Soundbar προτάσεις

Μαγκες και γω ψαχνω για ηχομπαρα μεχρι 400 σκεφτομαι να χτυπησω την jbl 3.1! Καμια αλλη προτασουλα;; Ποτε τελειωνει το μπαν;; Αχχαχαχαχαχ
Η 3.1 είχε πέσει στα 320 πριν λίγες μέρες, αν δεν βιάζεσαι μπορεί να ξαναπέσει.
Κατά τ άλλα, οι μεσαίες συχνότητες της είναι πολύ μέτριες ακόμα και στο voice mode, όλα τα άλλα (ένταση, μπάσο) μια χαρά.

Η 3.1 είχε πέσει στα 320 πριν λίγες μέρες, αν δεν βιάζεσαι μπορεί να ξαναπέσει.
Κατά τ άλλα, οι μεσαίες συχνότητες της είναι πολύ μέτριες ακόμα και στο voice mode, όλα τα άλλα (ένταση, μπάσο) μια χαρά.
Θυμασαι μαγαζι;; Γιατι ειδα στα media markt μεχρι 349 ειχε παει

Για μέχρι 400 ευρώ, έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για την Samsung MS 650.

https://www.amazon.de/Samsung-HW-MS...6XCQM2TZ&ascsubtag=trd-3337229734039795711-21

Χρήση πρώτα για ταινίες και μετα για μουσική.

Την έχει κάποιος, να μου πει εντυπώσεις;

νομίζω πηγαινε media markt την jbl 5.1 με ασυρματα πισω ηχεια την έχει από 799 στα 539 ή 599 την έχω και αξίζει 101% τα λεφτα της.

Χτύπησα και εγώ την jbl 5.1 από γερμανό. Δωρεάν μεταφορικά, δόσεις και 15% (περίπου 80 ευρώ) επιστροφή eurobank, από 550 βγαίνει 470 περίπου. Τσάμπα δηλαδή για τέτοιο μηχανάκι..

επειδη και γω τρωγωμαι με αυτα που διαβαζω απο σας...να κανω μια ερωτηση μεταξυ 2 επιλογων:

Α) Jbl 5.1
B) LG SL8Y + SPK8-S.

Βγαινουν σχεδον στα ιδια λεφτα. Που πλεονεκτει η μια επιλογη σε σχεση με την αλλη? Με ενδιαφερει ειδικα αν καποια απο τις δυο υπερτερει σε δυνατοτητα αποκωδικοποιησης φορματ ηχου...

Ο λόγος είναι προφανεστατος. Το sub της 3.1 που είναι όλα τα λεφτά.
Ούτε να τις σκέφτεσαι τις άλλες δύο.

Ο λόγος είναι προφανεστατος. Το sub της 3.1 που είναι όλα τα λεφτά.
Ούτε να τις σκέφτεσαι τις άλλες δύο.

Ναι αλλα το LG εχει και το ρημαδι το .2....που υποτιθεται οτι δινει την αισθηση του ηχου που ερχεται "απο τα πανω"?

Παντως και γω απο φιλο που εχει το JBL εχω ακουσει εξαιρετικα λογια (για ηχομπαρα παντα).....

Όπως το είπες. Το ρημάδι η LG φτάνει τα 85dB SPL, η JBL φτάνει τα 103dB SPL.

Αφήστε τις παιδικές ηχομπάρες στην άκρη.

Όπως το είπες. Το ρημάδι η LG φτάνει τα 85dB SPL, η JBL φτάνει τα 103dB SPL.

Αφήστε τις παιδικές ηχομπάρες στην άκρη.

Να σου πω την αλήθεια μου εχθές στο πλαίσιο μου έβαλε η πωλήτρια το LG στο max σε κάποια φάση κ την ρώτησα όντως στο max είναι? Δεν μου φάνηκε τόσο δυνατό... τουλάχιστον με αυτά που δηλώνει.

Και τη Sony να άκουγες το ίδιο και χαμηλότερα θα έπαιζε.

Είναι τι προτεραιότητες έχεις. Features ή ήχο σε ρεαλιστικές συνθήκες. Και τα δυο μαζί κοστίζουν παραπάνω.

Δεν θέλω να υπερβω τα 350... Δηλώνω ασχετος με το θέμα.
Ταινιουλες κ μουσικουλα θα παίζει το σύστημα...όσο το επιτρέπουν κ 2 μικρά.

Κ το 5.1 της JBL ζαχαρωτά αλλά φεύγει αρκετά.
Ελπίζω να μην είναι τοοοσο καλύτερο...:flipout:

Μετά από μερικές ημέρες και κάποιες ταινίες θέαση, μπορώ να πω ότι η μπάρα (5.1. jbl) μαμαει..
Πολύ καλό μπάσο.. γεμίζει με αίσθηση τις ταινίες..
Τύφλα να έχει το ¨μεγάλο" home theatre στο σαλόνι..
Απίστευτο για μηχανάκι λιγότερα από 500 (λόγω επιστροφής από Γερμανό άλλων 85 ευρώ περίπου,. από τα 550 αρχική..)

Τελικα εγινε η αγορα του JBL 3.1...τι Sub ειναι αυτο? Κτηνος!!
Πηγα Media κ εβαλα να ακουσω τα περισσοτερα στην κατηγορια των 300-400 ευρω.
Απο Sony οντως απογοητευτικα, το μονο που μπορω να πω οτι μου φανηκε κοντα στο JBL ηταν το YAS-207.
Βαλαμε με ενα φιλο 2-3 τραγουδια στο καθενα...εντυπωσιαστηκα απο τα JBL (εκ το 5.1 πολυ καλο...αλλα ακριβο).

Στα της οπτικης ινας να προτιμησω κατι συγκεκριμενο (Pleo για ξηγησου) η κοιταω απλα ενα επωνυμο (οχι turbo x).

Οπτική; Δεν έχει ARC η TV;

Τέλος πάντων ό,τι και να πάρεις εκτός από Turbo X μια χαρά θα είναι.

Οπτική; Δεν έχει ARC η TV;

Τέλος πάντων ό,τι και να πάρεις εκτός από Turbo X μια χαρά θα είναι.

Ναι τωρα με ARC το εχω συνδεσει.
Απλα λεω αν εχει διαφορα στο να βαλω οπτικη.
Δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερα η οχι.

Αυτο ειναι το μοντελο...