Εγώ πάντως το ζυμώνω με τα χέρια και φτιάχνω καρβέλι.
Εγώ έχω έναν από το carefour με 29 ευρώ...
Μια χαρά είναι!!!!!
Το ΜΕΓΑΛΟ κακό με τους αρτοπαρασκευαστές είναι οτι επειδή το ψωμί που φτιάχνουν είναι απίστευτα γευστικό, στο τέλος τρώς ένα καρβέλι ψωμί στην καθισιά σου!
Για να μην πω για τις "βούτες" σε σαλάτες, σάλτσες κλπ
+10000Το ΜΕΓΑΛΟ κακό με τους αρτοπαρασκευαστές είναι οτι επειδή το ψωμί που φτιάχνουν είναι απίστευτα γευστικό, στο τέλος τρώς ένα καρβέλι ψωμί στην καθισιά σου!
Για να μην πω για τις "βούτες" σε σαλάτες, σάλτσες κλπ
οντοπικ:
Ζυμωμα / αλευρι / φουρνος (πετρινος) ειναι το τρυπτυχο της επιτυχιας.
Εχω κοψει το ψωμι, αν δεν το εχει φτιαξει η Μαμα μου :7SFGSFG:
Μανα ειναι μονο μια.
Ευτυχώς δε λες τίποτα
Εσωθηκανε οι ανθρωποι.
Δηλαδή δεν φτιάχνεις ψωμί στη μασίνα με τα ξύλα; Μου χαλάς τη βουκολική εικόνα της επαρχίας τώρα :BDGBGDB55:
Το θέμα είναι κατά 99% το μείγμα και όχι ο αρτοπαρασκευαστής, θεωρώ.
Όχι βρε συ.
Φούρνος και ψησταριά είναι στα δευτερεύοντα σχέδια πλέον...:rifle:
Bρε σείς!......
.......παχαίνει!![]()
Μη μου πεις πως και ψάρι ψωνίζεις από τον Βασιλόπουλο ("koutsomoura from the Ionian Sea") γιατί θα αποκαθηλωθείς εντελώς μιλάμε![]()
Σταρένιο organic με 1/3 καλαμποκιού, ή ολικής άλεσης με μια κουταλιά μέλι
:smile:
οφτοπικ!
Μιμη, εχτες χτυπησα μια ρεγγα και σε θυμηθικα ρε φιλε.
Ναι, απο κειθε απαν' ητανε
Τελος του οφτοπικ
=====
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.