speedman_27
Supreme Member
ο ηχος ακουγεται απο το κεντρικο ηχειο της ηχομπαρας και τα εφε και η μουσικη απο τα πλαινα πιστευω φταιει οτι ειναι ο ηχος 5,1 και τα ηχεια 2,1 και δεν μπορει αναπαραγει σωστα
Μπα όχι. Κάτι άλλο φταίει. Σήμερα με μια JBL Bar 2.1 με αναπαραγωγή Dolby Digital 5.1 όλα ακούγονταν καθαρά και ξάστερα. Και οι διάλογοι και τα εφέ γύρω γύρω. Αν η ηχομπάρα είναι σωστή τα ακούς όλα στη σωστή στάθμη.
απο που βλεπεις ταινιες μεσω Kodi player ?
Ενοω το kodi το έχω player διότι το shield υποστηρίζει όλα τα προτυπα ενώ η Samsung παίζει μέχρι dolby digital αν και στη τηλεόραση κάνει πάλι το ίδιο.Δεν βλέπω ταινίες μέσω Kodi. Χρησιμοποιώ ως πηγή κάποια TV ή κάποιο UHD Blu-ray player και όλα δουλεύουν ρολόι σε ηχομπάρες και ενισχυτές AV, όπως προβλέπεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Δεν μπλέκω με άλλες πλατφόρμες που δεν είναι ακριβώς consumer AV oriented γιατί το μόνο εύκολο είναι να γίνεται μπάχαλο λόγω κάποιας ασυμβατότητας ή κάποιου μη εφαρμοσμένου πρωτοκόλλου λόγω δικαιωμάτων κλπ. Αυτά τα αφήνω για όσους έχουν όρεξη να βασανίζονται.
Το αρχείο έχει πρόβλημα γιατί και στο νετφλιξ μου έχει κάνει 2 τέτοια κουλά την τελευταία εβδομάδα.
Για να ακουω dolby atmos και dts πρεπει να εχω το vertical sound στο on;
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε πουθενά στημένο το 5.1 ή το 3.1 της JBL για να το ακούσει ένας φίλος που ενδιαφέρεται για αγορά;
Αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε ποιος είναι;
Είδα το 12 strong σε dtx πολύ καλό με μπάσο το Sony xf9000 το πάτωμα ετρεμε και το ειχα μόνο στο 14 σε ένταση
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μένα που πριν ήμουν με ηχεία είναι μεγάλη διαφοράΤο πάτωμα να τρίζει, το θέμα είναι να μην τρίζει το sub και κροταλίζει. Δεν φαντάζομαι πάντως να έχει το σφιχτό μπάσο της JBL ή της KEF, για να μην μιλήσω για subs εντελώς άλλης κατηγορίας τιμής.
Το πάτωμα να τρίζει, το θέμα είναι να μην τρίζει το sub και κροταλίζει. Δεν φαντάζομαι πάντως να έχει το σφιχτό μπάσο της JBL ή της KEF, για να μην μιλήσω για subs εντελώς άλλης κατηγορίας τιμής.
Δεν αντιλέγω ότι έχει καλύτερες αλλά αναρωτιόμουν τόσο καιρό πως ήμουν με τα ηχεία της τηλεοράσειςΣυνήθως τρίζουν λίγο πριν φτάσουν στα όριά τους. Η Sony δεν παίζει το ίδιο δυνατά με τις JBL. Ούτε τη μισή στάθμη δε φτάνει σε σχέση με αυτές και όχι μόνο. Στα ίδια χρήματα υπάρχουν πιο δυνατές.
Δεν αντιλέγω ότι έχει καλύτερες αλλά αναρωτιόμουν τόσο καιρό πως ήμουν με τα ηχεία της τηλεοράσεις
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.