Σωστά. Πίσω ηχεία δεν έχω πάρει ακόμα. Περιμένω την νέα σειρά. Την έχω ακούσει και με πίσω ηχεία και αλλάζει τελείως το σκηνικό.Τη ZF9 λογικά
Σωστά. Πίσω ηχεία δεν έχω πάρει ακόμα. Περιμένω την νέα σειρά. Την έχω ακούσει και με πίσω ηχεία και αλλάζει τελείως το σκηνικό.Τη ZF9 λογικά
Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά πέρσι χτύπησα την JBL 9.1 700€ - ΦΠΑ (560€) με τιμολόγιο και θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση σε αυτά τα χρήματα σε soundbar.Σωστά. Πίσω ηχεία δεν έχω πάρει ακόμα. Περιμένω την νέα σειρά. Την έχω ακούσει και με πίσω ηχεία και αλλάζει τελείως το σκηνικό.
Υποκειμενικό είναι ότι το 10ιντσο sub είναι χειρότερο του εξαριού;Το θέμα ποιότητας είναι υποκειμενικό. Άλλωστε στο είπα κιόλας ότι είχα και εγώ την JBL 5.1 η οποία ήταν στην κατηγορία της ZF9. Η JBL που λες είναι στην κατηγορία ως καθαρόαιμη atmos με την SONY HT-7000. Τελικά όλα είναι υποκειμενικά και ειδικά ο ΗΧΟΣ.
Καλησπέρα παιδιά.
Θέλω μια ηχομπαρα για υπνοδωμάτιο για την lg c1. Περίπου 8-9 τετραγωνικά μέτρα εμβαδον.
Δε με νοιάζει η ένταση όσο η γρήγορη απόκριση της ώστε να μην έχει καθυστερηση με την εικόνα και να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου σε όλες τις συχνότητες. Ηχομπαρα και sub 2 ηχεια δηλαδή.
Σας ευχαριστώ.
Κάτι φθηνότερο και εξίσου καλό; Να είχε 200€ οκ αλλά ξέφυγε η τιμή.JBL 2.1 Deep Bass...
Κάτι φθηνότερο και εξίσου καλό; Να είχε 200€ οκ αλλά ξέφυγε η τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.