Soundbar προτάσεις

Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε ένα ζευγάρι SS-AR1, αν και μου λείπουν καμιά 30αριά χιλιάρικα, ο χώρος και ο ενισχυτής για να τα οδηγήσω...
πολύ αμφιβάλλω αν είναι "καθαρά" δικά της ή αν άλλος "ηχειάς" κατασκευαστής έχει βάλει ..το χεράκι του...
το έχουμε ξαναδεί το "φαινόμενο" με την yamaha μέχρι και με την technics τελευταία.

Δεν νομίζω ότι κάθησαν να φτιάξουν δικές τους μονάδες.
Αλλά δεν αρκούν μόνο οι μονάδες για να φτιάξεις ένα ηχείο. Πόσο μάλλον αυτής της κατηγορίας τιμής. :)

Μάλλον αυτό είναι ιδανικότερο. Απ' όλα έχει. κυματοδηγούς μπρος πίσω, διπλότριπλα mid και tweeter σε γωνία να μη χρειάζεται άλλο ηχείο για stereo, wifi, bluetooth, cd, dvd sd, usb, φώτα led, μεγάλη μεσαία και μικρή σκάλα, μόνο η παρμεζάνα λείπει.

Άμα ξέρεις από ήχο φαίνεται... :LOL:

Έχει και χερούλια και ροδάκια...

a96967dabde71fb32658b020b8b9b41b

• Like
Reactions: vadergr
Δεν νομίζω ότι κάθησαν να φτιάξουν δικές τους μονάδες.
Αλλά δεν αρκούν μόνο οι μονάδες για να φτιάξεις ένα ηχείο. Πόσο μάλλον αυτής της κατηγορίας τιμής. :)
λεπτομέρειες δεν νομίζω να μάθουμε ποτέ...
το παράξενο είναι ότι σπάνια κάνουν "προσπάθειες" σε νορμάλ κατηγορίες τιμής.. ξέρουν ότι θα τα βρουν σκούρα;;

Μάλλον αυτό είναι ιδανικότερο. Απ' όλα έχει. κυματοδηγούς μπρος πίσω, διπλότριπλα mid και tweeter σε γωνία να μη χρειάζεται άλλο ηχείο για stereo, wifi, bluetooth, cd, dvd sd, usb, φώτα led, μεγάλη μεσαία και μικρή σκάλα, μόνο η παρμεζάνα λείπει.

Άμα ξέρεις από ήχο φαίνεται... :LOL:

Έχει και χερούλια και ροδάκια...

a96967dabde71fb32658b020b8b9b41b
να η λύση στον προβληματισμό μου !!!!!
τα πουλάω όλα και χτυπάω ένα τέτοιο !!!!!

είσοδο phono έχει;; ή να κρατήσω ένα από τα μικρά μου;;; :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Tzimisce and Pleo
να η λύση στον προβληματισμό μου !!!!!
τα πουλάω όλα και χτυπάω ένα τέτοιο !!!!!

είσοδο phono έχει;; ή να κρατήσω ένα από τα μικρά μου;;; :ROFLMAO:

Μπορείς να συνδέσεις ασύρματα το πικάπ. Έχει πικάπ με Bluetooth και η Sony αλλά γίνεται και με Wi-Fi. Τι θ' ακούγεται με αυτόν τον τρόπο δεν ξέρω, πάντως γίνεται.

Πάντως τώρα που το είπες έχει τύχει να με ρωτήσει πελάτης στα σοβαρά αν είναι καλή λύση η ηχομπάρα για να συνδέσει πικάπ... :eek:

Το μόνο που δεν μπορείς να συνδέσεις είναι μουσικά όργανα γιατί από το DSP θα έχεις πολύ μεγάλο latency. Θα πατάς τη νότα και θα την ακούς να έρχεται με το επόμενο δρομολόγιο :ROFLMAO:

Τι; Δεν έχεις οξυγονοκόλληση πρόχειρη σπίτι σου;
Γιατί είπα ότι μου λείπει και ο ενισχυτής νομίζεις; :ROFLMAO:
Εγώ με δύο Μάρκους μονομπλόκ τα άκουσα πάντως...

• Like
  • Haha
Reactions: PanMan and vlad66
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά ηχομπάρας χωρίς sub για να συνδεθεί με μια Lg C1 μέσω HDMI.

Μέχρι στιγμής είμαι μεταξύ των δυο, υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο στην κατηγορία αυτή μέχρι 200€ max ;

Denon DHT-S216

BAR 2.0 ALL In One Soundbar

Και κάτι ακόμα, θα άξιζε να κάνω την υπέρβαση για Sonos Beam Gen 1 στα 299€;

Ευχαριστώ!

Επειδή ανεβαίνει σε τιμή και σκεφτόμουνα ότι μετά μπαίνει και η Sonos που ανέφερα στο παιχνίδι.

Και έχει χαμηλότερη ισχύ, 40W εαν δεν κάνω λάθος για την S217 (ίσως είμαι λάθος που το βλέπω έτσι :().

edit: Δεν αποκλείω την DHT-S217 αλλά εστιάζω αυτή τη στιγμή σε αυτές τις δυο που ανέφερα ή αν αξίζει να ανεβάσω το budget είτε για αυτή είτε για Sonos Beam.

Last edited:
Εξαρτάται από το αν θέλεις να έχεις immersive ήχο στη μία περίπτωση, δηλαδή virtual X στην 216 και Atmos στην 217, ή να μην το έχεις στην beam gen 1, κερδίζοντας όμως το οικοσύστημα Sonos.

Στις Denon έχεις και επιπλέον είσοδο HDMI. Εδώ μπορώ να σου δώσω και μια πληροφορία. Στην 217 αφαίρεσαν το HDMI standbythrough που είχε η 216 και δεν έχω καταλάβει το λόγο. Τεσπα.

Τα watt που ανακοινώνονται ειδικά στις ηχομπάρες είναι... μεγάλη ιστορία.

• Like
Reactions: dionysisp
Με βλέπω για την S216 μιας και στην τιμή που βγαίνει από Amazon θεωρώ ότι είναι VFM.

Η S217 βγαίνει 100€ πάνω, με κυριότερη διαφορά μόνο το Dolby Atmos σωστά;;