Σπαει ταμεία η Apple για μια ακομα φορά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σπαει ταμεία η Apple για μια ακομα φορά...

Η κουβέντα ξεκίνησε επειδή είπαμε ότι η αξιοπιστία των Apple δεν συμβαδίζει με το δυσανάλογα μεγάλο κόστος τους.. ;)

Αυτό δεν έχει αντικρουστεί με την παραβολή survey που να παρουσιάζει τα Apple ως σούπερ αξιόπιστα, άρα όντως case closed.. :D

Ειπες επι λεξη:
"Η αξιοπιστία είναι πολυυυυυυυ κάτω στη λίστα.. σε αντίθεση με το customer satisfaction"
Αυτο υπονοει οτι δεν ειναι πολυ αξιοπιστα κατι που απλα ΔΕΝ ισχυει, ανεξαρτητως κοστους, οπως λενε και οι ερευνες που αντιθετως δινουν στην Apple την πρωτια στον τομεα αυτο.
Dont try to lawyer me! :p

Re: Απάντηση: Re: Σπαει ταμεία η Apple για μια ακομα φορά...

Ρουλη, πες αληθεια, δεν διαβασες τιποτα και απλα ειπες να γραψεις την μ@λ@κι@ σου, ε; :D
Και στον κατάλογο των επιχειρημάτων προσθέτουμε και το:

- ειπες να γραψεις την μ@λ@κι@ σου

Respect ^ 2 :p

όχιιιιιιι!!!....δεν αντέχω!!!! :D

Είδες, η διάγνωση ήταν απολύτως σωστή! Το πρόβλημα είναι τώρα ότι δεν υπάρχει τέτοιο κέντρο απεξάρτησης! Μόνο με υποκατάστατα ίσως γίνει δουλειά, τίποτα samsung, nokia, dell, κανένα πορτοκάλι... :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σπαει ταμεία η Apple για μια ακομα φορά...

Ειπες επι λεξη:
"Η αξιοπιστία είναι πολυυυυυυυ κάτω στη λίστα.. σε αντίθεση με το customer satisfaction"
Αυτο υπονοει οτι δεν ειναι πολυ αξιοπιστα κατι που απλα ΔΕΝ ισχυει, ανεξαρτητως κοστους, οπως λενε και οι ερευνες που αντιθετως δινουν στην Apple την πρωτια στον τομεα αυτο.
Dont try to lawyer me! :p

Είπα ότι η αξιοπιστία είναι χαμηλά στη λίστα σαν κριτήριο, όχι ότι είναι πολύ μικρή.. ;) :D

Δηλαδή ότι οι αγοραστές δεν τη λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους σαν παράγοντα.

Βέβαια, η άνω του μετρίου αξιοπιστία θεωρείται δεδομένη από τους αγοραστές, καθότι πληρώνουν τεράστιο premium στην τιμή. Έλα όμως που η αξιοπιστία τελικά είναι.. στην καλύτερη μέτρια. :)

(We can do this all day.. :p)

Yes we can! :p

ΥΓ. Με την τελευταια σου κωλοτουμπα, σε χριζω αξιο νεο μελος του Δικηγορικου Συλλογου Avclub! :D

Re: Απάντηση: Σπαει ταμεία η Apple για μια ακομα φορά...

ΥΓ. Με την τελευταια σου κωλοτουμπα, σε χριζω αξιο νεο μελος του Δικηγορικου Συλλογου Avclub! :D
Εγω σταθερο τον βλέπω τον Ντίμη, μαλλον εχεις ζαλιστει από τις τόσες που έχεις κανει εσύ την τελευταία ώρα :p

Φυσικα και λεει, απο τα κορυφαια ειναι.
Δεν σημαινει ομως οτι δεν παιρνει (τεραστια) βελτιωση σε συγκεκριμενα θεματα.

τι ωραια τα λετε ξεχασατε το πιο σημαντικο :SFGSFGSF:

να ειχαμε την αυθεντικη apple of greece ,
να ειχαμε υποστηριξη και σε προγραμματα και υπολογιστες ,
σωστο service ,
παρακαταθηκη ανταλλακτικων,
υποστηριξη παντου και παντα,
να ειχαμε σωστες εγγυησεις ,
αμεση διαθεση στην ελληνικη αγορα ολων των μοντελων της εταιρειας
σωστη εξυπηρετηση πελατων απο το τηλεφωνο
και απο την εταιρεια.....
ναι ειναι μηχανακια αλλα μονο αυτο
λειπουν ολα τα υπολοιπα

:smash: ειμαι παθων
και τρεχω 3 χρονια να μου φτιαξουν μια ζημια που δεν φταιω
.... μεχρι με καλεσαν απο την αντιπροσωπεια
ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ

...Δυστυχως:worshippy:

:SFGSFGSF:....καποια κυρια? με ενημερωσε τηλεφωνικα απο εκει

Της ειπα οτι εχω κανει ηδη γραμμα στο υπουργειο εμποριου στην προστασια καταναλωτων στο ΙΝΚΑ στο ΕΚΠΟΙΖΩ

και μου απαντησε με ενα υφος υπεροχο....

α θα μας κανετε καταγγελια? γιατι εμεις σας απαντησαμε και σας υποστηριζουμε !!!
με αυστηρο υφος , προσπαθσε ναμε πεισει οτι δεν φταινε οι αμοιροι δεν εχουν καμμια ευθυνη στο θεμα service και εγγυσεων οτι πει η μαμα εταιρεια
συν του οτι με απειλησε τηλεφωνικα καλα ας ερθουν τα χαρτια και θα δουμε την απαντηση απο εμας θα δρασουμε καταλληλα.... φυσικα εναντιον μου λες και φταιω εγω για την ανοργανοσια τους επισης η συζητηση εληξε με το οτι πρεπει να με υποστηριξουν
και το οτι δεν με ενδιαφερει ποιος φταιει... οποιος φταιει να πληρωσει παντος εγω
ΟΧΙ!
Τι αν σου πω κυρα μου εισαι τυχερη που ειμαι ευγενικος και οχι αγενης σαν και εσενα

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ με τους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΕΚΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ
ΜΙΚΡΟΜΑΝΑΤΖΑΡΑΚΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ -10.:award:

ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ

Last edited:
Σπαει τα ταμεια οχι μονο επειδη πουλαει ακριβα αλλά επειδη τα προϊοντα της τα αγοραζουν δυο και τρεις φορες.
Ο ιδιος αγοραστης με το που βγει νεο μοντελο παει και το αγοραζει.
Ασχετα αν του χρειαζεται ή οχι.
Αρκει να εχει το σημα και αρκει ο ιδιος να εχει εκσυγχρονιστει και εξοπλιστει με αυτο που πιστευει οτι ειναι οτι καλυτερο, και ας ειναι για τα σκουπιδια.

Με τοσο βαθια τυφλωμενους αγοραστες ειναι φυσικο και επομενο οι τιμες να ειναι εξωπραγματικες.

Η γνωμη μου ειναι αυτη οπως γραφτηκε στο παραπανω μηνυμα.

Τωρα αν δεν διαφωνεις στα:

α) οτι ειναι ακριβα σε σχεση με τον ανταγωνισμο και μη (σαν προϊοντα απο μονα τους).
β) οτι οι κατοχοι Apple (δεν εννοω mac μονο) αγοραζουν δυο και τρεις φορες το ιδιο προϊον, απλα λιγο νεοτερο.
γ) αγοραζουν το προϊον ασχετα αν δεν τους χρειαζεται (βλεπε iphone).
δ) ειναι για τα σκουπιδια (βλεπε αποτυχημενα προβληματικα μοντελα).

Τοτε μαλλον εχεις δωσει μονος σου τον χαρακτηρισμο που αρμοζει.

Οταν λες "για τα σκουπιδια" προιοντα οπως της Apple, τι συζητηση να κανουμε;
Αν ηταν ετσι ολα τα "σκουπιδια" θα ζουσαμε σε παραδεισο...

Ακριβως εκει στηριζεται το οτι η σπαει τα ταμεια η Apple.
Στο οτι δεν εχει αγοραστικο κοινο αλλά οπαδους.
Στο οτι απαξ και μηλαρακιας θα αγορασει ολα τα προϊοντα που βγαζει η εταιρια.
Και οχι μονο. Θα κανει την καλυτερη διαφημιση. Χωρις ποτε να πει κατι αρνητικο γι`αυτα.

Με την Ελληνικη αντιπροσωπεια εδω και δεκαετιες για κλαματα και εκει, θα αγορασει ξανα.
Με κλειστα φορμα και ομως, θα παρει και το αλλο προϊον που συνεργαζεται με αυτα τα κλειστα φορμά. Με κλειστη πλατφορμα οσο αφορα την υποστηριξη συσκευων. Και ομως θα παρει την αντιστοιχη συσκευη και ας κοστιζει το τετραπλασιο.
Με προβληματικες συσκευες. Παραδειγμα το ipod που δεν βγαζει μπασο απο ακουστικα. Και ομως αν ρωτησεις θα σου πουν πως τα ipod ειναι αστερια.
Αυτο ηταν ενα παραδειγμα, δεν θα κατσω να αναλωθω να αναφερω παραδειγματα.

Και το χειροτερο.
Οι οπαδοι δεν παραδεχονται ουτε το οτι ειναι ακριβα.

Αν το προϊον δεν ειχε σημα το μηλο και ειχε σαν μαρκα το YuanLiJong τοτε να δεις πως θα ηταν τα πραγματα...

Εκει λοιπον στηριζεται η Apple στο να σπαει ταμεια.

Δεν εχει μονο οπαδους, εχει και φανατικους εχθρους, οπως εσυ κατα τα φαινομενα...
Προφανως δεν εχεις πιασει προιον apple στα χερια σου για να γραφεις οτι γραφεις.
Απλα να σου πω, οτι δεν γεννηθηκαμε ολοι με ενα apple στο χερι μας, απλα αγαπησαμε την εταιρια οταν αρχισαμε να δουλευουμε τα προιοντα της και ειδαμε την διαφορα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Εγω ασχολουμαι με PC/HTPC πανω απο 10 χρονια, αλλα οταν ειδα τι κανουν τα Mac, δεν ξαναγυρισα πισω.. Αυτο ειναι ασχετο με την μαρκα και το design.

Re: Απάντηση: Σπαει ταμεία η Apple για μια ακομα φορά...

Εγω ασχολουμαι με PC/HTPC πανω απο 10 χρονια, αλλα οταν ειδα τι κανουν τα Mac, δεν ξαναγυρισα πισω..
Ναι, ε;

Κι εγω που νόμιζα ότι κατι ωρες την ημερα ειναι αναμμενα 2 PCια σπιτι σου να σερβίρουν και να αναπαράγουν...

Mac ειναι και αυτα;

:p

Ποσο καιρο εχεις να ερθεις σπιτι; :p
To μονο μονιμως ανοικτο ειναι το mac mini.
Τα HTPCσια μονο οταν βλεπουμε ταινιες.. Και το εχουμε πει: Ας υποστηριξει καποτε το Bluray η Apple και θα δεις για ποτε θα φυγουν απ' το παραθυρο...

Ειπα εγω για κατι μονιμως ανοικτο ή μη;

Είπα ότι σπιτι εχεις 2 PCια που παίζουν κατι ωρες την ημερα.

Χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις και αναιρεις τον ισχυρισμό σου ότι ''δεν γυρίζω πισω''.

Και επειδη μπορει να εχω να ερθω σπιτι σου τοσο πολυ καιρο βρε παιδι μου αλλά νομίζω ότι κάτι ξεύρω θα σου κάνω και την εξής ερώτηση:

Αν σου έλεγε κανεις τώρα να επιλέξεις αναγκαστικά μία πλατφόρμα (Mac vs PC) για όλες σου τις ανάγκες ποια θα διάλεγες;

Θα εμενες με τα Mac και χωρίς να μπορείς να δεις καθόλου BD;

Ή θα συμβιβαζοσουν με τα Win για τη δουλεια;

Και επειδη ξερω την απαντηση αλλά και ότι δεν θα απαντησεις, να το πω απλά:

Καλά / Χρυσά τα Apple, ότι κάνουν το κάνουν καλά αλλά δυστυχώς απλώς ΔΕΝ κανουν ότι μπορει να κάνει ένα PC.

Με αυτό το δεδομένο μία συνολική σύγκριση των 2 πλατφορμων ειναι από άδικη έως απλώς άτοπη.

ΥΓ Τα ''όταν'' και τα ''αν'' είναι, ως συνήθως, αναμενόμενα αλλά δυστυχως άσχετα.