Eγω ξαναγυρισα!Οχι οτι εφυγα ποτε.Δεν μπορεσα να τα αντεξω τα ρημαδια.
Με το καλημερα δεν διαβαζαν ntfs , δεν εκαναν maximize τα παραθυρα , δεν μπορουσες να κανεις ευκολα dual boot και αλλα απλα.
Ειλικρινα δεν αντεξα.
μιας και κάνουμε σύγκριση -πλέον- και μιας και μου χρειάστηκε πρόσφατα αλλά δεν ήξερα να το κάνω...
ctrl+alt+delete υπάρχει στα mac?
γιατί προχθές που απλά σερφάριζα στο ίντερνετ ο κέρσορας έγινε χεράκι κι ενώ μπορούσα να το κουνήσω κανονικά δεν μπορούσα να κλικάρω πουθενά κι έτσι έκανα restart
Ευχαριστώ Τάσο!! :ernaehrung004:
Πάντως, για να συνεχιστεί η ροή της κουβέντας έχοντας στην κατοχή μου ένα macbook pro, δεν βλέπω τον λόγο για τον μεγάλο ντόρο που γίνεται για τα mac.
Ναι καλοί χρυσοί άγιοι αλλά πανάκριβοι και φυσικά έχουν κι αυτοί τα κολήματά τους.
Ειδικά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ "κουράζεται" σαν μηχάνημα.
Εκεί που θα έβγαζα το καπέλο στην apple αν δεν είχε αυτό το γελοίο πρόβλημα με την κεραία είναι το iphone (και μιλάμε για ξεφτίλα ολκής για μια τέτοια εταιρία)δεδομένου οτι εγώ δουλεύω πάρα πολύ sms τα οποία και κρατάω και μέχρι στιγμής δεν μου έχει συμβεί να μην ανταποκρίνεται ή να αργεί να ανταποκριθεί σαν κινητό όπως έκαναν όλα τα προηγούμενα κινητά που είχα.
edit: thanks Billy :ernaehrung004:
έχεις χρειαστεί να ασχοληθείς με επεξεργασία HD video και φωτογραφίας???...ξέρεις τι είναι νάσαι ήσυχος ότι το υλικό σου θα το επεξεργαστείς όπως θέλεις χωρίς νάχεις εφιάλτες στον ύπνο σου???
Επειδη ειμαστε φιλοι δεν σημανει ότι όλοι θα τα βλεπουμε όπως εσυ.Παιδια, επειδη ειμαστε φιλοι να λεμε τα πραγματα οπως ειναι:
Αυτο το επιχειρημα δεν εχεις βαρεθει να το κανεις copy-paste;Ειδικα εσυ βρε Vader ουτε τα εισαγωγικα βιντεο της apple δεν ειδες!
Όχι Νάσο μου ποτέ δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο κι ούτε πρόκειται..
Άραγε όμως,πόσοι νομίζεις οτι ασχολούνται με επεξεργασία hd video κλπ?
Θεωρώ οτι οι περισσότεροι ήμαστε απλοί χρήστες..
ε..τότε να μην πάρεις macbook pro πούναι πανάκριβο...ένα απλό pc κάνει την δουλειά σου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.