Σπιτικό Ψωμάκι

Αρτοπαρασκευαστής Panasonic SD-255. Απλά φανταστικός, τέλειο ψωμί εύκολα και γρήγορα. Ούτε ζυμώματα ούτε φούρνοι ούτε κόπος (τα οποία καλα μεν αλλά δύσκολα καθημερινά).
Επιτέλους καθαρό ψωμί που το εμπιστευόμαστε.

παιδιά για δώστε κανα λίνκ για τους σπιτικούς αρτοπαρασκευαστές...
καλό το Αλάσκα? τιμές?

Η αλάσκα έκανε 29 ευρώ στο Μάκρο, όταν πήρα....

το σημαντικό είναι ότι φτιάχνεις ψωμάκι με με 60-70 λεπτά...
και ξέρεις τι έχει μέσα...

Κι εμείς εδώ κι ένα χρόνο έχουμε ψωμί μόνο με αρτοπαρασκευαστή. Βέβαια είμαστε εγκρατείς κύριε πρόεδρε και καταναλώνουμε 1 κιλό τη μέρα 6 άτομα.

Αρχίσαμε τη δουλειά όταν βρήκαμε ζωντανή κατσαρίδα μέσα σε κρουασανάκια στο διπλανό μας φούρνο.

Αχάριστοι.Τι άλλη απόδειξη θέλατε για την ποιότητα των κρουασάν του ανθρώπου; Να μου έλεγες ότι η κατσαρίδα ήταν ψόφια να το καταλάβω...

Ο panasonic λεει?
Ξερετε κανεναν πραγματικα καλο
Διοτι αυτη που κυκλοφορουν τα φτυνουν ευκολα
Ειναι πολυπλοκο μηχανημα+θερμοκρασια (δεν μπορεις να"καθαρισης" ευκολα)!

Ένα απο τα καλά του να μένεις σε χωριό είναι ότι βρίσκεις ζυμωτό ψωμί ψημένο σε φούρνο με ξύλα. :D:D

Ο panasonic λεει?
Ξερετε κανεναν πραγματικα καλο
Διοτι αυτη που κυκλοφορουν τα φτυνουν ευκολα
Ειναι πολυπλοκο μηχανημα+θερμοκρασια (δεν μπορεις να"καθαρισης" ευκολα)!

ο αλάσκας επί δυό χρόνια δε λέει κίχ.
Αρχικά έκανα κάθε μέρα, μετά αραιώσαμε γιατί γινόταν ανάρπαστο.
Πολυπλοκότης μηδέν.
Το καλάθι του είναι αντικολλητικό.

Ενα από τα καλά τους είναι ότι το βάζεις πριν κοιμηθείς και το πρωί ξυπνάς με μυρωδιά φρέσκου ψωμιού.
Και εννοείται τα πετάς μέσα τα υλικά, απλώς.

Sorry guys, αλλα το χερι κανει την καλυτερη δουλεια, αρκει να ξερεις πως...

μιξερ για ζυμωμα .... τστστσ

Για τις αλλες μαρκες δεν ξερω, αλλά ο Πανασονικ έχει γύρω στα 250 πεντάστερα σχόλια στο Αγγλικό Άμαζον, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι τώρα. Έχει αυτοματοποιημένο τρόπο για να προσθέτει υλικά κατά το ζύμωμα στον κατάλληλο χρόνο, νομίζω οι άλλοι κάνουν ένα μπιπ για να τα ρίξεις με το χερι. Από το πρώτο ψωμί μέχρι τώρα δεν απέτυχε ούτε ένα.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
Αν καταλαβα καλα ο πανυ μονον απ'εξω

Re: Απάντηση: Σπιτικό Ψωμάκι

Ένα απο τα καλά του να μένεις σε χωριό είναι ότι βρίσκεις ζυμωτό ψωμί ψημένο σε φούρνο με ξύλα. :D:D

Τελικά είσαι ο καλλίτερος του χωριού!!!! :flipout: Πριν από κανά μήνα είχα κατέβει στη Νότια Πελοπόνησσο. Ηταν 9:00 το πρωί καί η θειά μου - 88 ετών παρακαλώ - μου έφτιαξε αυγά (από κότες @λλ@νι@ρες) με πατάτες τηγανητές καί ζυμωτό ψωμί από τον δικό της ξυλόφουρνο .......................... πρωινό 5 αστέρων ........ που το απολαμβάνεις μέχρι την τελευταία μπουκιά!

Ελπιζω οι πατατες να ηταν τηγανισμενες στο τζακι, (στην χειροτερη σε πετρογκαζ), αλλιως οχι και 5 αστερων.... :D

Ελπιζω οι πατατες να ηταν τηγανισμενες στο τζακι, (στην χειροτερη σε πετρογκαζ), αλλιως οχι και 5 αστερων.... :D

Πετρογκάζ σε τηγάνι ετών 25 καί βάλε! Την επόμενη φορά θα σε πάρω μαζί μου ................. γιά να βάλεις εσύ τα αστεράκια! :flipout:

Ξέχασα να αναφέρω το λάδι ........... Λακωνικό ......... από τις δικιές τους ελιές!