ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Αν βάλει κανείς 50% καλαμποκάλευρο τότε το ψωμί δεν φουσκώνει καθόλου. Όμως αποκτά μια πολύ ιδιαίτερη γεύση και τρώγεται άνετα με παραδοσιακό γιαούρτι τσανάκας (μπομπότα).
Προσθέστε και 1-2 κ.σ μούσλι (τύπου Alpen).
Το νοστιμίζει και το κάνει σούπερ θρεπτικό.
Alpen,ακριβώς επειδή έχει όλα αυτά,φρούτα,καρπούς και βρώμη δείνει κορυφαίο αποτέλεσμα θρεπτικά,από γεύση είναι θέμα γούστου αλλά όλα αυτά πιστεύω ταιριάζουν στο ψωμί και θα αρέσουν.Τύπου Alpen ή τύπου Quaker, δηλαδή κοπανισμένη βρώμη? Το Alpen έχει και σταφίδες και ξηρά καρπά κλπ, και ζάχαρη (εκτός του μπλε)
Σχετικά με τους αρτοπαρασκευαστές πάντως εγώ έχω κάποιες επιφυλάξεις. Απ' όσο ξέρω όλοι χρησιμοποιούν teflon στον εσωτερικό κάδο (ή υλικό αντίστοιχης σύνθεσης) το οποίο, σε υψηλές θερμοκρασίες (που αναπτύσσονται εντός του αρτοπαρασκευαστή), έχει κατηγορηθεί για διάφορα. Ειδικά αν γρατσουνιστεί είναι ακόμα πιο επικίνδυνο.
Τι να πω, εγώ γι' αυτό το λόγο κυρίως δεν έχω πάρει αρτοπαρασκευαστή, αν και έχω δοκιμάσει ψωμί και είναι όντως φοβερό! Βέβαια είναι πολλές οι παράμετροι, πχ πόσο υψηλή είναι η θερμοκρασία που αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο το teflon (νομίζω λένε για 250 βαθμούς) και αν όντως φτάνει σ' αυτή τη θερμοκρασία η συσκευή, για τι είδους κίνδυνο μιλάμε κτλ. Θα μου πείτε αντίστοιχο υλικό έχουν και τ' αντικολλητικά τηγάνια, αλλά κι εκεί προσοχή χρειάζεται...
Alpen,ακριβώς επειδή έχει όλα αυτά,φρούτα,καρπούς και βρώμη δείνει κορυφαίο αποτέλεσμα θρεπτικά,από γεύση είναι θέμα γούστου αλλά όλα αυτά πιστεύω ταιριάζουν στο ψωμί και θα αρέσουν.
Μια δοκιμή θα σας πείσει..!! :chef:
οπ αυτο πολυ βολικο..οποτε θα ψαξω για κανα panasonic. thanks!Τώρα ένα πανασόνικ που μπήκε πιο πάνω, έχει υποδοχή για να παίρνει αυτόματα πρόσθετα υλικά (πχ σταφίδες) σε προκαθορισμένη ώρα, που διαφορετικά τα ρίχνεις με το χέρι όταν ακούσεις την ηχητική ένδειξη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.