Στα 9100 συνέβαινε αυτό.Στα 9200 δεν είμαι βέβαιος και τα 9500 μόνο ρεύμα θέλουν και συνδέονται απευθείας με την ηχομπαρα χωρίς να συνδέονται μεταξύ τους.
Αυτή παίρνει τα 9200 και συνδέονται όπως το έγραψα. Το γράφει και το manual.
Στα 9100 συνέβαινε αυτό.Στα 9200 δεν είμαι βέβαιος και τα 9500 μόνο ρεύμα θέλουν και συνδέονται απευθείας με την ηχομπαρα χωρίς να συνδέονται μεταξύ τους.
Υπάρχουν γενικά διαθέσιμα ακόμα αυτά τα surround σετάκια; Γι'αυτό το λόγο ίσως είναι προτιμότερη επιλογή η q700c για κάποιον που θέλει να προσθέσει μετά περιφερειακά σωστά;Νομίζω όπως και στη δικιά μου πως τα swa 9500 υποστηρίζονται από την 700 και πάνω.Αυτή παίρνει τα 9200 και συνδέονται όπως το έγραψα. Το γράφει και το manual.
Υπάρχουν γενικά διαθέσιμα ακόμα αυτά τα surround σετάκια; Γι'αυτό το λόγο ίσως είναι προτιμότερη επιλογή η q700c για κάποιον που θέλει να προσθέσει μετά περιφερειακά σωστά;Νομίζω όπως και στη δικιά μου πως τα swa 9500 υποστηρίζονται από την 700 και πάνω.
Καλησπέρα παιδια, γνώμη για Samsung hw-c450 για κατι απλο και οικονομικο σε αναβαθμιση ηχείων από turbo x tv (κυριως αθλητικα και μουσικη)?
Υπάρχει, αλλά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα αυτό.Υπάρχει κάποια ηχομπαρα πού να δείχνει τήν μορφή τού ήχου πού παίζει??? Π. Χ.. Την ώρα πού παίζει 5.1 να γράφει στην οθόνη τής 5.1...εχω το jbl 9.1 αλλά δεν το γράφει αυτό πού ψάχνω
Πολλές υπηρεσίες streaming δεν αναφέρουν τήν μορφή ήχου.. Ξέρεις να πεις κάποια ηχομπαρα να κάνει αυτό που θέλω?? (καλή όμως).... Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΥπάρχει, αλλά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα αυτό.
Μπορείς να το ξέρεις και απλώς γνωρίζοντας τι υλικό αναπαράγεις και τι υποστηρίζει η ηχομπάρα σου.
Πολλές υπηρεσίες streaming δεν αναφέρουν τήν μορφή ήχου.. Ξέρεις να πεις κάποια ηχομπαρα να κάνει αυτό που θέλω?? (καλή όμως).... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κατανοητό... Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική εξήγησηΔεν θα βρεις κάποια να δείχνει αναλυτικά π.χ. 5.1, 7.1, 7.1.4, κλπ. Εδώ μπαίνεις στα νερά των σοβαρών surround συστημάτων (ενισχυτές Home Cinema).
Η δικιά σου, που είναι από τις καλές ηχομπάρες, όχι τοπ, αλλά από τις παραπάνω από καλές (με βάση φυσικά τις ηχομπάρες γενικά, όχι σε σύγκριση με κανονικά ηχεία), δείχνει στιγμιαία στην αρχή τι παίζει όσον αφορά το codec (Dolby Atmos, Dolby Digital, DTS, κλπ.).
Στο streaming, δεν συναντάς τίποτα πέραν Dolby Digital Plus, Dolby Digital Plus + Atmos (lossy compressed Atmos) και ίσως σε κάποιες απλό Dolby Digital (AC-3).
Για τα "κανάλια" αναπαραγωγής, αν δείχνει Dolby Atmos, το mix είναι στις περισσότερες περιπτώσεις 7.1.4. Αν δεν έχει Atmos, τότε ακούς 5.1.
Με τέτοιο όνομα δεν πάει πουθενά![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.