο μπορω να εχω τον καλυτερο ηχο με τον υπαρχον εξοπλισμο.
Ευχαριστω και παλι

ευχαριστω για την απαντηση.
η τηλεοραση μου δεν εχει earc αλλα arc.
το NVIDIA κοστιζει αρκετα που ειναι ενα ποσο που δεν θα ηθελα να δωσω αυτη τη στιγμη.
για αυτο ρωτησα για mi box S.
και θα ηθελα να ξερω με πιο τροπο μπορω να εχω τον καλυτερο ηχο με τον υπαρχον εξοπλισμο.
Ευχαριστω και παλι
Δεν μπορείς να πάρεις dolby atmos και dts:x με τον υπάρχον εξοπλισμό.

Εκ παραδρομής έγραψα eArc για σένα, απλό Arc εννοούσα..

Δεν μπορείς να πάρεις dolby atmos και dts:x με τον υπάρχον εξοπλισμό.

Εκ παραδρομής έγραψα eArc για σένα, απλό Arc εννοούσα..

καταλαβα.
αρα το Nvidia Shield ειναι μονοδρομος? δεν υπαρχουν οικονομικοτερες εναλλακτικες δλδ?

καλησπερα,

Ευχαριστω!!

Αν χρησιμοποιείς μόνο τα Netflix και Prime Video (dd+/atmos) τότε υπάρχει και το fire tv cube αλλα αν θες και trueHD/atmos από τοπικά αρχεία τότε ένα από τα δυο nvidia (pro και tube) είναι μονόδρομος.

Από το πρωί μου βγάζει update found/updating και στο τέλος error το χει παρουσιάσει και σε κάποιον άλλον ?

Από το πρωί μου βγάζει update found/updating και στο τέλος error το χει παρουσιάσει και σε κάποιον άλλον ?
κι εγώ είδα το "updating" , αλλά ανοίγοντας το chromecast βλεπω το ιδιο firmware version. μηπως εγραφε και error και δεν το είδα , θα δείξει. Το παρακολουθούμε μέσα στη μέρα και βλέπουμε. θα κάνω κι ενα unplug αργότερα.