Parginos25
New member
- 24 January 2022
- 18
Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια τηλεόραση Sony 65XR90J. Θέλω να αγοράσω μια ηχομπαρα να υποστηρίζει Dolby Atmos. Το μπάτζετ μου είναι έως 400€. Σκέφτομαι για την Samsung HW q700a
Pleo επειδη σε βλεπω λιγο απολυτο (με την καλη εννοια) σε αυτα τς λεφτα η αδυναμια επεκτασης των συγκεκριμενων δεν ειναι μεγαλο αρνητικο?Denon DHT-S217 και Polk Signa S4 σε αυτά τα χρήματα.
Pleo επειδη σε βλεπω λιγο απολυτο (με την καλη εννοια) σε αυτα τς λεφτα η αδυναμια επεκτασης των συγκεκριμενων δεν ειναι μεγαλο αρνητικο?
Ψαχνοντας και εγω διαβαζω απο πολλους οτι αν βαλεις 2 πισω ηχεια πχ στην Q700 η εμπειρια αναβαθμιζεται παρα πολυ ειδικα αν βαλεις τα Atmos
Αλλο που τα ψαχνω και δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα![]()
πολυ κατατοπιστικος. Δεν με βλεπω να παιρνω ηχομπαρα αν δεν πεσει η JBL 9.1.
Ο χωρος μου ειναι αρκετα μεγαλος σαλονι και σε συνδιασμο που ψαχνω καποια αναβαθμιση με Atmos και surround δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα σε λογικο budget μεχρι 600-700 ευρω αν δεν βγει καμια πρσσφορα σε JBL 9.1 η στις premium σειρες Q950 η καποια LG
Επειδη βρεθηκα περιπου στη θεση σου και πηρα πριν 2 χρονια περιπου τη Yamaha Yas109 και καποια στιγμη ειδα οτι δε μου αρκουσε μπηκα στο τριπακι να την πουλησω αρκετα χαμηλοτερα απο οτι την αγορασα και να παρω μεταχειρισμενο ενισχυτη και να κανω υπομονη μεχρι να παρω τα ηχεια. Αν ψαξεις και εδω και σε αλλα Sites θα βρεις ακομα και 7.2 ενισχυτες με atmos δυνατοτητες για 5.1.2 (περιπου στα 400-500) και σιγα σιγα να φερεις το συστημα εκει που θες. Εστω και ξεκινοντας με μικροτερα ηχεια απο αυτα που θα ηθελες για αρχη αν δε βγαινει αρχικα οικονομικα.πολυ κατατοπιστικος. Δεν με βλεπω να παιρνω ηχομπαρα αν δεν πεσει η JBL 9.1.
Ο χωρος μου ειναι αρκετα μεγαλος σαλονι και σε συνδιασμο που ψαχνω καποια αναβαθμιση με Atmos και surround δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα σε λογικο budget μεχρι 600-700 ευρω αν δεν βγει καμια πρσσφορα σε JBL 9.1 η στις premium σειρες Q950 η καποια LG
Τι σημαίνει upmix;Άρα τα καλώδια αποκλείονται, επομένως η λύση με πίσω ηχεία δεν μπορεί να είναι της Samsung αφού αυτά έχουν καλώδια.
Για πλήρως ασύρματα ανεβαίνει πολύ το budget, επομένως κοιτάς μέχρι τα 400 ευρώ τι καλύτερο σε ηχομπαρα 3.1.2 μπορείς να πάρεις.
Όπως είπα και πριν. Σε αυτά τα χρήματα οι πιο καλοηχες front surround είναι οι signa S4 και η S517.
Το επιπλέον πενηνταρικο της Denon μεταφράζεται σε μια επιπλέον είσοδο HDMI και στο pure mode. Στην Polk ακούς πάντα με upmix σε όποιο mode και να την έχεις, στην Denon σου δίνει την επιλογή να ακούς και χωρίς upmix.
Μικρές διαφορές στον ήχο όπου η Polk εμφανίζεται λίγο πιο γεμάτη και η Denon λίγο πιο αναλυτική. Αυτά σε μουσική όπου για ηχομπαρες παίζουν τουλάχιστον χωρίς να ακούγεται ο ήχος να βγαίνει μέσα από πηγάδι, όπως συμβαίνει συνήθως.
Σε ταινίες θα σε ικανοποιήσουν και οι δύο.
Τι σημαίνει upmix;
Η Polk Audio Signa S4 δεν έχει DTS. Είναι αρνητικό αυτό; Τι σημαίνει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.