- 5 November 2007
- 2,384
δεν ξερω αν πρεπει να βαλω αυτο το ποστ εδω η στους προβολεις,
παιζω στον in83 με το media player tis imedian
με τις καρτες γραφικων εχω κανει κατι λιγο ιδιαίτερο
επειδη εχω το κουτι της termaltake που εχει μια μικρη οθονη στην πρόσοψη που ειναι full αναλυσης αναγαστηκα μαζι με την βασικη καρτα γραφικων μου την ati 3850hd να βαλω και μια παλια ati που ειχα , μια χ300 για να μπορεσω να εχω εξοδους για τις οθονες μου ( απο την 3850 παιρνω μια για τον προβολεα και μια για την οθονη του pc) και απο την χ300 παιρνω εξοδο για την οθονη του κουτιου
για να δουλεψουνε ομως αυτες οι 2 καρτες γραφικων πρεπει να εχω drivers απο μια εκδοση και πισω...9,2 νομιζω και πισω
οποτε δεν εχω και πολλες επιλογες να αλλαξω εκδοση.
παρατηρησα λοιπον οτι στη ναναπαραγωγη μιας ταινιας mkv με τη ρυθμιση στους drivers για εξοδο στα 24hz η εικονα μου κανει σπασηματα πανω και κατω στην οθονη,
με τη ρυθμιση στα 60hz τα σπασηματα εξαφανιζονται.
ολες οι mkv ταινιες που εχω ειναι 24p.
ετσι λοιπον δεν μπορω να χρησιμοποιησω τη δυνατοτητα των 24p που εχει ο προβολεας μου....
τι μπορω να κανω/.? αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα/?
τα σπασηματα δεν τακανει μονομε το imedian αλλα και με οπιοδηποτε αλλο player
σημειωνω οτι χρησημοποιω τον avcore .
παιζω στον in83 με το media player tis imedian
με τις καρτες γραφικων εχω κανει κατι λιγο ιδιαίτερο
επειδη εχω το κουτι της termaltake που εχει μια μικρη οθονη στην πρόσοψη που ειναι full αναλυσης αναγαστηκα μαζι με την βασικη καρτα γραφικων μου την ati 3850hd να βαλω και μια παλια ati που ειχα , μια χ300 για να μπορεσω να εχω εξοδους για τις οθονες μου ( απο την 3850 παιρνω μια για τον προβολεα και μια για την οθονη του pc) και απο την χ300 παιρνω εξοδο για την οθονη του κουτιου
για να δουλεψουνε ομως αυτες οι 2 καρτες γραφικων πρεπει να εχω drivers απο μια εκδοση και πισω...9,2 νομιζω και πισω
οποτε δεν εχω και πολλες επιλογες να αλλαξω εκδοση.
παρατηρησα λοιπον οτι στη ναναπαραγωγη μιας ταινιας mkv με τη ρυθμιση στους drivers για εξοδο στα 24hz η εικονα μου κανει σπασηματα πανω και κατω στην οθονη,
με τη ρυθμιση στα 60hz τα σπασηματα εξαφανιζονται.
ολες οι mkv ταινιες που εχω ειναι 24p.
ετσι λοιπον δεν μπορω να χρησιμοποιησω τη δυνατοτητα των 24p που εχει ο προβολεας μου....
τι μπορω να κανω/.? αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα/?
τα σπασηματα δεν τακανει μονομε το imedian αλλα και με οπιοδηποτε αλλο player
σημειωνω οτι χρησημοποιω τον avcore .