Soundbar με Dolby Atmos και DTS X

ο ηχος ακουγεται απο το κεντρικο ηχειο της ηχομπαρας και τα εφε και η μουσικη απο τα πλαινα πιστευω φταιει οτι ειναι ο ηχος 5,1 και τα ηχεια 2,1 και δεν μπορει αναπαραγει σωστα

Μπα όχι. Κάτι άλλο φταίει. Σήμερα με μια JBL Bar 2.1 με αναπαραγωγή Dolby Digital 5.1 όλα ακούγονταν καθαρά και ξάστερα. Και οι διάλογοι και τα εφέ γύρω γύρω. Αν η ηχομπάρα είναι σωστή τα ακούς όλα στη σωστή στάθμη.

Μπα όχι. Κάτι άλλο φταίει. Σήμερα με μια JBL Bar 2.1 με αναπαραγωγή Dolby Digital 5.1 όλα ακούγονταν καθαρά και ξάστερα. Και οι διάλογοι και τα εφέ γύρω γύρω. Αν η ηχομπάρα είναι σωστή τα ακούς όλα στη σωστή στάθμη.

το αρχειο που εχω ειναι μια σειρα the 100 απο αμαζον rip με ηχο dolby digital plus

απο που βλεπεις ταινιες μεσω Kodi player ?

Δεν βλέπω ταινίες μέσω Kodi. Χρησιμοποιώ ως πηγή κάποια TV ή κάποιο UHD Blu-ray player και όλα δουλεύουν ρολόι σε ηχομπάρες και ενισχυτές AV, όπως προβλέπεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Δεν μπλέκω με άλλες πλατφόρμες που δεν είναι ακριβώς consumer AV oriented γιατί το μόνο εύκολο είναι να γίνεται μπάχαλο λόγω κάποιας ασυμβατότητας ή κάποιου μη εφαρμοσμένου πρωτοκόλλου λόγω δικαιωμάτων κλπ. Αυτά τα αφήνω για όσους έχουν όρεξη να βασανίζονται.

Δεν βλέπω ταινίες μέσω Kodi. Χρησιμοποιώ ως πηγή κάποια TV ή κάποιο UHD Blu-ray player και όλα δουλεύουν ρολόι σε ηχομπάρες και ενισχυτές AV, όπως προβλέπεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Δεν μπλέκω με άλλες πλατφόρμες που δεν είναι ακριβώς consumer AV oriented γιατί το μόνο εύκολο είναι να γίνεται μπάχαλο λόγω κάποιας ασυμβατότητας ή κάποιου μη εφαρμοσμένου πρωτοκόλλου λόγω δικαιωμάτων κλπ. Αυτά τα αφήνω για όσους έχουν όρεξη να βασανίζονται.
Ενοω το kodi το έχω player διότι το shield υποστηρίζει όλα τα προτυπα ενώ η Samsung παίζει μέχρι dolby digital αν και στη τηλεόραση κάνει πάλι το ίδιο.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλα Netflix παίζει μια χαρά άρα είναι τα αρχεία προβληματικά

Το αρχείο έχει πρόβλημα γιατί και στο νετφλιξ μου έχει κάνει 2 τέτοια κουλά την τελευταία εβδομάδα.

Το αρχείο έχει πρόβλημα γιατί και στο νετφλιξ μου έχει κάνει 2 τέτοια κουλά την τελευταία εβδομάδα.

Ποια ειναι η λυση να κατεβαζω δέκα διαφορετικά rips για μια ταινία ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Υπάρχει περίπτωση να βρούμε πουθενά στημένο το 5.1 ή το 3.1 της JBL για να το ακούσει ένας φίλος που ενδιαφέρεται για αγορά;
Αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε ποιος είναι;

Είδα το 12 strong σε dtx πολύ καλό με μπάσο το Sony xf9000 το πάτωμα ετρεμε και το ειχα μόνο στο 14 σε ένταση

Re: Απάντηση: Soundbar με Dolby Atmos και DTS X

Υπάρχει περίπτωση να βρούμε πουθενά στημένο το 5.1 ή το 3.1 της JBL για να το ακούσει ένας φίλος που ενδιαφέρεται για αγορά;
Αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε ποιος είναι;

Έψαξα λίγο εγώ για εσένα και βρήκα στη σελίδα του Ήχος & Εικόνα, στους αντιπροσώπους, την εταιρεία Wavemotion, Καλλιρρόης 146, Αθήνα, 210.9244505 http://www.wavemotion.gr/
Το site τους δεν δουλεύει και κοίταξα το fb τους, και δίνει τα εξής στοιχεία: Καλλισθένους 35, Αθήνα (Πετράλωνα-Φιλοπάππου) 118 51, τηλ. το ίδιο, 210 9244505.
Τα επαγγελματικά απ' όσο θυμάμαι τα έχει η Bon Studio.

Από τα μαγαζιά που φαίνεται να τα πουλάνε στον σκρουτζ, μεγάλες πιθανότητες έχεις στις Ωδές (Χοβαρδάς) Καλλιθέα χαμηλά και στο Technosound στη Γλυφάδα. Πάρε τηλέφωνα και ψάξε

Είδα το 12 strong σε dtx πολύ καλό με μπάσο το Sony xf9000 το πάτωμα ετρεμε και το ειχα μόνο στο 14 σε ένταση

Το πάτωμα να τρίζει, το θέμα είναι να μην τρίζει το sub και κροταλίζει. Δεν φαντάζομαι πάντως να έχει το σφιχτό μπάσο της JBL ή της KEF, για να μην μιλήσω για subs εντελώς άλλης κατηγορίας τιμής.

Το πάτωμα να τρίζει, το θέμα είναι να μην τρίζει το sub και κροταλίζει. Δεν φαντάζομαι πάντως να έχει το σφιχτό μπάσο της JBL ή της KEF, για να μην μιλήσω για subs εντελώς άλλης κατηγορίας τιμής.
Για μένα που πριν ήμουν με ηχεία είναι μεγάλη διαφορά

Συνήθως τρίζουν λίγο πριν φτάσουν στα όριά τους. Η Sony δεν παίζει το ίδιο δυνατά με τις JBL. Ούτε τη μισή στάθμη δε φτάνει σε σχέση με αυτές και όχι μόνο. Στα ίδια χρήματα υπάρχουν πιο δυνατές.

Συνήθως τρίζουν λίγο πριν φτάσουν στα όριά τους. Η Sony δεν παίζει το ίδιο δυνατά με τις JBL. Ούτε τη μισή στάθμη δε φτάνει σε σχέση με αυτές και όχι μόνο. Στα ίδια χρήματα υπάρχουν πιο δυνατές.
Δεν αντιλέγω ότι έχει καλύτερες αλλά αναρωτιόμουν τόσο καιρό πως ήμουν με τα ηχεία της τηλεοράσεις

Δεν αντιλέγω ότι έχει καλύτερες αλλά αναρωτιόμουν τόσο καιρό πως ήμουν με τα ηχεία της τηλεοράσεις

Ο λόγος ύπαρξης της ηχομπάρας κυρίως είναι γιατί οι TV δεν έχουν καλό ήχο. Για να μην πω ότι είναι ανέκδοτο ο ήχος των TV.

Το ίδιο θα αναρωτηθείς, αν πας από ηχομπάρα σε κανονικό Home Cinema με διακριτές μονάδες, δηλαδή θα απορείς πως μπορούσες τόσο καιρό με ηχομπάρα.